Bestel je eBook voordelig en snel bij eBook.nl

Aanbiedingen van eBook.nl

Boekenliefhebbers opgelet, eBook.nl is namelijk een echte aanrader voor jullie. Tegenwoordig is een E-reader erg populair en dat snappen wij wel. Op een E-reader kun je namelijk meerdere boeken zetten en gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Het voordeel hiervan is dat een E-reader erg klein is om mee te nemen en daarnaast is die ook nog ligt. Het kost je dus geen moeite om ze overal mee naar toe te nemen. Zo kun jij waar je ook maar bent genieten van de nieuwste en beste boeken. Maar ook een E-reader moet je boeken kopen, dit noemen ze een eBook. Deze eBooks kun je kopen bij bijvoorbeeld eBook.nl, zij hebben een groot aanbod met Nederlandse eBooks.

Verschillende genre bij eBook.nl

Er zijn vele verschillende genres en dat is logisch, iedereen heeft namelijk ander soort boeken die hij/zij leuk vindt. Bij eBooks.nl hebben ze daarom ook boeken voor iedere genre, zo hebben ze thriller maar ook romans. Om het je makkelijk te maken hebben ze de eBooks onderverdeeld in verschillende categorieën. Je kunt kiezen uit de volgende categorieën bij eBooks.nl:

  • Spannende boeken
  • Literatuur & Romans
  • Hobby & vrije tijd
  • Kinderboeken
  • Kunst & Cultuur
  • Informatief
  • Geschiedenis
  • Religie & spiritualiteit

Zo zie je maar bij eBook.nl hebben ze voor iedereen een boek dat lekker weg leest. Het mooie van een eBook is dat je hem na aankoop direct kunt lezen, je hoeft dus niet te wachten voor dat die verzonden wordt.

De dinsdag- en weekenddeal van eBook.nl

Bij eBook.nl hebben ze iedere dinsdag en in het weekend een boekt dat in de schijnwerpers gezet wordt, dit boek wordt dan ook direct verkocht met korting. Het is dus gewoon een supermooie aanbieding. Iedere dinsdag en in het weekend vind je er een ander boek, het loont dus zeker om iedere dinsdag en in het weekend even te kijken naar de deal van dat moment. Zo kun jij heel wat euro's per jaar besparen en het kost je weinig moeite.

Naast deze deals hebben ze bij eBooks.nl nog veel meer mooie aanbiedingen. De duur van de aanbieding verschilt, de ene keer is de aanbieding een dag geldig de andere keer een week en soms een maand. De boeken die in de aanbieding zijn kun je echt heel goedkoop kopen, de kortingen lopen namelijk hoog op. Het voordeel van eBook.nl is dat ze een heel groot assortiment met Nederlandstalige boeken hebben, dit leest net wat makkelijker. Wacht niet langer en koop vandaag nog een eBook bij eBook.nl.

Bezoek eBook.nl

De gloriedagen van mijn vader Marcel Pagnol ebook

€ 9.99

Marcel is een stadsjongen uit Marseille, waar zijn vader onderwijzer is. De heerlijke zomer van 1903, als Marcel acht is, brengt de familie Pagnol door in de heuvels buiten de stad. Hij wordt verliefd op het zondoorstoofde landschap van de Provence, waar het zo bedwelmend geurt naar lavendel, tijm en rozemarijn. Met humor en warmte beschrijft Marcel Pagnol de zomervakantie vol simpele geneugten van een hecht gezin; de maaltijden, de omzwervingen met zijn broer, en de toevalstreffer tijdens de jacht die zijn vader naam en faam bezorgt in de wijde omgeving.
Bekijk op Ebook
De niet zo enge buurman Manon Sikkel ebook

€ 5.99

Na Geheim agent oma verschijnt er nu De niet zo enge buurman van drievoudig Kinderjury-winnares Manon Sikkel, die bekend is van o.a de boeken over IzzyLove en Elvis Watt. Met grappige zwart-witillustraties van Katrien Holland. Je zult maar een buurman hebben die zo eng is als Grover. Een man met lang vet haar en een gouden voortand die de hele dag met zijn geweer duiven uit de lucht schiet. En dan op een dag schiet hij mis. Vanaf dat moment is iedereen in de straat echt bang voor hem. Behalve Roxy en haar zus Linde. Want zij hebben een plan om Grover weer `normaal' te maken. Ze besluiten hem een make-over te geven. Maar dat gaat niet helemaal goed... `Manon Sikkels boeken kennende is er wel weer wat bijzonders aan de hand.' Hebban.nl
Bekijk op Ebook
Mijn beste team ooit! Gwen Dudok van Heel ebook

