Voordelig een abonnement op één van de Donald Duck magazines

Kom even lekker Donald Ducken

Donald Duck, het is het leukste, vrolijkste en bekendste weekblad van Nederland. Heel veel mensen hebben hier vroeger dan ook een abonnement op gehad of hebben die nog steeds. Het is namelijk een magazine dat al 65 jaar bestaat en bedoeld is voor kinderen. Maar laten we wel eerlijk wezen, wanneer jij een abonnement voor je kinderen hebt is de kans groot dat jij Donald Duck zelf ook leest. Het is namelijk zo leuk weekblad dan ook jij er nog om kunt lachen. Daarom is Donald Duck eigenlijk het leukste weekblad voor het gehele gezin. Daarom is het zeker aan te raden om er nu snel een abonnement op te nemen. Wanneer je er een abonnement op wilt nemen kan dit uiteraard via Donaldduck.nl. Zij hebben echt altijd een mooie aanbieding voor jou waardoor je altijd geld kunt besparen. Zo neem jij voor een super scherpe prijs een abonnement voor Donald Duck.

 
Wat een geweldige aanbieding hebben ze nu op het Donald Duck weekblad. Zo krijg je nu tijdelijk het gratis Donald Duck winterboek cadeau. Maar dat is niet alles, de eerste 6 maanden betaal jij namelijk slechts € 7,95 per maand en dat is echt heel voordelig.
Lees Meer... Nu met gratis Winterboek
Wil jij ook even lekker Donald Ducken? Dan is een abonnement op het weekblad Donald Duck echt iets voor jou. Met dit weekblad geniet je iedere week weer van de leukste verhalen. Neem nu een abonnement bij Magazine.nl en profiteer van een scherpe aanbieding.
Lees Meer... Donald Duck abonnement
Donald Duck Vrolijke stripverhalen 36
Nu voor:
4.95
Logo Donald duck shop
Donald Duck Vrolijke stripverhalen 36
Ean: 9,79E 12
Donald is bijna jarig en de neefjes organiseren een verrassingsfeest voor hem. Maar Donalds nieuwe baas verklapt het geheim én wil dat de jarige job ervoor zorgt dat het feest een groots spektakel wordt om indruk te maken op een belangrijke klant. Zou het onze pechvogel lukken? Je zou het door zijn constante gemopper bijna vergeten, maar het leven van Donald Duck is eigenlijk best vaak heel leuk! Want hoewel hij soms pech heeft, kan er ook genoeg gelachen worden door onze favoriete eend. In elk van deze vrolijke albums staan grappige avonturen over Donald en zijn familie en vrienden uit Duckstad.
Nu voor: 4.95
Koop de Donald Duck Vrolijke stripverhalen 36
Donald Duck Spannendste Avonturen 21
Nu voor:
5.95
Logo Donald duck shop
Donald Duck Spannendste Avonturen 21
Ean: 9,79E 12
Donald Duck zou het liefst elke dag van de week lekker dagdromend in zijn hangmat willen liggen. Helaas heeft hij daar zelden tijd voor, want er is altijd wel ergens een avontuur waarin hij wordt meegesleurd door zijn familie en vrienden. Nee, die hangmat zal Donald voorlopig niet van dichtbij zien! Helaas voor hem, maar gelukkig voor de lezers van deze albums!
Nu voor: 5.95
Koop de Donald Duck Spannendste Avonturen 21
Oom Dagobert Box 2
Nu voor:
64.95
Logo Donald duck shop
Oom Dagobert Box 2
Ean: 9,79E 12
Dagobert Duck houdt van geld, goud en schatten! Geld verdien je met lucratieve zaakjes, maar goud en schatten zoek je. Overal ter wereld! En dat is precies wat de rijkste eend ter wereld doet. In deze twee boeken in luxe cassette lees je de avonturen die hij al reizend meemaakt. Veelal samen met zijn neven Donald en Kwik, Kwek en Kwak. Zo gaan ze samen op zoek naar de vierkante eieren van Doffe Ellende en reizen ze af naar de Vallei van Trallala.
Nu voor: 64.95
Koop de Oom Dagobert Box 2
Donald Duck Pocket 301
Nu voor:
5.75
Logo Donald duck shop
Donald Duck Pocket 301
Ean: 9,79E 12
Deze Donald Duck Pocket 301 Venijn in Berlijn bevat meer dan 250 pagina's spannende en grappige avonturen van Donald en Mickey! Elke pocket bevat meer dan 250 pagina's spannende en grappige avonturen van Donald en Mickey. Mis geen deel en maak de rugtekening compleet! Donald Duck Pockets zijn al jarenlang een gewild verzamelproduct voor een groep trouwe lezers.
Nu voor: 5.75
Koop de Donald Duck Pocket 301
Donald Duck Pocket 305
Nu voor:
5.75
Logo Donald duck shop
Donald Duck Pocket 305
Ean: 9,79E 12
Deze Donald Duck Pocket 305 De kruik van de kobold bevat meer dan 250 pagina's spannende en grappige avonturen van Donald en Mickey! Elke pocket bevat meer dan 250 pagina's spannende en grappige avonturen van Donald en Mickey. Mis geen deel en maak de rugtekening compleet! Donald Duck Pockets zijn al jarenlang een gewild verzamelproduct voor een groep trouwe lezers.
Nu voor: 5.75
Koop de Donald Duck Pocket 305
Donald Duck Premium pocket 18
Nu voor:
10.25
Logo Donald duck shop
Donald Duck Premium pocket 18
Ean: 9,79E 12
Premium pocket 18 gaat over een inbreker bij De Dienst die door DubbelDuck op heterdaad wordt betrapt! Maar het blijkt niemand minder dan SuperDonald... uit een andere tijd! Een inbreker bij De Dienst wordt door DubbelDuck op heterdaad betrapt! Maar het blijkt niemand minder dan SuperDonald... uit een andere tijd! Wat komt Donalds andere alter ego daar doen? De Donald Duck pockets zijn nog nooit zo spannend geweest! In deze nieuwe reeks vol superhelden en monsters nemen SuperDonald en Darkwing Duck het op tegen de slechteriken van deze wereld – terwijl Mickey duistere mysteries oplost. Spectaculaire stripverhalen voor de iets oudere lezer!
Nu voor: 10.25
Koop de Donald Duck Premium pocket 18

