Dagje Domein van de Grotten van Han met 35% kortingWil jij graag een dagje naar Domein van de Grotten van Han? Dan kan dat nu met korting bij AD Webwinkel. Zoals altijd zijn de AD Uitjes zeer scherp geprijsd en ook nu krijg je weer 35% korting per ticket. Wacht dus niet langer en bestel nu snel je tickets online bij AD Webwinkel. Iedereen is zo nu en dan toe aan een gezellig dagje uit met het hele gezin. Het is dan natuurlijk wel zo fijn als dit kan met een mooie korting en laat dit nu net kunnen bij AD Webwinkel. Je kunt nu namelijk met 35% korting naar Domein van de Grotten van Han. Hier kun jij heerlijk genieten met het hele gezin.

Verkozen tot de beste Wildlife park

Een safari in je achtertuin het kan bij Domein van de Grotten van Han. Dit geweldige domein het een oppervlakte van 250 ha en is adembenemend mooi. Niet voor niks dat ze verkozen zijn tot de beste Wildlife park. Je kunt bij Domein van de Grotten van Han o.a. beren, wolven en lynxen spotten. Uiteraard zijn er nog veel meer dieren te vinden, reden genoeg dus om er nu snel heen te gaan. Je kunt zelf kiezen hoe jij Domein van de Grotten van Han bezoekt. Zo kun je in alle vrijheid te voet gaan of met een Safari-car. Wanneer je besluit te gaan lopen kun je de route van 2,5 of 5,5 km kiezen. 

Bezoek ook de Groot van Han

Naast het geweldige wildlife park is er natuurlijk ook nog de Grot van Han. Hier moet je ook zeker even gaan kijken. Niet voor niks dat ze zeggen Origin, 's werelds meest indrukwekkende ondergrondse spektakel. Je geniet van licht- en klankspektakel dat deze grot echt tot leven brengt. De grot bevindt zicht op een diepte van 110 meter en geloof ons van Top-aanbiedingen dat wil je echt niet missen. Wacht daarom niet langer en koop nu online je tickets bij AD Webwinkel. Tijdelijk krijg je namelijk 35% korting. Zo betaal je nu slechts € 15,90 voor kinderen van 4 t/m 11 jaar en € 20,90 voor iedereen van 12 jaar of ouder. Dit scheelt een hele hoop geld in vergelijking met de normale prijs. Kinderen tot en met 3 jaar kunnen gratis naar binnen. Wacht niet langer en koop nu je tickets.

Is dit uitje niks voor jou? Dat kan natuurlijk! Gelukkig hebben ze bij AD Webwinkel nog heel veel meer AD Uitjes.