Bestel je eBook voordelig en snel bij eBook.nl

Aanbiedingen van eBook.nl

Boekenliefhebbers opgelet, eBook.nl is namelijk een echte aanrader voor jullie. Tegenwoordig is een E-reader erg populair en dat snappen wij wel. Op een E-reader kun je namelijk meerdere boeken zetten en gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Het voordeel hiervan is dat een E-reader erg klein is om mee te nemen en daarnaast is die ook nog ligt. Het kost je dus geen moeite om ze overal mee naar toe te nemen. Zo kun jij waar je ook maar bent genieten van de nieuwste en beste boeken. Maar ook een E-reader moet je boeken kopen, dit noemen ze een eBook. Deze eBooks kun je kopen bij bijvoorbeeld eBook.nl, zij hebben een groot aanbod met Nederlandse eBooks.

 
Ben jij gek van lezen en heb jij een ebook? Dan hebben wij goed nieuws voor je, bij eBook.nl kun je namelijk iedere dinsdag een nieuwe dinsdagdeal vinden. De dinsdagdeal is altijd super populair en de kortingen zijn echt super hoog. Je mag de dinsdagdeal eigenlijk nooit missen wil je veel geld besparen.
Lees Meer... Bekijk de dinsdagdeal
De Hemel Is Altijd Paars Ebook
Nu voor:
11.99
Logo Ebook nl
De Hemel Is Altijd Paars Ebook
Ean: 9,79E 12
De hemel is altijd paars van Sholeh Rezazadeh is een poëtische debuutroman van een groot literair talent. Arghavan is een jonge Iraanse vrouw die nog maar kort in Nederland woont. Terwijl ze worstelt om een nieuw leven op te bouwen, wordt ze geplaagd door herinneringen aan haar jeugd in Iran. Een jeugd die paradijselijk begon maar een negatieve wending nam toen haar moeder van de ene op de andere dag vertrok en haar vader, haar steun en toeverlaat, verslaafd raakte aan opium. Ze nam daarop een radicaal besluit: ze liet het rauwe, bergachtige landschap van Iran definitief achter zich en vertrok naar het platste land ter wereld: Nederland. Arghavan werkt in een tweedehandswinkel in Amsterdam, waar ze bevriend raakt met sommige klanten, zoals met Anna, een dove danseres, en de oude Johan, die het geluid van bomen opneemt. Ze verwondert zich over dit land waar iedereen haast heeft en waar het onmogelijk lijkt om met de ander verbonden te zijn. Dan wordt ze verliefd op Mees, een jonge muzikant, die haar wereld volkomen op z'n kop zet.
Nu voor: 11.99
Koop de De Hemel Is Altijd Paars Ebook
Wie Niet Weg Is Ebook
Nu voor:
7.99
Logo Ebook nl
Wie Niet Weg Is Ebook
Ean: 9,79E 12
Deel 6 in de Helen Grace-serie. ‘Arlidge voert ons met gevoel voor psychologie en vaart door dit stevig geplotte verhaal dat een knetterende verrassing in petto heeft.’ Vrij Nederland. ‘Goed uitgewerkt.’ de Volkskrant. Helen Grace was een van de beste rechercheurs van Southampton, maar nu zit ze in de gevangenis, tussen de moordenaars die ze daar zelf heeft doen belanden. Ze weet dat ze maar op één manier vrij kan komen: overleven totdat haar rechtszaak voorkomt en op de een of andere manier haar onschuld bewijzen. Maar dan wordt er een verminkt lichaam gevonden in de cel naast die van haar en vreest Helen voor haar eigen leven. Er loopt namelijk een moordenaar vrij rond in de gevangenis en ze moet hem vinden, voordat zijzelf het volgende slachtoffer wordt…
Nu voor: 7.99
Koop de Wie Niet Weg Is Ebook
Prachtige Wereld, Waar Ben Je Ebook
Nu voor:
12.99
Logo Ebook nl
Prachtige Wereld, Waar Ben Je Ebook
Ean: 9,79E 12
Prachtige wereld, waar ben je is de nieuwe roman van Sally Rooney, auteur van Gesprekken met vrienden en Normale mensen. Alice ontmoet Felix. Zij is succesvol romanschrijver, hij werkt in een distributiecentrum. Ze vraagt of hij met haar meegaat op reis naar Rome. Ze voelen zich tot elkaar aangetrokken, maar kunnen ze elkaar ook vertrouwen? Alice' beste vriendin Eileen verwerkt een pijnlijke relatiebreuk en flirt weer met Simon, die ze al kent van kindsaf aan. Ze houden van elkaar, maar willen ze daarvoor hun vriendschap op het spel zetten? Prachtige wereld, waar ben je gaat over vier mensen die elkaar liefhebben en elkaar pijn doen. Het gaat over seks, over vriendschap en over de wereld waarin zij leven. Het is een universeel verhaal, dat zich afspeelt in Dublin en een klein stadje aan de Ierse westkust, over de vage grens tussen alleen-zijn en eenzaam zijn, en over hoe je je leven kan delen met anderen.
Nu voor: 12.99
Koop de Prachtige Wereld, Waar Ben Je Ebook
In De Maneschijn Ebook
Nu voor:
7.99
Logo Ebook nl
In De Maneschijn Ebook
Ean: 9,79E 12
