Bunq je geld beheren is nog nooit zo eenvoudig geweest

Aanbiedingen van Bunq

Wil jij graag overstappen van bank of een nieuwe bankrekening openen? Dan is het zeker de moeite waar om eens te kijken bij de bank Bunq. Deze innoverende loopt voor op alle andere banken en bied jou alles om een goede controle te hebben over je geld. Daarnaast is sparen ook een stuk effectiever bij Bunq. Super goed om te weten natuurlijk een voor veel mensen direct een reden om nu een rekening te openen. Wacht niet langer en ga nu snel naar de website van Bunq en open een rekening. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je geld te beheren als met Bunq.

 

Budgetteren, maar dan leuk

Bij Bunq kun je meerderen rekeningen openen. Zo maak jij rekeningen aan waarvoor jij dat wilt, bijvoorbeeld de boodschappen, shoppen, vakantie of al het andere waar jij een rekening voor wilt. Ongeacht welke rekening je opent, je rekening wordt volledig erkend en heet een unieke IBAN. Zo kun jij per rekening alle automatische incasso’s, betalingen en pastransacties beheren.

Op een effectieve en leuke manier geld sparen

Sparen was nog nooit zo leuk als met de spaarrekening van Bunq. Wil jij zonder dat je er moeite voor moet doen geld sparen? Dat kan heel gemakkelijk bij Bunq, je kunt namelijk automatisch sparen. Dat gaat als volgt, stel jij moet iemand 39,40 betalen, wordt dit afgerond op hele euro’s. In dit voorbeeld zal je dus automatisch € 0,60 sparen. Zo spaar jij vele euro’s zonder dat je het door hebt.

Bespaar vele euro’s op je vakantie

Ook je vakantie kan met Bung vele euro’s goedkoper uitvallen. Je krijgt bij Bunq namelijk altijd de echte wisselkoers en daarmee bespaar je al snel 3% op jouw vakantie. Daarnaast kun je kiezen voor een Bunq creditcard met een wereldwijde dekking zonder de last van schulden. Zo zorgen Bunq ervoor dat jij zorgeloos op vakantie kan.

Bij Bunq verdien je geld met jouw geld

Rente we kennen het amper nog aangezien je vrijwel niks meer krijgt. Mocht je toch rente krijgen dat is de kans groot dat je dit alleen krijgt over je spaarrekening. Bij Bunq is dit niet het geval, hier krijg je rente over al je bankrekeningen en je krijgt daarnaast een rente die wel 9x hoger ligt dan bij traditionele banken.

Waarom wachten, open nu een bankrekening bij Bunq

Open nu één of meerdere bankrekeningen bij Bunq en geniet van al het gemak. Je geld is tot een bedrag van € 100.000,- verzekerd. Dit bedrag is verzekerd door het Nederlandse Deposit Garantiestelsel.