Disney+ kijk de eerste 7 dagen gratis

Aanbiedingen van Disney+

Disney+ is inmiddels actief in Nederland en dat betekent dat vele huishoudens weer uren televisie plezier hebben. Disney+ is één van de tegenhangers van Netflix en Videoland. Wat Disney+ erg uniek maakt is dat je op Disney+ alle Disney films kunt bekijken. Zo heb je een groot aanbod aan films voor het gehele gezin.

 
Yes het is zover, eindelijk kun je Raya en de laatste draak bekijken op Disney+. Wanneer je dus nog geen account hebt wordt het hoogste tijd om er één aan te maken. Naar deze gave film kun je namelijk nog veel meer films en series bekijken bij Disney+.
Lees Meer... Raya nu kijken bij Disney+
Ben jij helemaal gek van de series en films van Marvel Studio? Dan is de nieuwe serie WandaVision die nu te zien is op Disney Plus echt iets voor jou. Om deze serie te kunnen kijken heb je wel een Disney+ account nodig, heb je deze nog niet, dan kun je hem aanmaken.
Lees Meer... Kijk nu WandaVision
Heb jij als een abonnement bij Disney+? Nee nog niet, neem dan nu een abonnement en bekijk direct de film Aladdin! Deze film moet je gewoon zien, hij is leuk voor het hele gezin. Deze live-action film is een bewerkte film van de populaire animatie film van Aladdin.
Lees Meer... Bekijk Aladdin op Disney+
De grootste film van het jaar: The Lion King, nu te zien op Disney Plus. Heb jij al een account, log dan in en kijk hem direct. Heb je nog geen account, neem dan nu een gratis proefperiode van 7 dagen, daarna betaal je € 8,99 p.m.
Lees Meer... Bekijk nu The Lion King
Vind je de Avangers films van Marvel ook helemaal te gek? Dan hebben wij goed nieuws voor je want bij Disney+ hebben ze nu Avengers Endgame beschikbaar. Deze gave film is zeker de moeite waard, bekijk hem vandaag nog.
Lees Meer... Avengers Endgame
Eerder kan gepland staat Frozen 2 vanaf vandaag op Disney+ en dit heeft alles te maken met het Corona Virus. Wie wilt deze leuke film nou niet zien, heb je nog geen Disney+ account maakt die dan nu en kijk 7 dagen gratis.
Lees Meer... Frozen II nu te zien
Heb jij ook niks te doen en ben je toe een aan leuke gezellige familie film? Dan is Toy Story 4 de echte aanrader en het leuke is je kunt hem nu zien op Disney+. Heb je nog geen account, goed nieuws je kijkt de eerste 7 dagen gratis.
Lees Meer... Bekijk nu Toy Story 4
Kun jij niet genoeg krijgen van The Simpsons? Dan hebben we goed nieuws voor je, bij Disney+ kan nu iedereen de 30 seizoen kijken van Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie. Dat wordt uren kijk plezier tegen een lage prijs bij Disney+.
Lees Meer... Disney+ - The Simpsons
Nu beschikbaar op Disney+ de originele film TOGO. Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal van twee beste vrienden. Heb jij nog geen account bij Disney+? Meld je dan nu aan en kijk de eerste 7 dagen helemaal gratis.
Lees Meer... Bekijk de film TOGO
The Mandalorian is een Star Wars serie die je exclusief kunt bekijken op Disney+. Sinds enige tijd kun je ook in Nederland genieten van Disney+, hier kun je vele top films en series gemakkelijk streamen voor een vast bedrag per maand.
Lees Meer... Aanmelden bij Disney+

De beste verhalen ter wereld op één plek

Disney+ biedt jouw een zeer breed aanbod met de allerbeste verhalen aan. Je kunt bij Disney+ films en series vinden van het volgende:

 • Disney
 • Pixar
 • Marvel
 • Star Wars
 • National Geographic

Zo zie je maar dat je bij Disney+ een geweldig aanbod vind.

Disney+ waar geliefde personages de helden van nu ontmoeten

Van Mickey Mouse tot Iron Man, van Sneeuwwitje tot Vaiana en van Luke Skywalker tot Thor. Zo zie je maar, bij Disney+ vind je niet alleen het beste aanbod voor de kids! Jij hebt namelijk een super groot aanbod voor wanneer de kinderen op bed liggen.

Stream Originals exclusief op Disney+

Wanneer je gebruikt maakt van Disney+ kun je films en series bekijken die je enkel kunt zien op Disney+, dus ook nog nooit eerder vertoonde beelden. Onderstaande films en series vind je bijvoorbeeld exclusief bij Disney+:

 • Star Wars The Mandalorian
 • Disney High School Musical | The Musical De serie
 • Disney Lady en de Vagebond
 • Disney Noëlle
 • The World According to Jeff Goldblum
 • Marvel Hero Project

Zo zie je maar, met Disney+ kun jij eindeloos genieten en dat voor maar € 6,99 per maand. Meld je nu dus aan en probeer Disney+ 7 dagen gratis.