Eilandhoppen op Maat aanbiedingen met hoge kortingen op een vakantie

Ontdek de beste aanbiedingen van Eilandhoppen op Maat

Wil jij graag op vakantie en vind je het leuk om tijdens jouw vakantie verschillende eilanden te ontdekken? Dan is Eilandhoppen op Maat het reisbureau voor jou. Zij hebben namelijk heel veel te gekke aanbiedingen met hoge kortingen op een top vakantie. Je hopt van het ene mooie eiland naar het andere eiland, een goede reden dus om het complete aanbod te bekijken. Ze bieden reizen aan voor de eilanden rondom Spanje en Griekenland, zeker Griekenland is hun specialiteit. De eigenaar is hier namelijk al ruim 80x geweest en iedere keer weer vindt hij het optimaal genieten. Doordat hij inmiddels de eilanden zo goed kent kan hij jou de perfecte vakantie aanbieden. Boek daarom vandaag nog je vakantie bij Eilandhoppen op Maat.

 
Positie
Omschrijving
Aanbieder

De perfecte combinatie tussen ontspannen en ontdekken

Bij Eilandhoppen op Maat weten ze maar al te goed dat het wel gaat om jouw vakantie. Een vakantie is er om te ontspannen, maar natuurlijk ook om te ontdekken. Bij Eilandhoppen op Maat hebben ze dan ook de perfecte combinatie voor jou. Je ontdekt de verschillende eilanden optimaal, maar hebt ondertussen meerdere vrije dagen. Je vrije dagen kun je dan ook helemaal indelen zoals jij dit wilt. Je kunt ervoor kiezen om aan het zwembad of strand te liggen, maar je kunt ook één van de stadjes in gaan om te genieten van heerlijk eten en gezelligheid. Wel is het natuurlijk belangrijk dat jij iedere keer weer op tijd klaar staat voor de volgende transfer. Tijdens het eilandhoppen wissel je namelijk regelmatig van accommodatie.

Eilandhoppen op Maat wordt super goed beoordeeld

Inmiddels zijn er al aardig wat mensen die hun vakantie hebben geboekt bij Eilandhoppen op Maat. Veel van hen hebben ook hun ervaring gedeeld via Trustpilot. Wanneer je deze gaat lezen ontdek je al snel dat de reizen en de service van Eilandhoppen op Maat verre weg geweldig zijn. Het is dan ook niet zomaar dat ze een 4,9/5 scoren als cijfer. Dit is een gemiddelde van de ruim 100 beoordelingen. Het is een kleinschalig reisbureau met een uniek concept, hier zijn dus ook geen duizenden mensen per jaar die hun vakantie boeken. Echter de mensen die wel boeken komen er regelmatig terug, er is met Eilandhoppenopmaat.nl namelijk zoveel te beleven.

Andros Bosman, de eigenaar van Eilandhoppen op Maat

De liefhebber van Griekenland, zo wordt Andros Bosman ook wel gezien. Door inmiddels al ruim 80x in Griekenland geweest te zijn weet hij precies wat je gezien moet hebben. Ondanks dat hij er al zo vaak is geweest blijft hij genieten van Griekenland en daarom is hij dan ook Eilandhoppen op Maat begonnen. Door de jaren heen heeft hij inmiddels al heel wat award gewonnen van Reisgraag. Dit betekent dat hij door reizigers het beste wordt beoordeeld. Een goede reden dus om jouw vakantie vandaag nog te boeken bij Eilandhoppen op Maat. Wie weet kun jij tijdens het boeken profiteren van mooie aanbiedingen en hoge kortingen op jouw vakantie.