Meld je gratis aan bij E-Matching en start vandaag nog met online daten

Aanbiedingen van E-Matching

Ben jij Hoger opgeleid? Denk hierbij aan het niveau Academisch of HBO dan is E-Matching de datinsite voor jou. E-Matching is namelijk de grootste online datingsite van Nederland voor hoger opgeleide. Al sinds 1998 weten vele hoger opgeleiden singles E-Matching te vinden om de zoektocht naar een partner te starten. Het mooie van E-Matching is dat je een gratis account kunt aanmaken. Wanneer je dat gedaan hebt wil je natuurlijk starten met daten, in dat geval zal je wel een abonnement moeten nemen van E-Matching.

 

Voordelig online daten bij E-Matching

Online daten hoeft helemaal niet duur te zijn en dat bewijzen ze bij E-Matching met hun voordelige abonnementen. Zo heb je bij E-Matching al een lidmaatschap vanaf € 11,11 per maand. Het duurste lidmaatschap op moment van schrijven is € 19,95 per maand. Naast de lage prijs die je bij E-Matching betaald hebben ze nog meer voordelen. Wij van Topaanbiedingen hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet.

Veilig en vertrouwd daten met E-Matching

Online daten is leuk maar ook heel spannend want ja heb je wel met een echte persoon te maken of is het een oplichter. Daarom worden alle profielen van E-Matching handmatig gecontroleerd, zo weet jij zeker dat de gegevens ook kloppen. Daarnaast worden oude profielen verwijderd, zo vind je bij E-Matching alleen maar actuele en actieve gebruikers. Daarnaast zijn alleen de hoger opgeleide singles van minimaal 18 jaar welkom op de datingsite E-Matching. Het allerbelangrijkste is wel dat de persoon een vaste relatie zoekt en dus geen One Night Stands of Friends with benefits.

E-Matching is daten wanneer het jou uitkomt

Het voordeel van de online datingsite E-Matching is dat jij kunt daten waar en wanneer je maar wilt. Zo kun je thuis of op kantoor daten achter je computer of laptop maar ook onderweg met je tablet of smartphone. Op deze manier kun jij daten en contact leggen waar en wanneer jij dit wilt. Dat is nog eens een groot voordeel van E-Matching.

Goed bereikbare helpdesk

Bij E-Matching snappen ze maar al te goed dat ook jij soms hulp nodig hebt. Daarom zijn ze 7 dagen per week voor jou bereikbaar. Van 's morgens tot 's avonds reageren ze bij E-Matching op jouw mail. Ook kunt je bellen met de klantenservice van E-Matching, je kunt dan vragen stellen over hoe je het online daten moet aanpakken maar ook je verhaal kwijt over jouw datingervaring. Bij E-Matching maken ze altijd tijd voor jou, contact met E-Matching is dus heel gemakkelijk

Veilig betalen en simpel opzeggen

Als we gaan kijken naar het betalen of het opzeggen van je lidmaatschap bij E-Matching dan kunnen we wel zeggen dat dit allemaal veilig en gemakkelijk is. Jij kunt je lidmaatschap namelijk gewoon via iDeal of incasso betalen. Ben je het online daten zat of heb je de ware gevonden, dan kun jij gemakkelijk je lidmaatschap stopzetten en je profiel verwijderen. E-Matching is aangesloten bij Thuiswinkel waarborg, zij houden toezicht dat E-Matching alles klantvriendelijk en correct afhandelt.

Meld je gratis aan bij E-Matching en start met daten

Waar wacht je nog op? De perfecte partner ga je niet meer vinden in de kroeg maar bij E-Matching zitten er duizenden op je te wachten. Meld je daarom vandaag nog gratis aan en start direct met online daten, zo zie je gemakkelijk in één overzicht alles singles in jouw regio. Bij E-Matching ga jij zeer zeker de ware partner vinden die ook nog eens hoger opgeleid is. Wacht dus niet langer en meld je nu gemakkelijk en snel online aan bij E-Matching.