Boek nu een Suite bij Van der Valk en geniet optimaalWil jij is echt een keer een luxe overnachting hebben samen met jouw partner? Dan is een van de Suites bij Van der Valk een echte aanrader. Deze luxe suites zijn extreem groot en voorzien van alle luxe die jij graag wilt hebben zodat je even echt kunt genieten. Iedereen weet dat je al heerlijk kunt overnachting in één Van der Valk hotel. De kamers zien er namelijk geweldig uit en de badkamers zijn perfect. Echter kan het altijd beter wanneer je een Van der Valk Suite boekt. Deze kamers zijn extreem groot en voorzien van heel veel luxe zoals bijvoorbeeld een sauna of whirlpool.

Luxe droomsuites voor alle gelegenheden

Ken je dat? Soms heb je echt even tijd nodig voor jezelf. Hoe fijn is het dan om jezelf even heerlijk in de luxe te dompelen. Wanneer jij dit maar al te graag wilt dan doe je dat natuurlijk in een heerlijke suite en laten ze die nu net hebben bij Van der Valk. Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, bij Van der Valk is er voor alles de perfecte suite. Denk bijvoorbeeld aan een romantisch weekendje weg, een zakelijke overnachting op niveau of een onvergetelijke huwelijksnacht. Bij Van der Valk is er altijd en suite die bij jou pas, reden genoeg dus om nu snel een luxe droomsuite te boeken.

Boek nu een Suite Dream arrangement

Wanneer jij een suite boek kom je waarschijnlijk niet meer je kamer af. Dit komt omdat je al voorzien bent van alle luxe en dus alleen nog maar de fles champagne open hoeft te trekken. Eerlijk is eerlijk dat klinkt toch al een ware droom? Wanneer je kiest voor een arrangement ben je voorzien van 1 overnachting in een luxe suite, 1x ontbijt, 1x 3 gangendiner en 1x fles bubbels op de suite. Met andere woorden een compleet arrangement om optimaal te genieten. De prijzen van dit arrangement verschillen heel erg, het is afhankelijk van het hotel en wanneer je wilt gaan. Eén ding is zeker je kunt al een suite boeken vanaf € 103,50. Wacht dus niet langer, boek nu meteen en kijk ook even of er een hotel aanbieding is.