Video van Sint is een persoonlijke videoboodschap op dvd en/of download (HD) en al meer dan 10 jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse en ook Belgische huiskamers. Een onvergetelijke beleving voor kinderen (en volwassenen).

Sinterklaas het feest voor jong en oud

In dit persoonlijke videobericht spreekt Sinterklaas kinderen en volwassenen toe bij naam en weet de Sint van alles te vertellen over de persoonlijke feitjes, zoals de leeftijd, het lievelingseten, de hobby's en de speciale gebeurtenissen.

Naast de persoonlijke aandacht bevat het videobericht ieder jaar een gloednieuw avontuur. Dit jaar helemaal in het teken van dieren en een spannend avontuur in de dierentuin!

Gemakkelijk binnen 5 minuten een persoonlijk videobericht

De Video van Sint kan via de website zelf worden samengesteld. Door het ruime aanbod aan keuzemogelijkheden kan je het videobericht bijzonder persoonlijk maken. Vervolgens wordt het videobericht opgenomen door de pieten, gemonteerd en verwerkt tot een mooi verpakte dvd en download. Na betaling is de dvd binnen 2 à 3 werkdagen in huis. De dvd werkt op elke dvd-speler en computer.

Deze actie is verlopen!