De Panasonic TX-65JZW2004 (2021) nu met € 300,- cashback

Bij Coolblue hebben ze nu een te gekke aanbieding. Tijdelijk koop je daar namelijk de Panasonic TX-65JZW2004 (2021) televisie met € 300,- cashback. Dit is echt fantastische en direct een goede reden om hem vandaag nog online te bestellen. Wanneer jij voor deze televisie gaat is één ding gegarandeerd, jij haalt top kwaliteit in huis. Deze televisie is wel voor de mensen met een ruimer budget je betaald er namelijk € 3.799,- voor. De cashback van € 300,- gaat hier wel nog vanaf. Heb jij dit budget over voor een televisie? Dan is het zeker slim om nu te profiteren van deze aanbieding.

Met de Panasonic TX-65JZW2004 (2021) zie je kleurrijke beelden. Zo zorgt het OLED paneel ervoor dat de miljoenen pixels individueel oplichten of zichzelf helemaal uitschakelen. Hierdoor geeft de tv het verschil tussen veel lichte en donkere kleurtinten nauwkeurig weer. Daarbij zorgt Dolby Vision IQ dat de tv het omgevingslicht analyseert en daarna de helderheid hierop aanpast. Zo gaat de helderheid een tikje hoger bij veel dag- of kunstlicht. De verschillende beeldmodi bieden voor elke situatie de juiste instelling van het beeld. Begin je fanatiek aan een game, zit je klaar voor de film of wacht je met je supportershirt aan op de wedstrijd? Dan zet je de tv gauw op de Game-, Filmmaker- of Sportmodus.

Andere, misschien nog betere aanbieding?

Nieuwe televisie kopen? Dan is deze cashback aanbieding bij Coolblue echt iets voor jou. Tijdelijk koop je namelijk de Panasonic TX-65JZW984 (2021) met 200 euro cashback. Hierdoor wordt het in één keer zeer interessant om deze 4K televisie te kopen. Nieuwe televisie kopen? Dan is deze cashback aanbieding bij Coolblue echt iets voor jou. Tijdelijk koop je namelijk de Panasonic TX-65JZW984 (2021) met 200 euro cashback. Hierdoor wordt het in één keer zeer interessant om deze 4K televisie te kopen. Deze Panasonic televisie koop je bij Coolblue, maar de cashback krijg je van Panasonic. Wanneer je hem nu bestel bij Coolblue betaal je er € 2.499,- voor. De cashback krijg je later na aankoop terug van Panasonic. Waar wacht je dus nog op? Ga nu snel naar de website van Coolblue en profiteer van deze toffe Cashback aanbieding. Met de Panasonic TX-65JZW984 (2021) komen je favoriete films, series en games levensecht in beeld. Dankzij het OLED scherm bekijk je beelden met diepe zwartwaarden en een krachtig contrast. Elke pixel wordt individueel aangestuurd, zodat elke pixel zelf aan en uit kan. Zo is zwart écht diep zwart en hebben beelden een hoog contrast. Donkere beelden in een spannende film zien er hierdoor realistisch en gedetailleerd uit. Samen met de 10 bit kleurdiepte zorgt dit voor een levensechte kleurweergave. Zo zie je allerlei tinten groen in een regenwoud tijdens een natuurdocumentaire. Kijk je graag sport, zoals een spannende voetbalwedstrijd of een Formule 1 race? Dan zien beelden er dankzij de 100 hertz verversingssnelheid altijd vloeiend uit. De voetbal die over het veld vliegt is zo niet een witte waas, maar op ieder moment haarscherp in beeld. Nu met € 200,- cashback
Bekijk de aanbieding