Corpus reis door de mens tickets met kortingHeb jij altijd al een naar Corpus willen gaan om een reis door de mens te maken? Bij AD Webwinkel kan dit nu wel heel voordelig, je krijgt namelijk € 4,90 korting. Je betaald tijdelijks dus slechts € 14,85 i.p.v. € 19,75. Het voordeel van AD omdat je het verdient! Corpus is de attractie van het menselijk lichaam.

Ontdek het menselijk lichaam met korting

Korting op een dagje uit is altijd al leuk, wanneer een dagje uit dan ook nog eens leerzaam is wordt het nog leuker. Met een dagje uit naar Corpus ontdek jij het hele lichaam, ga op ontdekkingstocht door het menselijk lichaam en kom alles te weten over bijvoorbeeld het hart, de hersenen of je darmen. Je kunt nu bij AD Webwinkel profiteren van een korting van € 4,90 per ticket. Zo ga jij een leerzaam dag tegemoet met een leuke korting.

Kom naar Corpus, dé attractie van het menselijk lichaam!

Ben jij ook zo benieuwd hoe ons lichaam werkt? Dan ben je niet de enige en daarom is er het Corpus, dit is de attractie als het gaat om het menselijk lichaam. In het 5D harttheater maak je een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje. Je ontdekt in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk breid. Weet jij hoe je darmen reageren op een broodje kaas? Wat gebeurt er als je moet niezen en waar op jou toch proef je nu eigenlijk suiker of zout? Al deze antwoorden en de antwoorden van duizenden andere vragen vind je tijdens de ontdekkingstocht in Corpus.

Corpus het dagje uit voor jong en oud

Wie dacht dat Corpus enkel voor de kleintje is heeft het mis. Corpus is voor iedereen interessant en leerzaam. Niet voor niks dat dit één van de leukste dagjes uit is voor het hele gezin. Boek nu snel je tickets met korting en geniet van een heerlijk dagje uit. Je tickets zijn geldig t/m 31 december 2020. Profiteer dus nu van deze aanbieding want je tickets zijn nog wel even geldig maar deze actie niet.