ELLE sluit nu een abonnement af met korting of een cadeau

Aanbiedingen van Elle

Ben jij al bekend met het magazine ELLE? Dit geweldige magazine staat vol met artikelen over mode. Het gaat hier namelijk om een superleuk modetijdschrift dat bekend is in België en Nederland. Iedere maand weer kun jij de nieuwste editie van ELLE op je deur mat krijgen, uiteraard moet je dan wel een abonnement afsluiten. Het blad richt zich vooral op vrouwen tussen de 20 en 35 jaar. Wil jij dus op de hoogte gehouden worden van alle beauty tips en fashion trends, dan is het magazine ELLE echt iets voor jou. Neem dus nu een abonnement op ELLE en geniet van dit prachtige magazine.

 

Elle your personal style guide

ELLE toont what's new, what's nog & what's next door te inspireren in plaats van te dicteren. ELLE serveert een rijke mix van high en low en moedigt haar lezers bovenal aan hun persoonlijke stijl te ontdekken, te ontwikkelen en te vieren. Dit alles maakt ELLE tot een superleuk magazine voor vrouwen. Je kunt zelf kiezen hoe jij je abonnement wilt afsluiten, zo kun je een abonnement met korting nemen maar ook een abonnement met een cadeau. Jij bepaalt hoe of wat en hoe vaak je ELLE wilt ontvangen.

Abonnees van ELLE profiteren van meer voordeel

Als jij een abonnement hebt van ELLE dan krijg je niet alleen het blad iedere maand thuis gestuurd, je profiteert ook van andere voordelen. Je krijgt namelijk ook de volgende voordelen:

  • Gratis toegang tot de digitale edities via Tijdschrift.nl, je kunt dan direct de drie vorige edities teruglezen
  • 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement van Hearts
  • Exclusieve acties en extraatjes
  • Bespaar op de winkelprijs
  • Mis nooit een uitgave
  • Gratis thuisbezorgd
  • Lee je favoriete magazine al voordat je deze in de winkel vindt.
  • Snel en makkelijk je abonnement opzeggen of verlengen

Zo zie je maar met een abonnement voor het magazine ELLE profiteer je van vele voordelen. Sluit daarom vandaag nog een abonnement af en kom iedere maand toe aan je moment van ontspanning.