DuckTypen de vrolijkste online Typecursus! Neem nu een gratis proefles

Altijd een mooie aanbieding voor DuckTypen

Donald Duck, iedereen kent het en juist daarom is DuckTypen zo gigantisch populair. Tegenwoordig kun je gewoon niet meer zonder een computer of laptop. Je hebt hem nodig op school, thuis en op je werk. Het is dan wel fijn als je hier het maximale uit kunt halen. Wij hebben het dan natuurlijk over het kunnen typen. Snel en vooral blind kunnen typen is van groot belang. Niet alleen voor je houding, maar ook voor de snelheid. Het is namelijk voor een werkgever super interessant als je snel kunt typen. Daarnaast is goed en snel kunnen typen ook belangrijk voor de ontwikkeling van je kind.

 
Positie
Shop
Product
Prijs
Jouw voordeel
Bezoek Shop

Leer dit allemaal met het populaire DuckTypen

Wanneer jij wilt dat jouw kind dit allemaal kan en dus klaar is voor de toekomst. Dan is DuckTypen een echte aanrader. Het leukste is nog dat het voor jou kind nooit zal voelen als leren, dit komt omdat het eigenlijk een spel is. Ze moeten namelijk verschillende games spelen die worden afgewisseld met leeroefeningen. Hierdoor is deze cursus niet alleen leerzaam maar ook nog eens super leuk. Doordat deze cursus online is kun je hem overal spelen. Een goede reden dus om de typecursus waarmee je blind leert typen als verslaggever van Duckstadkrant nu aan te schaffen.

Haal in één jaar de cursus en ontvang en diploma!

Het leuke van deze geweldige cursus is dat je ook nog eens een diploma kunt halen. Dit willen we natuurlijk allemaal, want ieder papiertje is natuurlijk weer leuk mee genomen. Wanneer je gaat voor de cursus van DuckTypen heb je één jaar de tijd om de cursus te halen. Gebruik dit jaar dus goed zodat jouw kind een typdiploma in ontvangst kan nemen. Doordat het niet alleen maar leren is, maar ook een spel is het super motiverend voor kinderen om het te halen. Voor jou natuurlijk ook goed, want zo weet je zeker dat je waar hebt voor je geld.

Ontdek hoe het werkt in de gratis proefles

Wil jij eerst zeker weten of jouw kind dit wel echt leuk gaat vinden? Dan kun je starten met een gratis proefles. Wij van Top-aanbiedingen raden altijd aan om hier gebruik van te maken. Want zo ontdek je hoe en wat je kunt verwachten van DuckTypen. Vervolgens kun je de Typecursus aanschaffen. Goed om te weten is dat er regelmatig mooie aanbiedingen zijn zoals bijvoorbeeld een mooie korting van 25%. Nog een goede reden dus om nu DuckTypen aan te schaffen. Neem nu dus snel een gratis proefles en ontdek de vrolijkste typecursus die er is. Ga vervolgens voor een mooie Top aanbieding en geniet optimaal van de leukste typecursus. Er is altijd voldoende te beleven in DuckStad, ook tijdens deze typecursus.

DuckTypen en Dyslexie

Heeft jouw kind Dyslexie? Dan is DuckTypen zeker een goede cursus. Want ook hij of zij zal ondanks de Dyslexie toch blind leren typen. Ze hebben namelijk een speciale Dyslexie versie bij DuckTypen. Deze versie is aangepast om de leesbaarheid te verbeteren. Ondanks dat zijn de game-elementen wel behouden. Zo kan ook een kind met dyslexie spelenderwijs blind leren typen. Maar wat hebben ze nu extra gedaan dan voor kinderen met dyslexie? Eigenlijk heel simpel. Ze hebben gekozen voor een makkelijk leesbare lettertype. Daarnaast hebben ze een duidelijke kleurcontrast. Ook de introductie door Meester Warbol is uitgebreider. Ook is er audio ondersteuning bij uitleg van de oefeningen. Met andere woorden jouw kind met dyslexie gaat DuckTypen geweldig vinden. Ga dus snel naar de website DuckTypen.nl en koop deze online typcursus voor kinderen.