Disolut het adres voor mensen met voedingsintoleranties

Disolut een groot assortiment voor je gezondheid

Heb jij last van voedingsintolerantie? Dan zit je helemaal goed bij Disolut, zij hebben namelijk heel veel voedingssupplementen speciaal voor jou. Remko Heimstra heeft in 2008 het bedrijf Disolut opgericht, dit omdat hij zelf Lactose intolerant is. Op het moment dat hij begon met Disolut waren er geen goed werkende en betaalbare lactase supplementen op de markt te vinden. Zo ontstond Disolut die begon met het product Disolact, dit werkte super goed en was ook nog eens betaalbaar. Al snel merkte ze op dat er meer vraag was naar andere producten voor mensen met voedingsintolerantie. Dat was voor Disolut het moment om ook met Lutomerase, Fibractase, Quatrase, Starchway en Cozidase op de markt te komen. Door dit te doen konden ze nog meer mensen blij maken. Niet voor niks dat de slogan van Disolut "Dietary Solutions That Make You Smile" is. 

 

De meeste producten zijn zelf ontwikkeld en geproduceerd

Je gelooft het misschien bijna niet, maar bij Disolut hebben ze de meeste producten zelf ontwikkeld. Daarnaast worden ze ook nog eens door hun zelf geproduceerd. Dit is natuurlijk geweldig, want zo weet je precies waar het vandaag komt. Mede hierdoor kunnen ze je ook de service bieden die je verwacht. Zo zijn er bijvoorbeeld ook twee diëtisten werkzaam. Zij kunnen je helpen bij al je vragen over voedingsintoleranties en hoe je de producten van Disolut moet gebruiken. Wel zo fijn dat je niet gewoon aan je lot wordt overgelaten. Deze service is voor jou direct weer een reden om te vertrouwen in Disolut en dus de producten te bestellen.

Bij elk product wordt aangegeven hoe je het moet gebruiken

Aangezien deze producten bepalen zijn voor je gezondheid is het van groot belang dat je ze op de juiste manier gebruikt. Daarom hebben ze bij Disolut alle producten goed beschreven en dan vooral hoe je ze moet gebruiken. Het is erg belangrijk dat jij je hier ook aan houdt of het moet goed tegen je vermeld zijn dat jij het anders moet gebruiken om een bepaalde reden. Let dus altijd even goed op zodat jij het zeker op de juiste manier gebruikt. Elk product dat je vindt bij Disolut moet op een andere manier gebruikt worden. Twijfel je nog of wil je er toch iets meer over weten? Dan kun je altijd contact op nemen met Disolut om je vraag te stellen. Bij Disolut krijg je dus alle producten super snel en voordelig in huis geleverd. Ze zijn natuurlijk niet zomaar het adres als het gaat om voedingsintolerantie.