EcomMedics de hulp bij afvallen en veroudering

Aanbiedingen van EcomMedics

Bij EcomMedics vindt je vier krachtige afslankkuren die allen zijn gebaseerd op het beroemde HCG dieet. Het HCG dieet is bedacht door de bekende Dr. Simeons. Maar naast afslankkuren hebben ze ook een Elegance Purlift anti-rimpel crème. Bij EcomMedics zijn de constant bezig met ontwikkelen van nieuwe producten om het assortiment verder uit te breiden. Wil jij graag op de hoogte gehouden worden wanneer er een nieuw product is, dan kun jij je gemakkelijk inschrijven voor de nieuwsbrief. Wil jij dus ook hulp bij afvallen en veroudering? Dan zit je goed bij EcomMedics. Bekijk nu dus snel het aanbod met voedingssupplementen en verzorgingsproducten.

 

Wie is en wat doet EcomMedics?

Het bedrijf EcomMedics is een onderdeel van EcomBizz, dit is een internationale groep die zich bezighoudt met de productie en de import en export van voedingssupplementen. Het mooie van de producten van EcomMedics is dat ze gewoon vrij verkrijgbaar zijn, jij hebt dus geen recept nodig. Belangrijk bij de producten van EcomMedics is dat ze voldoen aan de strenge GMP- en HACCP-eisen. Gelukkig voldoen zowel de afslankkuren als de anti-rimpel crème hieraan. Deze producten volgen daarom ook een strenge procedure tijdens de productie ervan. Juist daarom staan de producten van EcomMedics ook onder controle van de Nederlandse nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit (nVWA).

Verschillende afslankkuren voor iedereen

Bij EcomMedics hebben ze enkele afslankkuren die alle erg populair zijn. De volgende afslankkuren hebben ze op het moment van schrijven (25-03-2020), dit assortiment kan dus wijzigen.

  • Elegance HCG Tablets
  • Elegance HCG Spray
  • Elegance HCG Oral30
  • Elegance HCG Oral24

Al deze kuren zijn zeker de moeite waard. Dat jij gaat afvallen is gewoon zeker, koop daarom vandaag nog de afslankkuur die het beste bij jou past. Zo kun jij over enkele dagen al starten met afvallen, wel zo gemakkelijk. De duur van een afslankkuur verschilt, de meeste kuren zijn voor 23 dagen echter de Elegance HCG Oral30 is een kuur van 30 dagen.

Elegance PureLift de anti rimpel créme

Word je ook een dagje ouder, dan zul je vast en zeker ook al enkele rimpels gaan zien. Wanneer je dit niet wilt hebben ze bij EcomMedics een anti rimpel crème. Het gaat hier om de Elegance PureLife, deze krachtig anti rimpel crème met Retinol, Matrixyl, Co-enzym Q10 en Marine Collageen is een echte aanrader. Je kunt de crème zowel in de ochtend als de avond aanbrengen, dit moet wel op een gereinigde gezicht en hals. Je kunt de crème zachtjes in masseren.

Je vindt bij EcomMedics altijd wel een mooie aanbieding waardoor jij de producten nog voordelige kunt kopen. Het is dus zeker de moeite om geregeld de website van EcomMedics te bekijken.