Aanbiedingen van Duinrell

Duinrell biedt familieplezier, het hele jaar door. Zomer, herfst, winter en lente.

Een spetterend dagje uit of een onvergetelijke vakantie!

Op Attractiepark Duinrell is het genieten van geweldige attracties en veel activiteiten. Het Tikibad is het hele jaar door geopend.

Het hele jaar door familieplezier op Duinrell!

Het vakantiepark en alle faciliteiten liggen midden in de prachtige natuur van het Duinrell-landgoed. Ieder seizoen wordt er gezorgd voor dat spetterende dagje uit, die veelzijdige vakantie en dat onvergetelijke feest of evenement. En dat alles op één terrein!

Een vakantiepark met een attractiepark in de achtertuin

Even er tussenuit dichtbij huis? Blijf overnachten op het vakantiepark in een comfortabele Duingalow, op de gezellige familiecamping of in groepsaccommodatie het Duinhostel. Ook kan je komen glamperen op Duinrell in een lodgetent. Op vakantie met baby of peuter, met de hele familie of met je beste vrienden. Vermaak in de 'achtertuin' en eindeloos genieten in een prachtige omgeving van Wassenaar met bossen, duinen, het strand en de zee. Dat is Duinrell!

Duinrell tickets met korting

Bestel je tickets alvast online voor korting ten opzichte van de kassaprijs! Je ontvangt de tickets direct in je mail en kunt ze bij de ingang laten scannen vanaf je mobiel. Koop je tickets v. a. €17,50

Staan hier geen actuele aanbiedingen, kijk dan op de site van Duinrell

Koop Duinrell tickets

Bekijk de Duingalows