Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Skisokken kind

Wie denkt dat skivakanties voorgoed verleden tijd zijn zodra er kinderen zijn kan gerust ademhalen. Wintersport is zelfs de ideale gezinsvakantie. Wat dacht je van een hele hoop lol, lekker actief bezig zijn in de buitenlucht met de hele familie en ook nog eens genieten van de zon op je bolletje? In vrijwel alle wintersportgebieden zijn kinderen meer dan welkom. Zeker voor je kinderen wil je een goede skiuitrusting, en skisokken kind zijn daar een onmisbaar onderdeel van. We leggen je uit waarom.

Skisokken kind tegen vermoeidheid

Als je zelf een ervaringsdeskundige bent op het gebied van wintersport weet je als geen ander hoe intensief skiën of snowboarden is. De kans is dan ook groot dat je je kind een goede start wil geven en ze, misschien al in Nederland, opgeeft voor skilessen. Goed bezig, want skiën leer je alleen door het te doen. Maar maak je geen illusies, ook met wat ski-ervaring gaan je kinderen na een dag op de latten Heel Erg Moe zijn. Kinderskisokken kunnen helpen tegen de vermoeidheid.

Everybody happy door skisokken kind

Blije kinderen zorgen voor blije ouders. Blaren en schuurplekken zijn een behoorlijke domper op de feestvreugde. Je zuurverdiende vakantie zie je natuurlijk liever niet in het water vallen. De juiste skisokken zorgen voor versteviging op de drukpunten die bij het skiën wel wat extra liefde kunnen gebruiken. Wist je dat je via je voeten dagelijks maar liefst 60 gram vocht verliest? Voor natte voeten en verkleumde kindertjes hoef je met de juiste sokken ook niet bang te zijn. Door de ademende werken van skisokken blijven voeten lekker droog.

Kies de goede soort kinderskisok

Jij denkt misschien: een dikke sok is een warme sok. Daar maak je een denkfout, want een goede skisok hoeft niet dik te zijn. Natuurlijk wil je de voeten van je kroost lekker warm houden, maar te dikke sokken verslechteren juist de doorbloeding. Als ouder loop je per definitie achter de feiten aan. Die kindervoetjes blijven maar groeien, het is niet bij te houden. Toch is het niet slim om skisokken op de groei te kopen. Kies voor de juiste maat, zo voorkom je afzakkende of knellende sokken. Je krijgt er gegarandeerd heel veel wintersportplezier voor terug.