Entertainment Aanbiedingen

Een overzicht van online winkels met aanbiedingen, kortingen en acties om je te entertainen.

Een actief dagje er op uit, een concert van je favoriete artiest of lekker ontspannen genieten. Het kan allemaal met de top aanbiedingen die wij speciaal voor u geselecteerd hebben. Bekijk de beste deal en laat u lekker entertainen.

De grootste film van het jaar: The Lion King, nu te zien op Disney Plus. Heb jij al een account, log dan in en kijk hem direct. Heb je nog geen account, neem dan nu een gratis proefperiode van 7 dagen, daarna betaal je € 6,99 p.m.
Bekijk nu The Lion King
Vind je de Avangers films van Marvel ook helemaal te gek? Dan hebben wij goed nieuws voor je want bij Disney+ hebben ze nu Avengers Endgame beschikbaar. Deze gave film is zeker de moeite waard, bekijk hem vandaag nog.
Avengers Endgame
Eerder kan gepland staat Frozen 2 vanaf vandaag op Disney+ en dit heeft alles te maken met het Corona Virus. Wie wilt deze leuke film nou niet zien, heb je nog geen Disney+ account maakt die dan nu en kijk 7 dagen gratis.
Frozen II nu te zien
Het Corona Virus houd Nederland en alle andere landen in zijn macht. Vele mensen zitten dan ook thuis en komen nog amper buiten. Daarom heeft Ziggo besloten al haar klanten vier weken gratis Film1 en Kinderzenders te geven.
Ziggo gratis extra zenders
Heb jij ook niks te doen en ben je toe een aan leuke gezellige familie film? Dan is Toy Story 4 de echte aanrader en het leuke is je kunt hem nu zien op Disney+. Heb je nog geen account, goed nieuws je kijkt de eerste 7 dagen gratis.
Bekijk nu Toy Story 4
Bij AD Webwinkel hebben ze enkele Topaanbiedingen, één van die Topaanbiedingen is de K3 Show waar je nu tickets voor kunt kopen vanaf € 19,50. Vanaf augustus 2020 geven zij in 7 plaatsen in Nederland te gekke shows. Boek nu je tickets.
Naar K3 met korting
Vanwege het Corona Virus zijn er vele evenementen afgelast en wordt mensen gevraagd binnen te blijven. Bij KPN spelen ze hier graag op in door jou één maand gratis Film1 aan te bieden. Vanaf 16 maart heeft iedereen bij KPN gratis Film1.
1 maand gratis Film1
Bij SlaJeSlag hebben ze weer mooie nieuwe veilingen, deze keer zijn het tickets. Zo bied je nu mee op o.a. een ritje in een sportauto, kaartjes voor voetbalwedstrijden en de leukste dagjes uit. Bied nu mee bij Sla Je Slag en Scoor de leukste veilingen online.
Bied mee op tickets
Kun jij niet genoeg krijgen van The Simpsons? Dan hebben we goed nieuws voor je, bij Disney+ kan nu iedereen de 30 seizoen kijken van Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie. Dat wordt uren kijk plezier tegen een lage prijs bij Disney+.
Disney+ - The Simpsons
Heb jij altijd al een naar Corpus willen gaan om een reis door de mens te maken? Bij AD Webwinkel kan dit nu wel heel voordelig, je krijgt namelijk € 4,90 korting. Je betaald tijdelijks dus slechts € 14,85 i.p.v. € 19,75. Het voordeel van AD omdat je het verdient!
Tickets met € 4,90 korting
Nu beschikbaar op Disney+ de originele film TOGO. Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal van twee beste vrienden. Heb jij nog geen account bij Disney+? Meld je dan nu aan en kijk de eerste 7 dagen helemaal gratis.
Bekijk de film TOGO
Er zijn op dit moment zoveel verschillende alles-in-1 aanbieders dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig is daar Online.nl, zij laten op hun website zien dat je bij hun meer voor minder krijgt, simpel weg gewoon de beste prijs!
Online.nl de beste prijs