SlaJeSlag bied nu ook mee op de leukste ticketsBij SlaJeSlag hebben ze weer mooie nieuwe veilingen, deze keer zijn het tickets. Zo bied je nu mee op o.a. een ritje in een sportauto, kaartjes voor voetbalwedstrijden en de leukste dagjes uit. Bied nu mee bij Sla Je Slag en Scoor de leukste veilingen online. Tickets veilingen zijn altijd super leuk, zeker als je iedere keer weer een andere leuke ticket kunt winnen. Bij SlaJeSlag scoor je nu de allerleukste tickets door simpel weg te bieden op de leukste veilingsite van Nederland.

Bied nu mee op Sportevenementen bij SlaJeSlag

Ben jij een echte sportliefhebber? Dan zijn de veilingen van Sla Je Slag echt iets voor jou, zij hebben namelijk enkele veilingen voor tickets van Sportevenementen. Denk hierbij aan tickets voor o.a. Formule 1, Voetbalwedstrijden of kaartje voor de TT Assen. Het leuke van deze veilingen is dat jij zelf bepaald welk bedrag je bied. Je kunt al bieden vanaf € 1,-. Wordt er meer geboden dan dat jij ervoor over hebt? Wacht dan gewoon op de volgende veiling en bied opnieuw. Zo kun jij heel voordelig naar een sportevenement naar keus.

SlaJeSlag de leukste veilingen voor actieve uitjes

Hou jij van een actief uitje? Dan hebben ze bij SlaJeSlag goed nieuws voor je, zij hebben namelijk meerdere leuke actieve uitjes in de veiling. Zo kies je nu voor een dagje skiën, een gave antislipcursus, een helikoptervlucht of rij in een gave sportauto. Iedere keer weer vind je er mooie en leuke veilingen waarmee je tickets kunt winnen. Bij Sla je slag.nl vind je iedere dag weer een mooi aanbod met actieve uitjes, het is dus zeker de moeite waard om geregeld de veilingen te controleren om te zien of er iets nieuws bij zit. 

Naar een pretpark of dierentuin met de veilingen van SlaJeSlag

Wil jij weer eens met het hele gezin erop uit? Dan zijn de pretpark & dierentuin veilingen echt wat voor jou. Je kunt hier namelijk wel heel voordelig je entree tickets scoren. Bij Slajeslag.nl hebben ze altijd wel een mooie veiling om heel voordelig een dagje erop uit te gaan. Mocht er op dit moment geen dagje uit tussen zitten waar je blij van wordt? Kijk dan zeker volgende week nogmaals. Het aanbod wisselt namelijk constant hierdoor kun je iedere keer weer bieden op andere leuke dagjes uit.

Slajeslag al ruim 375 reviews

Ondanks dat SlaJeSlag de nieuwste veilingsite van Nederland is hebben ze inmiddels al ruim 375 reviews verzameld. Op Trustpilot kun je elke SlaJeSlag review vinden, ze scoren op moment van schrijven een 8,6 en dat is toch netjes. Je kunt dus wel zeggen dat SlaJeSlag een zeer betrouwbare veilingsite is. Heb jij SlaJeSlag als gezien op TV tijdens de reclame? Bekijk vandaag nog de veilingen die je gezien hebt op te TV Reclame.