€ 19.95

Bekijk op Ebook
Overwonnen Maya Banks ebook

€ 9.99

Het laatste deel van de zinderende Hartstocht- trilogie Hij kan zichzelf niet veranderen. Zijn jeugd heeft Silas tot de man gemaakt die hij nu is: gevaarlijk, wantrouwend en veeleisend. Hij woont in zelfverkozen eenzaamheid, ervan overtuigd dat geen enkele vrouw ooit zijn behoefte aan volledige controle zou accepteren - zowel in zaken als in de liefde. Totdat een jonge violiste op zijn pad komt. Zij kan haar behoeftes niet veranderen. Hayley heeft moeite met de laatste wens van haar vader: de opleiding aan een prestigieuze muziekschool in New York. Zelfs met meerdere bijbaantjes valt het haar zwaar om rond te komen en woonruimte te vinden. Als ze Silas ontmoet, biedt hij haar aan om te helpen. Maar als Hayley elke wens en eis van hem met liefde en acceptatie inwilligt, weet Silas dat hij haar eigenlijk moet laten gaan. Maar dat is nu precies het enige wat Hayley hem weigert... De pers over de boeken van Maya Banks `Opwindend leesvoer.' Vrouw Glossy, De Telegraaf `Zeker een aanrader!' Chicklit.nl `Spanning, sensatie en lots of sex!' Ze.nl `Maya Banks geeft haar lezers altijd precies wat ze willen.' Romance Junkies `Vergeet Vijftig tinten grijs. Maya Banks heeft iets veel beters voor je.' Examiner.com
Bekijk op Ebook
Schandalig betoverend Melanie Milburne ebook

€ 3.49

Bekijk op Ebook
Ik tel tot tien deel 7 Linda Green ebook

€ 1.49

Dit is het zevende deel van de geweldige thriller Ik tel tot tien. Het boek is verkrijgbaar in acht losse e-books en het complete boek is verkrijgbaar als e-book & als papieren boek. De nachtmerrie van iedere ouder: je kind kwijtraken als je even niet oplet...  Maar wat als de dader geen vreemdeling is...?  Wat als degene die het heeft gedaan denkt een goede daad te verrichten...? En wat als Lisa's kleine meisje voor altijd is verdwenen...?  In een paar tellen kun je alles kwijtraken...  Lisa is radeloos, maar krijgt hulp uit onverwachte hoek...  Is Ella nog in leven, of is het al te laat...? Een, twee, drie... Lisa Dale doet haar ogen dicht en telt, klaar voor een spelletje verstoppertje in de drukke speeltuin. Als ze haar ogen weer opendoet, is haar vierjarige dochter Ella verdwenen zonder een spoor achter te laten...  en niemand heeft enig idee wie de dader kan zijn. Voor de lezers van Paula Hawkins, Gillian Flynn en Sophie Hannah `Angstaanjagend, briljant plot.' Emily Barr `De spanning bouwt op totdat die niet meer te harden is... Een bijzonder realistisch verhaal dat iedere ouder over z'n schouder doet kijken.' Sunday Mirror `Een ambitieus uitgangspunt dat perfect ten uitvoering is gebracht.' The Lady `Een geweldige en provocerende thriller die onder je huid gaat zitten.' Sun `De plot zit zo slim in elkaar dat je gegarandeerd tot diep in de nacht blijft lezen. Een hele, HELE grote aanrader voor thrillerliefhebbers!' Bookaholicconfessions
Bekijk op Ebook
Praagse nachten Benjamin Black ebook

€ 11.99

Bekijk op Ebook
Opnieuw veroverd Kate Walker ebook

€ 3.49

Trillend op haar benen staart ontwerpster Rose Cavalliero op naar de man van wie ze niet gedacht had dat ze hem ooit weer zou zien: de lange, donkere, gevaarlijke Spanjaard Nairo Moreno de Roja. Ooit waren ze geliefden, tot ze door een misverstand bijna zijn leven verwoestte en hem wel moest verlaten. Maar nu is hij terug... Nairo's zus wil per se dat een bepaalde ontwerpster haar trouwjurk maakt en hij is verbijsterd als hij ontdekt dat dat Rose is. Vanwege het verleden wil hij niets meer met haar te maken hebben, maar nu moet hij wel tijd met haar doorbrengen. En hij kan het niet uitstaan dat hij telkens wordt overvallen door een overweldigende behoefte om haar te kussen!
Bekijk op Ebook
Machtsvertoon Mike Nicol ebook