Deel 8 in de Helen Grace-serie. `Doet niet onder voor Karin Slaughter... De plot zit prima in elkaar, tot en met de ontknoping.' Trouw. `Arlidge voert ons met gevoel voor psychologie en vaart door dit stevig geplotte verhaal dat een knetterende verrassing in petto heeft.' Vrij Nederland. Er waart iets dodelijks rond in het bos. Eerst moesten de wilde paarden eraan geloven. Nu zijn het onschuldige mannen en vrouwen die worden vermoord door een gedaante zonder gezicht. Verdwaald in het donker proberen ze te vluchten, zich te verstoppen. Wanhopig roepen ze om hulp. Maar er is niemand die ze kan horen... Helen Grace ziet zich geconfronteerd met een nieuwe nachtmerrie. De slachtoffers hangen met pijlen doorboord aan de statige oude eiken in het bos. Waarom worden hulpeloze -vakantiegangers opgejaagd tijdens het campingseizoen? Wat hebben de moorden te betekenen? Is dit soms het werk van een psychopaat? Of is het een teken van een occulte samenzwering en worden de slachtoffers geofferd aan het bos zelf? Helen moet zich in het duister wagen om de waarheid achter deze wel heel macabere zaak te achterhalen.
Nu voor: 7.99
Koop de In De Maneschijn Ebook
Miniapolis Ebook
Nu voor:
13.99
Logo Ebook nl
Miniapolis Ebook
Ean: 9,79E 12
Miniapolis is een roman waarin het kenmerkende universum van Rob van Essen zich weer op volle sterkte ontvouwt - vervreemdend maar altijd menselijk, melancholisch maar nooit zonder humor. Zeggen ze niet altijd dat de reis belangrijker is dan de bestemming? Misschien is dat zo. Maar soms heeft de bestemming het laatste woord. De moeder van Jonathan is vier jaar geleden overleden. Toch ziet hij haar op een ochtend in de tram. Hij neemt haar mee de stad uit, op zoek naar het landhuis waar ze is opgegroeid en waarover ze vreemde verhalen vertelt. Ondertussen werken Scherpenzeel en Wildervanck, twee collega's op een bijkantoor van een gemeentelijke dienst, aan hun eigen ontsnapping. Ook zij verlaten de stad, per fiets, zonder te weten waarnaar ze op weg zijn. Geplaagd door demonen uit het verleden, wederzijds ongemak en tijdelijke vlagen onverwoestbaar optimisme komen deze vier mensen uiteindelijk niet alleen elkaar, maar ook zichzelf tegen.
Nu voor: 13.99
Koop de Miniapolis Ebook
Van Rome Tot Rome Ebook
Nu voor:
19.99
Logo Ebook nl
Van Rome Tot Rome Ebook
Ean: 9,79E 12
Een duizendjarig avontuur, dat is wat bestsellerauteur Dan Jones maakt van zijn nieuwe geschiedenis van de middeleeuwen `Van Rome tot Rome'. Hij begint in 410 bij de ineenstorting van het Romeinse Rijk en eindigt weer in Rome als keizer Karel V in de zestiende eeuw opnieuw voor de poorten van de stad staat. In een duizelingwekkend tempo laat Jones zien hoe het Westen de oude wereld herbouwde en de rest van de wereld ging domineren: door te ontdekken, ontwikkelen of domweg te stelen. `Van Rome tot Rome' is een boek over - en voor - een tijd van diepgaande verandering.
Nu voor: 19.99
Koop de Van Rome Tot Rome Ebook
De Zwarte Dood Ebook
Nu voor:
19.99
Logo Ebook nl
De Zwarte Dood Ebook
Ean: 9,79E 12
De pestepidemie die later de Zwarte Dood ging heten, kostte in de jaren 1347-1352 naar verhouding meer mensenlevens dan enige andere historische ramp in Europa. Hoogleraar geschiedenis Dick Harrison beschrijft de gevolgen van de pest in alle uithoeken van Europa. Op basis van bronnen uit de Arabische literatuur, documenten van anonieme schrijvers, koningen en pausen laat hij zien wat de impact van deze epidemie was op het dagelijks leven. Welke medicijnen en behandelingen gebruikten gewone mensen? Werkten de quarantainemethodes die gebruikt werden voor leprozen ook voor de pest? Harrison brengt de routes van de epidemie in kaart en constateert dat de pest, net als corona, Europa via Italië bereikte. `De Zwarte Dood' biedt een uitgebreid overzicht van deze veertiende-eeuwse ramp.
Nu voor: 19.99
Koop de De Zwarte Dood Ebook
De Grenzeloze Rivier Ebook
Nu voor:
13.99
Logo Ebook nl
De Grenzeloze Rivier Ebook
Ean: 9,79E 12
In De grenzeloze rivier neemt Mathijs Deen, net als in zijn veelgeprezen boeken De Wadden en Over oude wegen, de lezer mee in zijn unieke wereld: het schemergebied tussen feit en fictie, wetenschap en verbeelding. `Stel dat de rivier een personage is, dan heeft hij ook een geboorte en een dood. Vertel me hoe hij is ontstaan.' Die vraag stelt Mathijs Deen op een zonnige septemberdag aan zijn tafelgenoot, een geoloog. Het antwoord dat volgt is het begin van een reis die de lezer meevoert van een tijd ver voordat we spraken van een Europees continent naar de dagen van nu, waarin schippers de rivier de Rijn nog altijd als een levend wezen zien, een persoon.
Nu voor: 13.99
Koop de De Grenzeloze Rivier Ebook
Het Winterse Avontuur Ebook
Nu voor:
