Engie altijd een aanbieding, gratis product of cashback actie bij Stroom & Gas

Aanbiedingen van Engie

ENGIE is energie, technologie en optimisme niet voor niks dat ze een van de meest innovatieve energie- en technologiebedrijven ter wereld. Met meer dan 150.000 medewerkers in 70 verschillende landen starten ze de mooiste duurzame projecten. ENGIE is er niet alleen om stroom & gas te leveren aan consumenten en bedrijven. Ze hebben vele technische medewerkers die werken aan innovatie en digitale oplossingen voor o.a. Unilever, Schiphol, Univé, Holland Casino, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Aviko, DSM, ASML en McDonald’s.

100% groene stroom bij een energiecontract van ENGIE

Als jij ook graag aan het milieu denkt, dan zit je goed bij ENGIE. Zij leveren namelijk 100% groene stroom aan consumenten en dit komt uit verschillende bronnen in Nederland en Europa. Jij bepaalt zelf waar jij jouw groene stroom vandaan komt, hierdoor heb je toch een beetje de touwtjes in handen. Op het moment van schrijven heeft ENGIE al meer dan 100 bronnen binnen alleen Nederland, denk hierbij aan windparken maar ook zonneparken met meer dan 400.000 zonnepanelen. Ook zijn er vele particulieren en bedrijven met eigen zonnepanelen die meer opwekken dan dat ze verbruiken. Zij leveren de energie terug aan ENGIE en jij kunt dit dan weer gebruiken. Ieder jaar weer komen er nieuwe energiebronnen bij en heb jij dus weer meer keuze bij ENGIE.

Door alle projecten die ze bij ENGIE hebben zijn zij wereldwijd de grootste investeerder in duurzame energie. Alleen al de laatste 3 jaar is er ruim 16 miljard euro geïnvesteerd. Hierdoor voorziet ENGIE wereldwijd al meer dan 30 miljoen huishoudens en daarmee ruim 100 miljoen mensen van groene stroom.

CO2-gecompenseerd gas bij een Engie contract

Vele huishoudens in Nederland hebben gas nodig om te kunnen koken, douchen en voor de verwarming. Hierdoor zorgt een gemiddeld huishouden voor ongeveer 2.642KG koolstofdioxide (CO2) per jaar. Engie ondersteunt verschillende maatschappelijke projecten om de uitstoot van CO2 te compenseren. Zo steunen ze o.a. het Gold Standard cookstoves project in Eritrea. Ook planten ze jaarlijks samen met Trees for all tienduizenden bomen in Nederland en het buitenland.

Inmiddels investeert ENGIE wel heel veel in groene gas, helaas is de capaciteit hiervoor nog te weinig om de Nederlandse klanten te voorzien van groen gas. Je kunt dit wel gaan verwachten in de toekomst, een goede overweging dus om te bepalen of een energiecontract van ENGIE wat voor jou is.

Altijd een populaire energiedeal bij ENGIE voor Stroom & Gas

Ben jij inmiddels overtuigt dat ENGIE de juiste energieleverancier voor jou is? Dan wordt het tijd om naar de energiedeals te gaan kijken. Bij ENGIE hebben ze namelijk altijd een mooie aanbieding en actie voor een energiecontract. Zo kun jij bijvoorbeeld kiezen voor een gratis ENGIE bespaarpakket t.w.v. € 144,- of je gaat voor een Nest Thermostat E t.w.v. € 219,-. Uiteraard veranderen deze actie geregeld, het kan dus maar zo zijn dat je volgende week kunt kiezen uit andere mooie energiedeals.

Met een energiecontract bij Engie krijg je energie geleverd van één van de grootste energieleveranciers van Nederland. Hierdoor kunnen zij de prijzen superlaag houden, je betaalt dus nooit teveel voor 100% groene stroom en gas. Wacht niet langer, bereken vandaag nog je maandbedrag in slechts 2 minuten en stap over naar ENGIE.

Bereken je maandbedrag

Vind jij jouw energierekening op dit moment ook te hoog? Dan doe je er goed aan om te kiezen voor zonnepanelen, hiermee kun jij namelijk jouw stroomverbruik beperken. Bij Engie kun je nu online een offerte aanvragen voor zonnepanelen.
Zonepanelen kopen
Wil jij zakelijk ook graag geld bespraken op je energierekening? Dan zit je goed bij ENGIE, je bespaart daar tot wel honderden euro's op je energierekening. Wacht dus niet langer en stap nu over naar ENGIE zakelijk voor stroom & gas.
Bereken jouw voordeel
Energie van Engie is 100% groene stroom en daarom goed voor het milieu. Stap jij nu over naar Engie stroom & gas, dan krijg je een gratis Nest Thermostaat E t.w.v. € 219,-. Engie is super voordelig als het gaat om stroom & gas, het loont dus zeker om over te stappen.
Bereken je maandbedrag