De beste aanbiedingen voor een abonnement voor De Telegraaf

Aanbiedingen van De Telegraaf

De Telegraaf is één van de grootste kranten van Nederland. Je kunt natuurlijk online vele artikelen lezen, maar je kunt ook de papieren krant ontvangen. Wanneer je de papieren krant wilt ontvangen zul je een abonnement moeten nemen. Echter is niet ieder abonnement nog met een papieren krant, dit aangezien de meeste mensen de krant tegenwoordig online lezen. Daarom hebben ze 4 verschillende abonnementen bij De Telegraaf waar je uit kunt kiezen. Zo kun je zelf bepalen hoe jij je abonnement wilt hebben. Hieronder vind je alle pakketten met daarbij hetgeen dat je krijgt. Met een Telegraaf abonnement blijf je op de hoogste van het laatste nieuws.

 

De Telegraaf Premium abonnement

Als je kiest voor een premium abonnement dan heb je een online abonnement. Dit online abonnement is geldig op alle premium artikelen op Telegraaf.nl en in de app van De Telegraaf. Met dit abonnement kun je dus altijd alle nieuwsitems op De Telegraaf lezen. Zo hoef je dus nooit meer een interessant artikel te missen, zeker niet nu er steeds meer artikelen op Telegraaf.nl premium zijn. Er is altijd een mooie kranten abonnement aanbieding voor jou waardoor je Telegraaf Premium nog voordeliger kunt bestellen.

De Telegraaf Digitaal abonnement

Met het Digitaal abonnement van De Telegraaf profiteer je van iets meer voordelen ten opzichte van het Premium abonnement. Je krijgt bij het abonnement Digitaal namelijk de digitale versie van de papieren krant. Zo krijg jij weer het gevoel dat je een echte krant in handen hebt alleen dan op een tablet, laptop of je smartphone. Maar dat is niet alles, je kunt namelijk iedere zaterdag het tijdschrift VROUW en VRIJ digitaal lezen. Met dit Digitaal abonnement van De Telegraaf kun je dus extra genieten.

De Telegraaf Digitaal + Zaterdag

Dit abonnement is het Premium en Digitaal abonnement plus extra's. Met dit abonnement kun je dus onbeperkt premium artikelen lezen op Telegraaf.nl en in de app van De Telegraaf. Daarnaast iedere dag de digitale versie van de papieren krant. Maar dan is het zaterdag en dan komt het extra's, je krijgt dan namelijk het tijdschrift VROUW en VRIJ op je deurmat met daarbij ook nog eens een extra dikke zaterdag krant. Met dit abonnement heb je dus alsnog 1x per weer een echte papieren krant in je handen.

De Telegraaf Maandag t/m Zaterdag

Als je echt iedere dag op de zondag na een papieren krant wilt ontvangen dan is dit abonnement van De Telegraaf een echte aanrader voor jou. Je krijgt bij dit abonnement namelijk het volgende:

  • Onbeperkt Premium artikelen lezen op Telegraaf.nl en in de app
  • Dagelijks de digitale versie van de papieren krant
  • Elke zaterdag VROUW en VRIJ magazine
  • Extra dikke krant op zaterdag
  • Elke werkdag 's ochtends de papieren krant op de mat

Zo zie je maar dit pakket is zeer uitgebreid en dus zeker de moeite waard. Het is dus zeker slim om dit abonnement vandaag nog aan te sluiten. Bekijk daarom nu de aanbiedingen van De Telegraaf en profiteer. De Telegraaf aanbiedingen zijn razend populair. Door nu naar www.detelegraafaanbiedingen.nl/krant te gaan kun jij een abonnement af sluiten.

Altijd een Telegraaf aanbieding voor jou

Wanneer je een abonnement voor De Telegraaf wilt afsluiten is het slim om te gaan voor een mooie Telegraaf aanbieding. Er zijn namelijk heel veel aanbiedingen voor een abonnement op De Telegraaf. Hierdoor zit er altijd wel een mooie aanbieding voor jou tussen. Kijk daarom snel hieronder wat de huidige Telegraaf aanbiedingen zijn en kies voor één van de mooie actie. Want niemand wil natuurlijk teveel betalen voor een abonnement op de Telegraaf. Kun je hieronder geen mooie actuele Telegraaf aanbieding vinden? Bekijk dan alle aanbiedingen op de website van De Telegraaf en sluit een kranten abonnement af. Welke aanbiedingen krant kies jij? Met een aanbieding Telegraaf heb je altijd een mooie deal.

Op de vraag wat kost De Telegraaf is geen één antwoord mogelijk. Dit is afhankelijk van welk kranten abonnement je neemt en voor welke duur van het abonnement je gaat. Wanneer je dit weet kun je heel gemakkelijk zien wat De Telegraaf kost.