Donald Duck Extra voor nog meer lees plezier

Natuurlijk is het hebben van een abonnement voor het weekblad Donald Duck super leuk. Maar wij van Top-aanbiedingen kunnen maar al te goed begrijpen dat dit niet voldoende is. Jij wilt natuurlijk nog veel meer kunnen Ducken. Daar hebben ze bij Donald Duck iets op bedacht. Ze hebben namelijk Donald Duck Extra. Dit is een extra magazine van Donald Duck dat je één keer per maand krijgt. Je kunt hier een los abonnement op nemen, maar je kunt hem ook nemen in combinatie met een abonnement op Donald Duck zelf. Combineer je het, dan ben je natuurlijk voordeliger uit. Wil jij dus echt lekker veel kunnen Donald Ducken, dan ga je ook voor Donald Duck Extra en geniet je echt optimaal. Wil jij een abonnement op Donald Duck Extra? Dan kun je deze hier afsluiten.

Voor de aller kleinste heb je Donald Duck Junior

Bij Donald Duck denken ze echt aan iedereen en daarom hebben ze ook Donald Duck Junior. Dit is een weekblad voor de jonge lezers onder ons. De verhalen zijn natuurlijk net zo leuk als de normale Donald Duck echter zijn ze gemakkelijker geschreven. Want natuurlijk zijn de kleinere kinderen nog niet op het niveau om de normale Donald Duck goed te kunnen lezen. Gelukkig hebben ze bij Magazine.nl ook verschillende abonnementen voor Donald Duck Junior en uiteraard profiteer je ook van mooie aanbiedingen. Wil jij graag een abonnement op Donald Duck Junior hebben? Dan kun je deze hier online afsluiten!

Donald Duck Pockets de extra dikke Donald Duck

Wanneer je echt geen genoeg kunt krijgen van Donald Duck, dan is Donald Duck Pockets echt iets voor jou. Dit is namelijk een Donald Duck van maar liefst 250 pagina's. Dit is natuurlijk fantastisch en zeker aangezien je hem elke 4 weken ontvangt wanneer je gaat voor een abonnement. Zo kun jij 13x per jaar genieten van extra veel Donald Duck verhalen. Dit is precies wat jij wilt en dus ook een perfecte reden om nu een abonnement af te sluiten voor Donald Duck Pockets. Ook deze kun je natuurlijk gewoon combineren met de normale Donald Duck om zo te profiteren van extra combivoordeel.

Katrien het maandblad speciaal voor meiden

Special voor de meiden hebben ze bij Donald Duck ook het magazine Katrien. Iedereen kent de verhalen wel van Katrien, want zij komt ook voor in het weekblad Donald Duck. Bij Donald Duck snapte ze als geen ander dat de verhalen van Katrien heel erg goed bij de meiden in de smaak vielen. Daarom hebben ze een special en dat is Katrien. Dit magazine kun je in totaal 14x per jaar op je deurmat krijgen. Het is dan ook een echte aanrader om hem nu te nemen met een abonnement. Ook voor Katrien kun je aan abonnement afnemen bij Magazine.nl. Dit kun je hier doen!

Voor alle bovengenoemde magazines kun je bij Magazine.nl een aanbieding vinden. Dit is natuurlijk geweldig, want Donald Duck is al leuk maar zeker wanneer je een abonnement hebt met korting. Ga daarom nu snel naar de website van Magazine.nl en neem een abonnement op een van de Donald Duck magazine.