Steun de EO als lid of donateur! Ze hebben jouw hulp nodig

Aanbiedingen van EO

Iedereen weet wel wat het EO is, ze zijn te vinden op de televisie, de radio en online. Bij het EO willen ze het gesprek over geloof, hoop en liefde breed delen. Echter om dit te kunnen doen hebben ze wel zendtijd nodig op de tv en radio. De Nederlandse overheid bepaald hoeveel zendtijd het EO krijgt, er wordt dan vooral gekeken naar het aantal lidmaatschappen het EO heeft. Hoe meer EO-lidmaatschappen er zijn hoe meer zendtijd het EO krijgt van de overheid. Dit is van groot belang want zonder het EO zal er weinig christelijk geluid in de media te vinden zijn. Wil jij ook altijd een blijvend christelijk geluid in de media, tv, online of waar je bent? Wordt dan nu een EO-lidmaatschap of donateur. Bij het EO hebben ze namelijk jouw hulp nodig. Start daarom vandaag nog met doneren of neem een lidmaatschap.

 

Neem nu een EO-lidmaatschap voor slechts € 18,- per jaar

Wil jij graag het EO steunen? Word dan een EO lid, dit kost je slechts € 18,- per jaar. Door dit te doen steun jij de EO om op tv, radio, in magazines en tijdens evenementen het gesprek aan te gaan over geloof, hoop en liefde. Dit is van groot belang aangezien er nog heel veel christelijke mensen in Nederland zijn. Daarnaast is het ook een zeer interessant onderwerp voor de mensen die niet gelovig zijn. Als EO lid profiteer jij ook van verschillende voordelen. Zo heb je toegang tot de EO evenementen, sterker nog jij draagt daar direct aan bij zoals de EO-Jongerendag. Ook profiteer je van ledenvoordelen en regelmatig mooie acties. 1x per jaar ontvang je het kleurrijke EO magazine op je deurmat. Ben jij een EO lid dan hoor je direct bij de community en hoor je dus bij de grote familie. Wacht dus niet langer en wordt nu een EO lid voor maar € 18,- per jaar.

Wordt donateur vanaf € 5,- per maand!

Word jij liever niet een EO lid maar wil je het EO toch steunen? Dan doe je er goed aan om een EO donateur te worden, dit kan al vanaf € 5,- per maand. Door een donateur te worden steun jij het EO en kunnen zij blijven vertellen over Jezus op de radio, tv en op het internet. Ook kunnen ze dit blijven doen op de EO evenementen en dat doordat jij besluit ze te steunen. Wanneer jij nu een donateur wordt kun jij ook nog eens een mooi cadeau uit kiezen. Dit als dank voor jouw steun, wacht dus niet langer en voor nu een EO donateur.