AD Webwinkel nu € 5,- korting op JulianatorenEen gezellig dagje naar Julianatoren? Met AD Webwinkel kan dit nu met korting, je krijg namelijk € 5,- korting per ticket. Zo kun jij heel voordelig genieten van een dagje weg met het gezin. Bekijk snel deze en alle andere AD Uitjes voor nog meer korting. Wat een geweldige aanbieding hebben ze weer eens bij AD Webwinkel, je kunt nu namelijk met € 5,- korting naar het bekende Kinderpretpark Julianatoren. Je betaalt nu dus slechts € 19,95 per ticket, wanneer je dus met het hele gezin gaat bespaar je een leuk bedrag op een heerlijk dagje uit.

AD Uitjes de leukste uitjes maar dan met korting

Een dagje Julianatoren is één van de geweldige AD Uitjes die ze bij de AD Webwinkel hebben. Wanneer jij namelijk wilt genieten van een dagje weg, dan hebben ze bij AD Webwinkel altijd wel een leuke aanbieding voor je beschikbaar. Deze aanbieding voor Julianatoren is meer dan de moeite waard wanneer jij er even tussen uit wil met het gezin. Zeker wanneer je jongere kinderen hebt, goed om te weten is dat kinderen t/m 2 jaar gratis naar binnen kunnen. Hier hoef je dus geen tickets voor te kopen en dat scheelt natuurlijk weer geld. Wil jij dus ook een dagje genieten van Julianatoren met korting? Koop dan nu je tickets online bij het Algemeen Dagblad en geniet.

Julianatoren het leukste kinderpretpark van Nederland

In Apeldoorn ligt het leukste kinderpretpark van Nederland genaamd Julianatoren. Met meer dan 60 attracties zorgen ze er bij Julianatoren voor dat jij een onvergetelijke dag uit hebt met het hele gezin. Dit park is een aanrader voor gezinnen met kinderen tussen de 2 en 10 jaar. Voor de stoere jongens en meiden is er de achtbaan Jul's Rollerskates, ben je meer van avontuur dan is de Dino's Tour wat voor jou. Waar jij ook meer van houdt, één ding is zeker het wordt genieten en dat met korting. Boek dus nu je tickets en geniet.