Neem gratis jouw Valentijn mee naar Tikibad DuinrellKoop nu online tickets voor het Tikibad van Duinrell en neem alleen op 14 februari gratis jouw Valentijn mee op speeddate. Wie je mee neemt maakt niet uit, één ding is zeker je bespaart € 19,95 met deze actie van Duinrell.

Tikibad het waterpark en glijbanenparadijs van Nederland

Zwemen bijna iedereen is er dol op en al helemaal als er een hoop glijbanen zijn. Hoe sneller en langer ze zijn hoe blijer wij ervan worden. In Duinrell bevind zicht het Tikibad, dit zwembad is het glijbanenparadijs van Nederland. Het waterpark heeft in totaal 16 unieke glijbanen welke alle de moeite waard zijn. Op Valentijnsdag kun jij gratis jouw Valentijn mee nemen naar het Tikibad voor een echte speedate in één of meerdere glijbanen.

Koop nu een ticket voor slecht € 19,95 en krijg er één gratis

Normaal kost een ticket voor het Tikibad € 19,95 per persoon echter op Valentijnsdag betaal je dus slechts € 19,95 voor twee personen. Wel moet je de ticket zo snel mogelijk online kopen aangezien er een beperkt aantal tickets zijn, deze tickets zijn alleen geldig op 14 februari geldig. Wil je langer dan één dag genieten, boek dat een heel weekend vanaf € 299,- en geniet samen.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!