Dagje Walibi voor maar € 25,-! Dat is € 10,- kortingWil jij maar al te graag weer een keer naar Walibi toe? Dan hebben wij goed nieuws voor je, wanneer je 3 of 4 oktober naar Walibi gaat en je tickets boekt via AD Webwinkel dan krijg je tijdelijk € 10,- korting per persoon. Wacht niet langer en boek nu snel je tickets online met korting. Iedereen kent inmiddels AD Webwinkel wel, dit komt omdat zij altijd heel veel aanbiedingen hebben met heel veel leuke uitjes. Zo kun je nu super voordelig naar Walibi toe en dus doe je er goed aan om nu snel te boeken en zo te profiteren van een mooie deal.

Geniet 3 of 4 oktober in Walibi met € 10,- korting p.p.

Korting iedereen is er gek op en al helemaal als het gaat om een korting op een dagje uit. Want een uitje is altijd super leuk en gezellig. Daarnaast is het ook aan te raden om er zo nu en dan even tussen uit te gaan, want dan kun je echt even lekker genieten. Boek jij nu je tickets voor Walibi bij AD Webwinkel dan kun jij super voordelig genieten van een dagje weg samen met het gezin. Je beleeft echt het perfecte dagje weg en dat gewoon in Nederland voor slechts € 25,- per persoon. Dit houdt in dat je nu tijdelijk € 10,- korting krijgt en dat is toch weer leuk mee genomen. Walibi is een van de leukste en grootste attractieparken van Nederland.

Walibi Holland het leukste AD Uitje van dit moment

Bij AD Webwinkel hebben ze iedere keer weer heel veel spannende en leuke AD Uitjes. Echter is er altijd een uitjes wat er met kop en schouders bovenuit steekt, dit keer gaat het om dit geweldige uitjes. Want zeg nu eerlijk Walibi Holland is gewoon spectaculair. Zo hebben ze verschillende gave en snelle achtbanen echter hebben ze ook een groot aantal andere attracties die zeker de moeite waard zijn. Je doet er dan ook goed aan om nu snel je tickets te boeken en te profiteren van de extreem lage prijs die je nu kunt krijgen. Deze tickets zijn echter alleen geldig op 3 en 4 oktober, wacht daarom zeker niet langer en bestel ze nu snel want op is ook echt op.