De Limburger de beste krant met altijd het laatste nieuws over Limburg

Aanbiedingen van De Limburger

Ben jij woonachtig in Limburg? Dan wil je vast en zeker op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Limburg. Daarom heb je de krant De Limburger waardoor jij altijd op de hoogte blijft van het laatste en het beste nieuws. Het is dan ook zeker aan te raden om een abonnement te nemen op deze krant. Zeker omdat er altijd een mooie kranten aanbieding is bij De Limburger. Zo kun jij extra voordelig een abonnement nemen naar keus en dat is natuurlijk geweldig. Je hebt verschillende abonnementen voor verschillende periodes, zo kun jij helemaal zelf bepalen hoe jouw kranten abonnement eruit moet komen te zien. Dit is natuurlijk geweldig, want hierdoor betaal je niet voor hetgeen dat je niet wilt. De Limburger is in Limburg super groot, niet voor niks dat veel mensen hier al een abonnement op hebben.

 
Positie
Omschrijving
Aanbieder

Lees in De Limburger ook overlijdensberichten

Goed om te weten is dat je in de Limburger ook heel veel overlijdensberichten kunt lezen. Dit is bij verschillende kranten altijd een belangrijke pagina die heel veel gelezen wordt. Alleen hierom al is het slim om een abonnement te nemen op De Limburger. Nog een extra reden dus om nu snel te kijken of er een mooie De Limburger aanbieding is. Er zijn in totaal 4 verschillende namelijk Digitaal, Digitaal Extra, Zaterdag Extra en Compleet. Met al deze abonnementen kun jij de overlijdensberichten zien, kijk daarom snel wel abonnement het beste bij jou past en ga voor de beste deal.

De Limburger Digitaal om alle Plus artikelen te lezen

Wil jij alleen de plus artikelen op de website van De Limburger lezen? Dan is het slim om te gaan voor De Limburger Digitaal. Dit is het goedkoopste abonnement dat ze bij De Limburger hebben. Niet voor niks ook dat dit één van de populairste abonnementen is. Dit abonnement werkt heel gemakkelijk. Je kunt namelijk gewoon bij De Limburger inloggen en vervolgens alle plus artikelen compleet lezen. Wel zo fijn toch? Zeker nu er steeds meer plus artikelen komen bij De Limburger. Waar wacht je dus nog op? Ga nu voor een Digitaal abonnement.

Kies De Limburger Digitaal Extra voor nog meer nieuws

Bij De Limburger snappen ze als geen ander dat sommige mensen niet alleen maar de Plus artikelen op de website willen lezen. Sommige willen namelijk ook de papieren krant digitaal kunnen lezen. Daarom hebben ze het abonnement Digitaal Extra. Met dit abonnement kun jij gewoon alle Plus artikelen lezen op de website, maar dat is niet het enige. Iedere dag kun je namelijk ook de papieren krant digitaal lezen. Dit abonnement is iets duurder dan de Digitaal variant, dus het is zeker een goede zet om hiervoor te kiezen.

Ga voor het Zaterdag Extra abonnement van De Limburger

Kies je voor dit abonnement, dan heb je een steeds completer abonnement. Je kunt hier namelijk alle Plus artikelen mee lezen en dagelijks de papieren krant digitaal. Maar je krijgt ook iedere zaterdag een extra dikke zaterdag krant in de brievenbus. Het gaat hier om een papieren krant die zeer zeker de moeite waard in. Zo kun jij de zaterdag lekker beginnen met een heerlijke bak koffie en het laatste nieuws. Jouw zaterdag kan niet beter beginnen. Het is dan ook zeker slim om te gaan voor het Zaterdag Extra abonnement.

De Limburger Compleet, het compleetste abonnement

Wil je echt het maximale halen uit je De Limburger abonnement? Dan is het slim om te gaan voor De Limburger Compleet. Completer dan dit abonnement kun je het namelijk niet krijgen. Kies je dit abonnement, dan kun je natuurlijk alle Plus artikelen lezen en dagelijks de papieren krant digitaal. Het grote voordeel van het Compleet abonnement is dat je van maandag t/m zaterdag ook de papieren versie van de krant in jouw brievenbus krijgt. Zo kun je echt iedere dag de papieren krant lezen en zo dus op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Lees jij dus graag een papieren krant? Ga dan voor dit abonnement.

Het maakt niet zoveel uit voor welk abonnement je gaat, er is altijd wel een kranten aanbieding voor jou bij De Limburger. Dit is natuurlijk net hetgeen dat jij wilt, want korting betekent simpel weg dat je kunt besparen op je abonnement. Kijk dus snel wat de huidige aanbieding is en sluit je abonnement gemakkelijk en snel online af.