De Tuinen van Appeltern nu met 30% korting bij AD WebwinkelBen jij gek van tuinen en kom je dan echt even helemaal tot rust? Dan is deze aanbieding van AD Webwinkel echt iets voor jou. Jij profiteer nu namelijk van 30% korting voor een dagje de Tuinen van Appeltern. Dat wordt dus extra voordelig genieten. Een dagje de Tuinen van Appeltern levert je een dag vol inspiratie en plezier op. Zo krijg je heel veel informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends maar daarnaast geniet je ook van een gezellig dagje uit. Het leuke van De Tuinen van Appeltern is dat je er het hele jaar kunt genieten, het maakt dus niet uit of je in de lente, zomer, herfst of winter is.

Het grootste tuininspiratiepark van Europa

Bij De Tuinen van Appeltern dwaal je op jouw tempo rond tussen de ruim 200 inspiratietuinen. Iedere keer weer komt je wat anders tegen en geniet je van de kleuren en geuren. Zo kun jij heel veel inspiratie op doen voor in je eigen tuin. Bij De tuinen van Appeltern kom jij echt even helemaal tot rust in het groen. Daarnaast kun jij je kinderen lekker al spelend de natuur laten ontdekken op een speciaal terrein. Ook zijn er voor de kinderen boomhutten, speeltuin, kabouterpad en hagendoolhof zo is het één groot feest voor het hele gezin.

Koop je tickets nu met 30% korting

Heel leuk natuurlijk zo dagje weg, maar wanneer je er ook nog eens kunt genieten met korting wordt het nog leuker. Gelukkig is dit mogelijk met AD Webwinkel, tijdelijk krijg je namelijk 30% korting op dit uitje. Bij AD Webwinkel hebben ze altijd heel veel AD Uitjes met korting en zo ook dit uitje. Hierdoor betaal je nu tijdelijk slechts € 9,80 per tickets, daarnaast zijn kinderen t/m 12 jaar gratis. Zo wordt dit geweldige dagje weg in één keer wel heel voordelig. Waar wacht je dus nog op, ga nu snel naar de website van het Algemeen Dagblad en koop je tickets met korting.