9.99
Logo Ebook nl
Het Winterse Avontuur Ebook
Ean: 9,79E 12
De roman Het winterse avontuur van Karen Swan is een stormachtige romance in een ijskoud Amsterdam. Van de auteur van De Ierse erfenis, Een Noorse winternacht, De Zweedse affaire en De Spaanse belofte. Lee kwam naar Amsterdam met een pasgeboren baby en een diep weggestopt geheim. Inmiddels is haar zoontje Jasper vijf en is ze een succesvolle fotograaf, bekend om haar celebrityportretten. Na haar turbulente verleden als oorlogsfotograaf in Syrië vindt ze eindelijk rust en kan ze genieten van haar fijne leven aan de grachten. Dit verandert in één klap als ze in haar fietsmandje een boek vindt, waar een noodkreet in geschreven staat. Ze spoort de schrijver van het boek op in de hoop meer te weten te komen over de onheilspellende boodschap. Terwijl het in het winterse Amsterdam steeds kouder wordt, wordt Lee langzaam ingehaald door haar verleden en zal ze haar traumatische herinneringen eindelijk onder ogen moeten zien...
Nu voor: 9.99
Koop de Het Winterse Avontuur Ebook
Klara En De Zon Ebook
Nu voor:
13.99
Logo Ebook nl
Klara En De Zon Ebook
Ean: 9,79E 12
Klara en de Zon van Kazuo Ishiguro (winnaar Nobelprijs voor de Literatuur 2017) gaat over Klara, een zogenaamde Kunstmatige Vriendin met een uitstekend waarnemingsvermogen, die vanaf haar plek in de winkel nauwkeurig het gedrag gadeslaat van de kinderen die binnenkomen om rond te neuzen met hun ouders. Klara blijft hopen dat een kind haar zal kiezen. Wanneer dat eindelijk gebeurt, en haar bestaan voorgoed lijkt te veranderen, krijgt ze bij haar vertrek naar haar nieuwe gezin de waarschuwing dat ze niet al te veel waarde moet hechten aan de beloften van mensen. Maar Klara houdt haar eigen ideeën erop na.
Nu voor: 13.99
Koop de Klara En De Zon Ebook
Koningen Ebook
Nu voor:
14.99
Logo Ebook nl
Koningen Ebook
Ean: 9,79E 12
In Koningen neemt Erik Petersson de lezer mee op een reis door de tijd, van het tijdperk van koningen en keizerinnen, sultans, shoguns, koninginnen en tsaren tot de democratische samenleving van vandaag. In het middeleeuwse Constantinopel ontmoeten we een jonge, ambitieuze sultan die met hulp van zijn smid een einde maakte aan de politieke orde van zijn tijd. We komen een sultane tegen die vanaf haar eiland in de Nijl regeerde met een nieuwe vorm van loyaliteit en we vergezellen Theudebert I, die een groot deel van het zesde-eeuwse Europa overheerste. Aan de hand van talloze verhalen leren we tijd loze lessen over leiderschap, de menselijke psyche en de werking van macht. Petersson beschrijft wat er gebeurt als macht in handen van een individu ligt - een bestuursvorm met een slechte reputatie, maar hij laat ook zien hoe die duizenden jaren alleenheerschappij leidden tot de grootste verworvenheid van de twintigste eeuw: onze hedendaagse democratie.
Nu voor: 14.99
Koop de Koningen Ebook
De Jongen, De Mol, De Vos En Het Paard Ebook
Nu voor:
11.99
Logo Ebook nl
De Jongen, De Mol, De Vos En Het Paard Ebook
Ean: 9,79E 12
`Wat wil jij worden als je groot bent?' vroeg de mol. `Lief,' zei de jongen. `De jongen, de mol, de vos en het paard' van Charlie Mackesy is een moderne fabel voor jong en oud. De 100 illustraties en de poëtische teksten vertellen het verhaal van een bijzondere vriendschap, tussen de jongen en de drie dieren. De universele lessen die ze samen leren zijn stuk voor stuk levenswijsheden. De Nederlandse editie van `The Boy, the Mole, the Fox and the Horse' is prachtig vertaald door Arthur Japin, waardoor de teksten nog dichterbij komen. Een moderne klassieker, die je kijk op het leven verandert.
Nu voor: 11.99
Koop de De Jongen, De Mol, De Vos En Het Paard Ebook
Amalia Ebook
Nu voor:
12.99
Logo Ebook nl
Amalia Ebook
Ean: 9,79E 12
Met 'Amalia' zet Claudia de Breij de traditie voort die begon met Hella Haasse die een portret van Beatrix schreef (1955) en Renate Rubinstein die Willem-Alexander portretteerde in 1985 ter gelegenheid van hun achttiende verjaardag. De prinses heeft Claudia de Breij meegenomen naar plekken die voor haar belangrijk zijn, waaronder de Koninklijke Stallen, het strand en haar school. Ze hebben gesprekken gevoerd over haar motivatie om af te zien van haar toelage, over zingen voor jezelf, cocktails maken, over hoe paardrijden helpt je hoofd leeg te maken en over de voor- en nadelen van sociale media. Ook kwam aan de orde wat het koningschap en haar toekomstige rol momenteel voor haar betekenen. Het boek laat zien wie Amalia nu is door de ogen van Claudia de Breij.
Nu voor: 12.99
Koop de Amalia Ebook

