Cotton ball lights een goedkope oplossing voor huis- & tuinverlichting

Aanbiedingen van Cottonballlights.com

De lichtslingers met Cotton Balls, hanglampen, tafellampen en vloerlampen zijn een echte eyecatcher in je interieur. De Cotton Ball Lights zijn een zwoele, gezellige, maar toch stylish toevoeging aan jouw interieur. Sfeerverlichting die je interieur net die extra gezellige sfeer zal geven.

Cotton Ball Lights heeft meer dan 60 verschillende kleuren Cotton Balls, waarmee je je eigen lichtsnoer kunt maken. De grote Cotton Ball Lampen zijn verkrijgbaar in 24 kleuren, in 5 verschillende maten. Dit betekent dat zij een kleurrijke en goedkope Cotton-oplossing hebben voor jouw Woonkamer, slaapkamer, keuken, kantoor, kinderkamer of speciale gelegenheid.

 

Geef eens een Cotton balls lamp cadeau

De Cotton Ball producten zijn natuurlijk ook leuk als cadeau! Heb je moeite met het uitzoeken van kleuren voor iemand anders? Geen probleem, ze hebben ook cadeaubonnen!

De Cotton Balls van Cotton ball lights 100% fairtrade

Wanneer je producten koopt zoals verlichting wil je zeker weten dat ze op de juiste manier geproduceerd zijn. Als je voor de Cotton Balls gaat van Cotton ball lights weet je zeker dat je 100% handgemaakte en 100% fairtrade producten koopt. Wanneer je Cotton Balls koopt kun je verwachten dat ze op een eerlijke manier gemaakt zijn zonder andere mensen tekort te doen.

Bestellen bij Cotton Ball Lights?

  • Gratis verzending vanaf 30,- euro in NL en vanaf € 45,- BE
  • Vóór 17.00u besteld, volgende werkdag in huis (binnen Nederland)

Je kunt je eigen Cotton Ball lichtsnoer samenstellen of een eigen lamp kiezen in de Mix and Match tools. Probeer het vooral uit en ontdek de kleurrijke wereld van Cotton Ball Lights! Moeite met het kiezen uit al die kleuren? Geen probleem! Ze hebben een aantal favorieten geselecteerd voor je. Ze hebben 27 lichtsnoeren geselecteerd, die je in alle maten kunt bestellen. Naast de bekende gekleurde snoeren, hebben ze ook 6 favoriete hanglampen geselecteerd, die verkrijgbaar zijn in 2 maten!

Cotton Ball Lights zeer betrouwbaar

Wanneer je online gaat shoppen wil je er zeker van zijn dat de webshop waar je wat besteld betrouwbaar is. Als je een bestelling plaatst bij Cotton Ball Lights kun je ervan uit gaan dat jouw bestelling naar tevredenheid wordt verwerkt. Zij worden namelijk door hun klanten beoordeeld met een 9,2 dit cijfers is een gemiddelde van ruim 480 reviews. Ben jij net als ons overtuigt, plaats dan gemakkelijk en snel jouw bestelling.

Hieronder vind je enkele aanbiedingen van Cotton Ball Lights. Niets voor jou bij? Kijk dan op cottonballlights.com voor nog meer aanbiedingen. Zij hebben namelijk altijd de leukste aanbiedingen voor jou. Voor huis- en tuinverlichting ga je dus naar de website van Cotton Ball Lights.