Aanbiedingen van D-deals

Zoek jij dé deal van de dag? Bij D-deals hebben ze elke dag, ja elke dag, nieuwe vakantiedeals naar binnen- en buitenland. Je hebt maar 24 uur om de deal te sluiten. Dus vakanties voor snelle beslissers.

Dagelijks vind je er bijvoorbeeld:

  • Stedentrips: Musea, shoppen of een dagje op het terras ...
  • Wellness: Kom even helemaal tot rust ...
  • Uitjes in Nederland: Dijken, tulpen, klompen? Nederland is zo veel meer ...
  • Van der Valk specials: Ontspan bij Van der Valk ...

Ben je toe aan een vakantie, uitje of dagje weg? Boek je D-deal nu!

Bezoek D-deals

Dag aanbiedingen D-deals

€ 409.00

Verblijf 4 of 5 dagen middenin het centrum van Sint-Petersburg. Deze Russische stad wordt niet voor niets het 'culturele hart van Rusland' genoemd: je kijkt je ogen uit in deze stad vol met architectuur, cultuur en historie. Altijd al eens een bezoek willen brengen aan de beroemde Hermitage of de imposante Sint Izaäk kathedraal? Dit is je kans! Een absolute aanrader is Nevski Prospekt: in deze straat vind je niet alleen talloze winkels, er zijn ook vele indrukwekkende kerken, gebouwen en zelfs paleizen te zien. Deze belangrijkste straat in Sint-Petersburg ligt op slechts 5 minuten loopafstand van hotel Dostoevsky.
Bekijk op D deals

€ 199.00

Verblijf 3, 4 of 5 dagen in het moderne 4* - designhotel Fresh, gelegen op loopafstand van een aantal belangrijke bezienswaardigheden, zoals de Akropolis en de gezellige wijken Plaza en Psiri. Vanuit hier kun je gemakkelijk de historische stad Athene ontdekken. Een vat vol historie, zo valt de stad het beste te omschrijven. Weinig steden hebben een geschiedenis die zo ver teruggaat als die van Athene. Bezoek de beroemde Akropolis, met daarop het schitterende Parthenon, geniet in het oude centrum van de gezelligheid op straat, ontdek de statige pleinen en strijk neer op een terrasje inéé n van de knusse achterafstraatjes. Breng ook zeker een bezoek aan de centrale markt. Deze is gevestigd in twee 19de - eeuwse markthallen. In de markthallen van de Varvakios Markt kun je Griekse streekproducten kopen als groentes, Griekse kruiden, vis en vlees. Kortom: Athene is dé ideale stad voor een heerlijke stedentrip!
Bekijk op D deals

€ 69.50

Hotel Bij Boone is in het afgelopen jaar volledig gerenoveerd en is gelegen op het Zeeuwse Walcheren. Walcheren ligt deels aan de Noordzee en aan de Westerschelde. De stranden bieden uitzicht op zeeschepen die vlak langs de kust varen. De stranden behoren tot de schoonste van Nederland. Natuurgebied De Manteling van Walcheren bestaat uit bossen, duinen, statige lanen en klassieke buitenplaatsen. Van de 17e tot 19e eeuw woonde de Middelburgse elite hier in de zomer. Het eiland biedt dan ook voor ieder wat wils. Op fietsafstand van het hotel vind je het dorp Zoutelande, bekend van de nummer 1 hit van BLØF. Maar het voormalige eiland Walcheren kenmerkt zich met name door tal van leuke stadjes, zoals Domburg, Veere en Arnemuiden. Hou je van winkelen? Ga dan naar Vlissingen of Middelburg. Hier vind je tevens leuke cafés en restaurants.
Bekijk op D deals

Bij D-deals vind je elke dag weer de mooiste deals met kortingen tot wel 80%. Zo kun je er een mooie steden trip boeken, een vakantie naar de zon of een heerlijk dagje wellness. Bekijk dus snel de deals!
Bekijk de actuele deals