€ 10.99

Krista Bishop runt een beveiligingsservice voor vrouwen. Dan krijgt ze een opdracht van de geheime dienst waar ze geen nee tegen kan zeggen: het beveiligen van twee Chinese zakenlieden. Deze proberen de macht over te nemen in de lucratieve illegale handel van abalone, een zeldzame lokale zeevrucht die zeer gewild is in China. Ook Kaapstadse bendeleiders willen de hulp van Krista - voor hen betekent de abalone macht, geld, drugs en wapens. Plotseling is de abalone-oorlog overal ... zelfs in Krista's eigen achtertuin.
Bekijk op Ebook
We hebben altijd in het kasteel gewoond Shirley Jackson ebook

€ 4.99

Bekijk op Ebook
Pensioen Willem Elsschot ebook

€ 9.99

Pensioen (1937) is een vlijmscherpe roman over tragische moederliefde. Willem Verstappen komt tijdens de Eerste Wereldoorlog terecht in een Duits krijgsgevangenkamp. Al die tijd strijkt Willems moeder zijn militiegeld op. Op het einde van de oorlog blijkt Willem, die tewerkgesteld was op een boerderij bij een 'levenslustige' Duitse boerin, overleden te zijn. Willems vriendinnetje Bertha, die kort voor zijn vertrek bevallen is van een zoon, Alfred, trouwt met een zekere Wouters. Door een administratieve vergissing geeft hij zijn naam aan Alfred, waardoor Alfred geen aanspraak maakt op het pensioen van zijn overleden vader. Later, als Alfred volwassen is en wil trouwen, wordt de administratieve vergissing ontdekt, wat alles verandert.
Bekijk op Ebook
Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek Lisa Boersen ebook

€ 7.99

Yushi is geen gewone oppas... Hij is een oppasninja! In dit tweede deel in de serie krijgen Timo en de oppasninja onverwacht bezoek. Vlot leesbaar, fantasierijk verhaal met verfijnde pentekeningen. Grappig, spannend en avontuurlijk: een aanrader voor de beginnend lezer of om lekker voor te lezen! Onverwacht bezoek Yushi, de oppasninja uit het koninkrijk Ishimoko, heeft besloten om nog wat langer bij Timo te blijven. Maar dan staat er opeens (en geheel onverwacht) bezoek op de stoep. Kroonprinses Sumiko is naar Europa gevlogen omdat zij ook weleens wat van de wereld wil zien. Yushi staat erop dat ze meteen teruggaat, maar Sumiko heeft een eigen willetje. Tweede deel in de serie van Lisa Boersen Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek is het tweede deel van een splinternieuwe serie voor kinderen vanaf een jaar of 8: ontzettend grappig, spannend en leuk om te lezen. De boeken zijn geschreven door Lisa Boersen, die al eens werd bekroond met de Kinder- en Jeugdjuryprijs Vlaanderen. De coole illustraties zijn van Edwin Rhemrev. Hiiiii-ya!
Bekijk op Ebook
Sandwichvrouw Allison Pearson ebook

€ 9.99

Bekijk op Ebook
Schaduwmoeders Lena Landauer ebook

€ 8.50

Bekijk op Ebook
Het patroon Wessel de Valk ebook

€ 9.99

De wijnhandelaar Osman Fissler denkt zijn verdwenen familie, na vijftien jaar, terug te zien in de immense shopping mall Mah Boon Krong in Bangkok (Thailand). Het weerzien is kort en mysterieus en Fissler blijft vol vragen achter. De gebeurtenis staat niet op zichzelf. Ook Shaun Doran, een klasgenoot van zijn dochter Kirsten, blijkt rond dezelfde periode in rook te zijn opgegaan. Het is de start van een fascinerende, mysterieuze zoektocht die zich afspeelt in zes landen. Al snel blijkt dat het heden en verleden niet alleen ondoorzichtig samenhangen, maar ook meerdere versies kennen. Wat is de waarheid? Wie is degene die hij zegt te zijn daadwerkelijk? Welke werkelijkheid is de echte? 'Het Patroon' is het vervolg op 'Bestemming onbekend'. Over de auteur: Wessel de Valk is afgestudeerd criminoloog, ondernemer en schrijver. Hij heeft grote interesse in innovatieve ontwikkelingen. Die interesse is ook terug te vinden in zijn debuutthriller 'Bestemming onbekend' en in dit tweede deel 'Het Patroon'.
Bekijk op Ebook