Aanbiedingen van Expert

Expert is een klantgerichte vak speciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee Expert van toegevoegde waarde is in de huidige markt. Het zit in het DNA van Expert om klanten blij te maken, dat blijkt ook uit diverse onderzoeken.

Dat doen zij met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is Expert altijd vertrouwd dichtbij. Dat maakt Expert uniek.

Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, dankzij Experts persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

Hieronder vind je de DAGaanbieding en de folderaanbiedingen van Expert, Is dit niet voor jou? Kijk dan op de site van Expert voor andere aanbiedingen.

Bezoek de site van Expert

Dag aanbiedingen van Expert

€ 499.00

Met de trommel van 7 kg is de Bosch WAN28292NL wasmachine zeer geschikt voor middelgrote wasbeurten. Geuren worden verwijderd en ook kwetsbare stoffen worden schoongewassen. Er is een grote keus aan programma's waardoor deze machine erg geschikt is om diverse textielsoorten te wassen. U kunt het wasprogramma tot 65% inkorten óf 50% zuiniger wassen. Voor- en nadelen van de Bosch WAN28292NL * EcoSilence Drive™ - Stil, duurzaam en zuinig wassen dankzij koolborstelloze motor * Met de VarioPerfect™ technologie kunt u een wasprogramma tot 65% korter maken of wast u 50% zuiniger * De ActiveWater™ technologie doseert de watertoevoer aan de hand van de hoeveelheid wasgoed * Eenvoudig bedieningspaneel dat door het LED-display ook in het donker leesbaar is * De was komt met 1400 toeren minder droog uit de trommel dan bij een 1600 toeren wasmachine Kies voor sneller of zuiniger wassen met de Bosch WAN28292NL De EcoSilence Drive™ zorgt ervoor dat wasmachine heel stil is tijdens het wasprogramma. Daarnaast zorgt dit systeem voor een besparing van energie. Het VarioPerfect™ systeem is een aanvulling op elk wasprogramma van de Bosch wasmachine. Dit systeem zorgt ervoor dat u met elk wasprogramma sneller óf energie-efficiënter kunt wassen. Het verkort de wastijd met 65% of wast 50% zuiniger. In drie stappen stelt het ActiveWater™ systeem vast hoeveel wasgoed er in de wasmachine zit. Hier past het systeem het water- en energieverbruik op aan en bespaart zo water en kosten én is beter voor het milieu. Deze wasmachine wast extreem stil, duurzaam en zuinig dankzij de koolborstelloze motor, inclusief 10 jaar motorgarantie. U heeft de keuze uit een aantal speciale programma's: Kreukherstellend, Dons, Donker wasgoed, Overhemden, Sport, Gordijnen, Snel+mix, Allergie+, Extra snel 30'/15', Trommel reiniging met geheugenfunctie, Spoelen/Centrifugeren/Pompen, Wol/Handwas, Fijn/Zijde. Het display toont het programmaverloop, temperatuur, centrifugetoerental, resterende tijdsweergave, 24 u eindtijd vertraging en beladingscapaciteit.
Bekijk op Expert

