2.6 1 1 1 1 1 2.60 Ster (15 Stemmen)

Ben jij traag internet ook zo zat? Kies dan nu voor het supersnelle glasvezel van Fiber Nederland. Als nieuwe abonnee betaal je voor een internet pakket slechts €29,95 p/m. Is glasvezel nog niet beschikbaar bij jou? Kies dan voor één van de voordelige (v)DSL pakketten van Fiber. Stabiel en betrouwbaar internet met glasvezel garantie.

Wat heeft Fiber Nederland voor jou in petto?

Fiber heeft 3 Alles-in-1 pakketten – Light, Medium en Top – waar je uit kunt kiezen. Met een Alles-in-1 pakket van Fiber Nederland beschik je over supersnel internet, haarscherpe televisie en glasheldere telefonie. Heb je aan alleen internet, internet & bellen of internet & TV genoeg? Dan kun je het beste kiezen voor een ‘internet pakketten’.

Bij Fiber Nederland kun je kiezen uit 3 voordelige All-In-One pakketten. Via het glasvezelnetwerk beschik je dan over internet, televisie en telefonie. Bekijk dus snel de verschillende opties en doe een postcode check om te zien of glasvezel internet van Fiber ook bij jou beschikbaar is. Je hebt dan ook de optie om te kiezen voor alleen internet (met bellen).

Benieuwd welke internetsnelheden op jouw adres haalbaar zijn? Doe dan snel de postcodecheck en sluit je vandaag nog aan bij de snelste provider: Fiber Nederland.

Daarnaast heb je bij Fiber geheel GRATIS Fox Sports 1 Eredivisie!

Deze actie is verlopen!