Voordelig een abonnement op één van de Donald Duck magazines

Kom even lekker Donald Ducken

Donald Duck, het is het leukste, vrolijkste en bekendste weekblad van Nederland. Heel veel mensen hebben hier vroeger dan ook een abonnement op gehad of hebben die nog steeds. Het is namelijk een magazine dat al 65 jaar bestaat en bedoeld is voor kinderen. Maar laten we wel eerlijk wezen, wanneer jij een abonnement voor je kinderen hebt is de kans groot dat jij Donald Duck zelf ook leest. Het is namelijk zo leuk weekblad dan ook jij er nog om kunt lachen. Daarom is Donald Duck eigenlijk het leukste weekblad voor het gehele gezin. Daarom is het zeker aan te raden om er nu snel een abonnement op te nemen. Wanneer je er een abonnement op wilt nemen kan dit uiteraard via Donaldduck.nl. Zij hebben echt altijd een mooie aanbieding voor jou waardoor je altijd geld kunt besparen. Zo neem jij voor een super scherpe prijs een abonnement voor Donald Duck.

 
Positie
Shop
Product
Prijs
Jouw voordeel
Bezoek Shop
Totaal aantal aanbiedingen beschikbaar: 14

Donald Duck Extra voor nog meer lees plezier

Natuurlijk is het hebben van een abonnement voor het weekblad Donald Duck super leuk. Maar wij van Top-aanbiedingen kunnen maar al te goed begrijpen dat dit niet voldoende is. Jij wilt natuurlijk nog veel meer kunnen Ducken. Daar hebben ze bij Donald Duck iets op bedacht. Ze hebben namelijk Donald Duck Extra. Dit is een extra magazine van Donald Duck dat je één keer per maand krijgt. Je kunt hier een los abonnement op nemen, maar je kunt hem ook nemen in combinatie met een abonnement op Donald Duck zelf. Combineer je het, dan ben je natuurlijk voordeliger uit. Wil jij dus echt lekker veel kunnen Donald Ducken, dan ga je ook voor Donald Duck Extra en geniet je echt optimaal.

Voor de aller kleinste heb je Donald Duck Junior

Bij Donald Duck denken ze echt aan iedereen en daarom hebben ze ook Donald Duck Junior. Dit is een weekblad voor de jonge lezers onder ons. De verhalen zijn natuurlijk net zo leuk als de normale Donald Duck echter zijn ze gemakkelijker geschreven. Want natuurlijk zijn de kleinere kinderen nog niet op het niveau om de normale Donald Duck goed te kunnen lezen. Gelukkig hebben ze bij Magazine.nl ook verschillende abonnementen voor Donald Duck Junior en uiteraard profiteer je ook van mooie aanbiedingen.

Donald Duck Pockets de extra dikke Donald Duck

Wanneer je echt geen genoeg kunt krijgen van Donald Duck, dan is Donald Duck Pockets echt iets voor jou. Dit is namelijk een Donald Duck van maar liefst 250 pagina's. Dit is natuurlijk fantastisch en zeker aangezien je hem elke 4 weken ontvangt wanneer je gaat voor een abonnement. Zo kun jij 13x per jaar genieten van extra veel Donald Duck verhalen. Dit is precies wat jij wilt en dus ook een perfecte reden om nu een abonnement af te sluiten voor Donald Duck Pockets. Ook deze kun je natuurlijk gewoon combineren met de normale Donald Duck om zo te profiteren van extra combivoordeel.

Katrien het maandblad speciaal voor meiden

Special voor de meiden hebben ze bij Donald Duck ook het magazine Katrien. Iedereen kent de verhalen wel van Katrien, want zij komt ook voor in het weekblad Donald Duck. Bij Donald Duck snapte ze als geen ander dat de verhalen van Katrien heel erg goed bij de meiden in de smaak vielen. Daarom hebben ze een special en dat is Katrien. Dit magazine kun je in totaal 14x per jaar op je deurmat krijgen. Het is dan ook een echte aanrader om hem nu te nemen met een abonnement.

Voor alle bovengenoemde magazines kun je bij Magazine.nl een aanbieding vinden. Dit is natuurlijk geweldig, want Donald Duck is al leuk maar zeker wanneer je een abonnement hebt met korting. Ga daarom nu snel naar de website van Magazine.nl en neem een abonnement op een van de Donald Duck magazine.