AD Webwinkel voor € 8,50 p.p. naar de film bij Pathé Bij AD Webwinkel hebben ze nu een te gekke aanbieding. Jij kunt namelijk tickets voor de bioscoop Pathé kopen met 2,50 korting per persoon. Zo kun jij super voordelig naar de film toe en dat is toe super leuk. Koop dus nu je tickets en ga binnenkort naar een film naar keus. Bij Pathé hebben ze altijd de beste films voor iedereen, zo kun je er naar de beste actiefilms, romans, trillers, humor, horror en meer. Er draait altijd wel een film die bij je past. Bekijk daarom snel het film aanbod van vandaag en boek nu jouw tickets online bij AD Webwinkel. Zo kun jij heerlijk naar de film voor maar een klein bedrag. Wacht daarom ook zeker niet langer en bestel je tickets snel.

Naar de film het leukste dagje uit voor jong en oud

Er zijn natuurlijk heel veel dagjes uit die je met het gezin kunt doen, echter is het gaan naar de film het allerleukste. Dit omdat het voor een klein bedrag is in verhouding met andere uitjes. Daarnaast is er altijd een film die iedereen in het gezin leuk vindt. Zo kun je met ze alle genieten van een film die jullie allemaal gaaf vinden. Er draaien bij Pathé zowel films overdag als in de avond. Zo is er altijd een geschikt moment voor jou. Je wilt tenslotte naar de bios gaan wanneer het jou uitkomt. Natuurlijk kun je thuis op de bank ploffen en een spannende of leuke film kijken. Maar zeg nu zelf het beeld en geluid in de bioscoop is toch veel leuker? Bij Pathé hebben ze ruim 30 bioscopen verdeeld over 20 steden. Zo is er altijd wel een bioscoop bij jou in de buurt. Bij Pathé vind je ontspanning, inspiratie, ontsnapping en puur plezier. Nog een goede reden dus om nu snel de tickets te boeken bij AD Webwinkel.

Ook heel veel andere AD uitjes bij AD Webwinkel

Natuurlijk is dit uitje voor Pathé super gaaf. Echter snappen wij van Top-aanbiedingen ook dat je op zoek kunt zijn naar een ander uitje. Gelukkig hebben ze die bij AD Webwinkel, ze hebben namelijk het hele jaar door heel veel AD Uitjes. Hierdoor kun jij heel voordelig naar de leukste pretparken, musea, dierentuinen en meer. Je doet er dan ook goed aan om snel alle AD uitjes te bekijken om te zien of er nog iets anders voor jou tussen zit. Want zeg nu zelf als jij optimaal kun genieten van een ander uitje, dan wil je dat natuurlijk ook. De AD Webwinkel is natuurlijk onderdeel van het Algemeen Dagblad. Het gaat hier dus om een serieuze partij die daardoor altijd heel veel mooie aanbiedingen en kortingen heeft voor jou. Bekijk dus snel alle uitjes of boek alsnog je tickets voor de bioscoop Pathé om vervolgen naar een film te gaan die jij leuk vindt. De Pathé tickets koop je nu voor slechts € 8,50 per persoon.