Carl Denig alles op gebied van buitensport

Aanbiedingen van Carl Denig

Ben jij een echte buitenmens, dan is de kans groot dat jij veel wandelt, kampeert of aan wintersport doet. Wanneer dit het geval is ben jij bij Carl Denig helemaal aan het juiste adres. Carl Denig is namelijk de outdoorspecialist al sinds 1912, ze hebben dus al meer dan 100 jaar ervaring. Door al die tijd aan ervaring weten ze inmiddels precies hoe de markt werkt en wat jij dus nodig hebt als echte buitensporter. Bij Carl Denig hebben ze dan ook echt alles op het gebied van buitensport. Een goede reden dus om nu snel het uitgebreide aanbod te bekijken.

 
Positie
Shop
Product
Prijs
Jouw voordeel
Bezoek Shop
Totaal aantal aanbiedingen beschikbaar: 16

Het ontstaan van Carl Denig

Wie denk dat Carl Denig gewoon een bedrijfsnaam is heeft het mis. Carl Denig is namelijk een naam van een persoon. Carl Denig is in 1982 geboren in Rotterdam, in 1910 besloot hij om naar London te gaan voor een 2-jarige opleiding tot kleermaker. Om de opleiding succesvol af te ronden ging hij in 1912 met 2 vrienden kamperen in Isle of Wight met zijn zelf gemaakte tent. Echter werden ze hier opgepakt aangezien er gedacht werd dat ze spionnen waren, dit omdat ze op een militair oefenterrein de nacht hadden doorgebracht. Uiteraard werden ze vrijgelaten en bij aankomst in de Rotterdamse haven was er veel belangstelling voor het kampeer avontuur.

Hier begon Carl Denig, bij besloot tenten te gaan produceren en te verkopen, het werd een groot succes. De eerste winkel opende snel en het assortiment werd uitgebreid. Zo kwam er snel kleding, tassen en slaapzakken in het assortiment.

Carl Denig inmiddels de outdoor specialist

De meeste buitenmensen kennen inmiddels Carl Denig maar al te goed. Dat is natuurlijk niet voor niks, door het lange bestaan hebben ze zoveel kennis opgebouwd waardoor je bij Carl Denig alleen maar kwaliteit kunt kopen. Dit ondanks dat de prijzen niet hoog liggen. Bij Carl Denig kun je kiezen uit de volgende categorieën: kleding, schoenen, slapen, tenten, rugzakken, kamperen, wintersport, sale en outlet. Zo zie je maar keuze zat dus.

Shop de beste aanbiedingen in de outlet

In de outlet van Carl Denig vind je altijd mooie aanbiedingen op leuke items. Zit er in de outlet geen mooie aanbieding voor jou? Bekijk dan eens de sale items, hier vind je producten met hoge kortingen. Ga jij dus op wintersport, even lekker kamperen of ben je gewoon op zoek naar een tent? Ga dan snel naar de website van Carl Denig en shop voordelig online.