Verschillende genre bij eBook.nl

Er zijn vele verschillende genres en dat is logisch, iedereen heeft namelijk ander soort boeken die hij/zij leuk vindt. Bij eBooks.nl hebben ze daarom ook boeken voor iedere genre, zo hebben ze thriller maar ook romans. Om het je makkelijk te maken hebben ze de eBooks onderverdeeld in verschillende categorieën. Je kunt kiezen uit de volgende categorieën bij eBooks.nl:

  • Spannende boeken
  • Literatuur & Romans
  • Hobby & vrije tijd
  • Kinderboeken
  • Kunst & Cultuur
  • Informatief
  • Geschiedenis
  • Religie & spiritualiteit

Zo zie je maar bij eBook.nl hebben ze voor iedereen een boek dat lekker weg leest. Het mooie van een eBook is dat je hem na aankoop direct kunt lezen, je hoeft dus niet te wachten voor dat die verzonden wordt. Wacht dus niet langer en bestel nu snel en voordelig een boek bij eBook.nl. Het is natuurlijk niet zomaar dat eBook.nl de grootste online ebookwinkel van Nederland is.

De dinsdag- en weekenddeal van eBook.nl

Bij eBook.nl hebben ze iedere dinsdag en in het weekend een boekt dat in de schijnwerpers gezet wordt, dit boek wordt dan ook direct verkocht met korting. Het is dus gewoon een supermooie aanbieding. Iedere dinsdag en in het weekend vind je er een ander boek, het loont dus zeker om iedere dinsdag en in het weekend even te kijken naar de deal van dat moment. Zo kun jij heel wat euro's per jaar besparen en het kost je weinig moeite.

Naast deze deals hebben ze bij eBooks.nl nog veel meer mooie aanbiedingen. De duur van de aanbieding verschilt, de ene keer is de aanbieding een dag geldig de andere keer een week en soms een maand. De boeken die in de aanbieding zijn kun je echt heel goedkoop kopen, de kortingen lopen namelijk hoog op. Het voordeel van eBook.nl is dat ze een heel groot assortiment met Nederlandstalige boeken hebben, dit leest net wat makkelijker. Wacht niet langer en koop vandaag nog een eBook bij eBook.nl.