Eurojackpot de loterij met een jackpot tot wel 90 miljoen euro

Eurojackpot de leukste loterij van Nederland

Ben jij iemand die geregeld mee doet aan een loterij? Dan is Eurojackpot een echte aanrader voor jou, dit is misschien wel de leukste loterij van Nederland. Mocht het niet de leukste zijn, dan hebben ze wel de grootste prijzen pot van Nederland. Dit komt omdat de Eurojackpot een loterij is waarbij 18 landen deelnemen. Hierdoor kan de jackpot super snel hoog oplopen. De volgende landen nemen deel aan de Eurojackpot Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Hongarije, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Zweden. De Jackpot van de Eurojackpot kan oplopen tot miljoenen euro's, wanneer je deze wint ben je dus verzekerd van een gigantisch bedrag. De jackpot is namelijk minimaal 10 miljoen euro, maar hij kan ook zo oplopen tot wel 90 miljoen euro. De meeste mensen kunnen alleen maar dromen van dit bedrag en daarom is de Eurojackpot ook zo'n groot succes. Je kunt al mee spelen voor slechts € 2,- per lot.

 
Positie
Omschrijving
Aanbieder

Iedere vrijdag een nieuwe trekking van de Eurojackpot

Het leuke van de Eurojackpot is dat er iedere vrijdag een nieuwe trekking is, je hoeft dus niet lang te wachten op een volgende trekking. Iedere vrijdag is om 19:00 uur en vanaf 22:00 uur kun jij de trekking uitslag bekijken. Wanneer jij mee speelt met de Eurojackpot wordt het dus iedere vrijdag op het puntje van je stoel zitten. Omdat de loten slechts € 2,- kosten is het ook geen gigantische uitgave en kun je gemakkelijk meerdere loten kopen of juist vaker mee spelen. Dat maakt deze loterij ook zo leuk. Je kun bij Eurojackpot ervoor kiezen om éénmalig mee te spelen, echter kun je ook kiezen om een aantal weken mee te spelen. Waar je ook voor kies, in beide gevallen kun je tot maximaal 50 loten per trekking kopen. Hoe meer loten jij hebt hoe groter de kans is dat je gaat winnen, bedankt daarom altijd goed van tevoren hoeveel loten je wilt hebben.

Eurojackpot Zoooveel money man

Je kent de reclame van Eurojackpot vast wel, er wordt daar heel duidelijk in zegt Zoooveel money man. Dit is natuurlijk ook echt zo, want bedenk je maar eens wat je met 90 miljoen euro kunt kopen. Dat is echt super veel, denk aan een gave auto, een nieuw huis, een jacht, zwembad op het dak en nog zoveel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het kopen met 90 miljoen euro en daarom doe je er goed aan om hier eerst even over na te denken. Tenslotte ben je vrij om te dromen over wat je allemaal kunt doen met zoveel money. Naast de Jackpot zijn er natuurlijk ook nog andere geld prijzen te winnen, dus win je niet de jackpot, dan heb je misschien wel een andere mooie prijs gewonnen. Alleen daarom is het slim om mee te doen aan de Eurojackpot.

Nu direct de Eurojackpot uitslag checken

Is het al vrijdag 22:00 uur? Dan kun je eindelijk de Eurojackpot uitslag checken. Dit is natuurlijk te gekke maar ook een zeer spannend moment. Heel veel mensen zitten dan ook op hun puntje van de stoel, want wie weet ben jij wel één van de gelukkige winnaars. Aangezien de geld prijzen zeer hoog zijn is het altijd leuk om te winnen met de Eurojackpot, een goede reden dus om mee te spelen met deze loterij. Iedereen weet dat elke loterij super spannend is, toch is de Eurojackpot de spannendste. Dit komt omdat de geld prijzen zo hoog zijn dat winnen jouw financiële situatie echt anders kan maken. Iedere week weer zijn er ruim 15.000 Nederlandse winnaars, mee spelen is dus echt de moeite waard.