Engie altijd een aanbieding, gratis product of cashback actie bij Stroom & Gas

Aanbiedingen van Engie

ENGIE is energie, technologie en optimisme niet voor niks dat ze een van de meest innovatieve energie- en technologiebedrijven ter wereld. Met meer dan 150.000 medewerkers in 70 verschillende landen starten ze de mooiste duurzame projecten. ENGIE is er niet alleen om stroom & gas te leveren aan consumenten en bedrijven. Ze hebben vele technische medewerkers die werken aan innovatie en digitale oplossingen voor o.a. Unilever, Schiphol, Univé, Holland Casino, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Aviko, DSM, ASML en McDonald’s.

 

100% groene stroom bij een energiecontract van ENGIE

Als jij ook graag aan het milieu denkt, dan zit je goed bij ENGIE. Zij leveren namelijk 100% groene stroom aan consumenten en dit komt uit verschillende bronnen in Nederland en Europa. Jij bepaalt zelf waar jij jouw groene stroom vandaan komt, hierdoor heb je toch een beetje de touwtjes in handen. Op het moment van schrijven heeft ENGIE al meer dan 100 bronnen binnen alleen Nederland, denk hierbij aan windparken maar ook zonneparken met meer dan 400.000 zonnepanelen. Ook zijn er vele particulieren en bedrijven met eigen zonnepanelen die meer opwekken dan dat ze verbruiken. Zij leveren de energie terug aan ENGIE en jij kunt dit dan weer gebruiken. Ieder jaar weer komen er nieuwe energiebronnen bij en heb jij dus weer meer keuze bij ENGIE.

Door alle projecten die ze bij ENGIE hebben zijn zij wereldwijd de grootste investeerder in duurzame energie. Alleen al de laatste 3 jaar is er ruim 16 miljard euro geïnvesteerd. Hierdoor voorziet ENGIE wereldwijd al meer dan 30 miljoen huishoudens en daarmee ruim 100 miljoen mensen van groene stroom.

CO2-gecompenseerd gas bij een Engie contract

Vele huishoudens in Nederland hebben gas nodig om te kunnen koken, douchen en voor de verwarming. Hierdoor zorgt een gemiddeld huishouden voor ongeveer 2.642KG koolstofdioxide (CO2) per jaar. Engie ondersteunt verschillende maatschappelijke projecten om de uitstoot van CO2 te compenseren. Zo steunen ze o.a. het Gold Standard cookstoves project in Eritrea. Ook planten ze jaarlijks samen met Trees for all tienduizenden bomen in Nederland en het buitenland.

Inmiddels investeert ENGIE wel heel veel in groene gas, helaas is de capaciteit hiervoor nog te weinig om de Nederlandse klanten te voorzien van groen gas. Je kunt dit wel gaan verwachten in de toekomst, een goede overweging dus om te bepalen of een energiecontract van ENGIE wat voor jou is.

Altijd een populaire energiedeal bij ENGIE voor Stroom & Gas

Ben jij inmiddels overtuigt dat ENGIE de juiste energieleverancier voor jou is? Dan wordt het tijd om naar de energiedeals te gaan kijken. Bij ENGIE hebben ze namelijk altijd een mooie aanbieding en actie voor een energiecontract. Regelmatig kun je een gratis product uitkiezen. Zo kun jij bijvoorbeeld kiezen voor een gratis ENGIE bespaarpakket t.w.v. € 144,- of je gaat voor een Nest Thermostat E t.w.v. € 219,-. Uiteraard veranderen deze actie geregeld, het kan dus maar zo zijn dat je volgende week kunt kiezen uit andere mooie energiedeals.

Met een energiecontract bij Engie krijg je energie geleverd van één van de grootste energieleveranciers van Nederland. Hierdoor kunnen zij de prijzen superlaag houden, je betaalt dus nooit teveel voor 100% groene stroom. Wacht niet langer, bereken vandaag nog je maandbedrag in slechts 2 minuten en stap over naar ENGIE. De kans bestaat zelfs dat er vandaag een cashback aanbieding aanwezig is.

Engie is ook de energieleverancier voor zakelijke gebruikers

Heb jij een eigen bedrijf of heeft jouw kantoor een nieuwe energie rekening nodig? Ook dan zit je goed bij Engie, zij bieden namelijk ook zakelijke contracten aan. Op deze manier kunnen ook bedrijven profiteren van de scherpe prijzen en de groene stroom van Engie. Als heel veel bedrijven hebben gekozen voor Engie zakelijk, het wordt dus hoogste tijd dat ook jij hiervoor gaat kiezen. Het is namelijk zo dat heel veel bedrijven niet overstappen van energieleverancier, echter wanneer ze dit wel doen kunnen ze heel veel geld besparen. Wanneer jij een bedrijf hebt wil je dit natuurlijk maar al te graag, want het is zonde om ergens voor te betalen wat helemaal niet nodig is. Kies daarom nu zeker voor Energie zakelijk van Engie en profiteer.

Een zakelijk energie contract aanvragen kun je gemakkelijk en snel online doen. Je kunt namelijk gemakkelijk jouw energiekosten berekenen en geloof ons van Top-aanbiedingen je zult zien dat Engie ook zakelijk super voordelig is. Engie is zelf zo overtuigt van hun lage prijzen dat ze je uitdagen om hun offerte neer te leggen naast de andere grote energieleveranciers. Ze durven dit te zeggen omdat ze overtuigt zijn dat hun het voordeligste zijn voor jouw onderneming.