AD Webwinkel een dagje Madurodam met 25% kortingAltijd al een keer naar Madurodam willen gaan? Dan is dit je kans! Bij AD Webwinkel krijg je namelijk 25% korting op je tickets en dat bespaart toch weer een hoop. Hierdoor betaal je namelijk slechts € 14,60 per persoon in plaats van € 19,50. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je tickets kopen bij AD Webwinkel. De AD Uitjes zijn altijd al super populair, dit komt omdat ze altijd heel veel korting geven. Niet voor niks dat ze bij AD Webwinkel heel veel AD Uitjes hebben. Er zijn namelijk naast Madurodam nog heel veel andere dagjes weg met korting te vinden bij AD Webwinkel.

Madurodam een park vol spectaculaire attracties en doe-dingen

Iedereen die al een keer naar Madurodam geweest is weet als geen ander dat dit misschien wel het leukste dagje weg is van Nederland. Dit komt omdat ze er van alles te doen hebben. Zo hebben ze verschillende spectaculaire attracties en heel veel doe dingen. Hierdoor geniet jij echt optimaal samen met je gezin. Het leuke van Madurodam is dat je er Nederland kunt ontdekken. Ze hebben namelijk heel veel dingen in het klein gebouwd. Zo loop je bijvoorbeeld over Schiphol of over de Dam. Het is allemaal één grote beleving en meer dan de moeite waard. Op dit moment hebben ze ook een nieuwe attractie namelijk de The Flying Dutchman. Het gaat hier om een levensechte Dakota vliegtuig waar jij aan boord kunt stappen en geloof ons van Topaanbiedingen dat is zeker de moeite waard.

Bestel je tickets nu bij het Algemeen Dagblad

Waarschijnlijk had je de link al gelegd, maar AD Webwinkel is onderdeel van het Algemeen Dagblad. Deze grote krant biedt via hun webshop heel veel dagjes uit aan met korting. Daarnaast hebben ze ook heel veel producten die verkocht worden met korting. Wil jij dus een leuk dagje uit met het gezin of samen met je partner? Dan zit je goed bij AD Webwinkel. Jij weet namelijk zeker dat je er nooit teveel voor betaald en alleen daardoor al geniet jij dubbel zoveel. Daarom is het nu tijd om tickets te kopen voor Madurodam en te profiteren van de 25% korting, zo kun jij heerlijk gaan genieten voor een klein bedrag per persoon. De tickets die je koopt kunt je uitprinten en mee nemen naar Madurodam, dit is namelijk je entree bewijs.