Alle Duinrell aanbiedingen voor het attractiepark, tikibad en vakantiepark

Aanbiedingen van Duinrell

Duinrell is een attractiepark, zwembad en vakantie park in één. Iedereen in Nederland kent dit park wel ben je er nog nooit geweest, dan ken je het wel van naam. Dit park is namelijk al jarenlang een groot succes voor jong en oud en dat snappen wij van Top-aanbiedingen wel. Dit park bied namelijk alles voor een geslaagd dagje uit, maar ook voor een top vakantie in Nederland. Jij bepaalt hetgeen dat je wilt gaan doen, één ding is zeker het gaat één groot feest worden en dat is natuurlijk net wat jij wilt.

 

De beste aanbieding voor een dagje in het attractiepark

Een echte aanrader is het attractiepark Duinrell, dit park bied namelijk meet dan 40 top attracties voor groot en klein. Zo kun je keihard over de kop, of kalmer aan. Waar jij ook van houdt, een dagje Duinrell is om nooit te vergeten. Stap in de super snelle achtbaan of bewonder de leukste shows, bepaal vervolgens in de doe-attracties zelf hoe spannend ze zijn. Enkele zeer populaire attractie van Duinrell zijn de Falcon, Splash, Wild Wings, Mad Mill, Rodelbaan, Waterspin en de Schip Ahoi. Op de website van Duinrell kun je alle Attracties bekijken die Duinrell rijk is. Een ding is zeker, jij gaat 100% een geweldige dag tegemoet met het hele gezin.

Zwemmen in het Tikibad maar dan met korting

Het Tikibad van Duinrell is het grootste waterpark van de Benelux. Door de het grote aanbod aan glijbanen is er glijbaanplezier voor de hele familie. Inmiddels bestaat het Tikibad al ruim 35 jaar en al die jaren bieden ze het meest veelzijdige glijbaanplezier. Er zijn razendsnelle glijbanen voor de echte waaghalzen en voor de kinderen is er het supertoffe kids waterpark Playa. Het buitengebied van het Tikibad is ook extreem groot, hier kun jij in de zomer heerlijk genieten. Het Tikibad is voorzien van 21 unieke glijbanen, samen bieden ze 1,5 kilometer glijbaanplezier. Ga van de snelste glijbaan en behaal snelheden van 60 km/u. De meest bekende glijbanen zijn de Pelikaanduik, Starfright, Moonlight, X-stream, Flits, Blits en Cycloon. Welke glijbaan je ook gaat nemen, één ding is zeker het wordt genieten.

Duinrell het leukste vakantiepark van Zuid-Holland

Toe aan een wel verdiende vakantie? En wil je er even tussenuit in eigen land? Bij Duinrell kan het allemaal, jij kunt er namelijk heen voor een paar dagen, maar ook voor een echte lekkere zomervakantie. Duinrell is namelijk ieder jaar de vakantiebestemming voor heel veel Nederlanders. Het Duinrell Vakantiepark heeft de perfecte plek voor iedereen, daarom zijn er ook verschillende accommodaties te boeken. Kies voor de Duingalow, Logdetent, kampeerplek of een groepsaccommodatie. Kies je voor een vakantie op het vakantiepark van Duinrell, dan kun je onbeperkt gebruik maken van de ruim 40 attracties en het Tikibad.

Natuurlijk wil jij niet alleen maar op het vakantiepark blijven, hoe leuk is het dan dat het vakantiepark op nog geen 4km van het strand af ligt. Zo kun jij op een mooie dag heerlijk genieten op het strand. Daarnaast ligt Duinrell vlak bij Den Haag, Leiden en Amsterdam, je kunt dus ook een dagje heerlijk gaan shoppen. Hoe dan ook, wat je ook gaat doen jij gaat zeker genieten van Duinrell.