2.8888888888889 1 1 1 1 1 2.89 Ster (27 Stemmen)

Samsung Qled TV's voor de beste prijsSta jij wel eens stil bij de prachtige kleuren van een glas-in-loodraam? Het licht brengt de kleuren tot leven. Het is de perfecte illustratie waarom Samsung voor Quantum dots kiest. De piepkleine nanokristallen creëren immers de meest zuivere kleuren en de helderste beelden. Het anorganische materiaal heeft bovendien een zeer lange levensduur. Door het gebruik van vernieuwde Quantum dots zijn zowel de kleurweergave als de licht-efficiëntie sterk verbeterd. Samsungs nieuwe QLED TV’s zijn de eerste TV’s met 100% kleurvolume en maximale helderheid van 1.500 tot 2.000 nits. Het TV-paneel is vernieuwd om nog beter contrast te leveren, en een optimale kijkhoek.

Nieuw van Samsung: QLED

Met QLED zet Samsung een volgende stap in de TV revolutie. Door het gebruik van vernieuwde Quantum dot technologie is een grote sprong in beeldkwaliteit gemaakt. Daarnaast integreert QLED TV dankzij slimme oplossingen stijlvol in je woonkamer en is state of the art in smart TV. QLED TV bestaat uit drie pilaren: Q PICTURE, Q STYLE en Q SMART.

Assortiment & aanbiedingen

Bekijk snel het assortiment Samsung QLED TV's bij Expert en bepaal welke QLED TV helemaal bij jou past. Daarnaast vind je hier altijd de actuele aanbiedingen voor een Samsung QLED TV.

Deze actie is verlopen!