Actuele Folderaanbiedingen van Expert

€ 915.00

De WD90N642OOW is een QuickDrive was-droogcombinatie van Samsung met energielabel A. U kunt tot 9kg wassen en tot 5kg aan wasgoed drogen. QuickDrive Met QuickDrive verkort u de wastijd tot 50%, waardoor u meer tijd voor uzelf overhoudt. Wassen gaat tot twee keer zo snel en er wordt tot 20% minder energie gebruikt, terwijl de was net zo schoon wordt. De was-droogcombinatie beschikt over een Q-drum™ die uit een hoofdtrommel met achterplaat bestaat die onafhankelijk van elkaar bewegen. Door de samenwerkende bewegingen wordt uw kleding dynamische gewassen. AddWash Via de AddWash™ deur kunt u vergeten kledingstukken toevoegen als het programma al gestart is. U kunt ook handgewassen kleding toevoegen die alleen gespoeld of gecentrifugeerd moet worden. Q-Rator Met de Q-rator laundry planner van Samsung kunt u via WiFi met uw smartphone de eindtijd instellen en bepalen wanneer uw was wordt gewassen of gedroogd. EcoBubble De EcoBubble™-technologie zorgt ervoor dat de was-droogcombinatie krachtig kan wassen, zelfs op lage temperaturen. Het wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel de stof in kan dringen en het vuil kan verwijderen. BubbleSoak De Bubble Soak-functie verwijdert de meest hardnekkige vlekken met een eenvoudige druk op knop. Uw was wordt grondig geweekt zodat vuil en vlekken beter loskomen en kunnen worden verwijderd. Hygiëne Steam Het Hygiëne Steam programma stelt u in staat om uw kleding grondig en hygiënisch te reinigen met behulp van stoom. De geïnjecteerde stoom dringt snel door in de kleding en helpt om hardnekkig vuil te verwijderen en dood tot wel 99,9% van de bacteriën en allergenen.
Bekijk op Expert Folder

€ 749.00

De Bosch WTW8446ENL is een energiezuinige warmtepompdroger. De condensor spoelt zichzelf na elke droogbeurt schoon zodat je deze nooit pluisvrij hoeft te maken. Bovendien blijft de droger hierdoor zijn hele levensduur energiezuinig. Wasgoed wordt precies zo droog als jij dat wil, dankzij AutoDry. Bovendien is wasgoed in deze droger sneller droog dan in een conventionele warmtepompdroger. Voordelen van de Bosch WTW8446ENL * AutoDry - Precies zo droog als jij wil, van kast- tot extra droog * Droogt bijzonder zuinig dankzij warmtepomptechnologie met energieklasse A+++ * SelfCleaning Condensor - De condensor hoeft nooit handmatig schoongemaakt en de droger blijft zijn hele levensduur energiezuinig * Sneldrogend - Wasgoed wordt sneller droog dan in een conventionele warmtepompdroger * SensitiveDrying System - Unieke trommelstructuur voor optimale bescherming van kleding Energiezuinige Bosch warmtepompdroger met AutoDry De Bosch WTW8446ENL is een zuinige warmtepompdroger met 8 kg vulgewicht en energieklasse A+++. Je kunt je kleding veilig wassen dankzij lage temperaturen en een unieke trommelstructuur die mild is voor je kleding. Verder is een volle lading 35 minuten sneller droog dan bij een standaard warmtepompdroger. De Bosch WTW8446ENL heeft een zelfreinigende condenser. Dat scheelt je tijd en de droger blijft hierdoor zijn hele leven lang even zuinig waardoor je altijd zuinig kunt drogen. De trommel is gemaakt van roestvrijstaal en de wanden zijn ontworpen om trillingen tot een minimum te beperken waardoor het apparaat stiller en stabieler is. Verder heeft deze droger trommelverlichting zodat je ook in het donker de droger makkelijk in- en uit kunt laden.
Bekijk op Expert Folder

€ 749.00

De Liebherr CNP 4313-23 koel-vriescombinatie heeft DuoCooling en NoFrost. Dankzij NoFrost hoeft de vriezer nooit te worden ontdooit. DuoCooling zijn gescheiden koelsystemen voor koelen en vriezen. Je kunt het koeldeel hiermee apart instellen en inschakelen. PowerCooling zorgt ervoor dat koele lucht gelijkmatig wordt verdeeld en dat nieuwe producten snel worden afgekoeld. Voordelen van de Liebherr CNP 4313-23 * No frost: nooit meer ontdooien * PowerCooling: snelle koeling en gelijkmatigere temperatuurverdeling * DuoCooling: twee gescheiden koelsystemen en geschikt voor plaatsing in een onverwarmde ruimte (vanaf 0°C) * VarioSpace: flexibel in te delen vriesruimte Koel- en vriesdeel apart regelbaar: DuoCooling De Liebherr CNP 4313-23 is een A+++ koel/vriescombinatie met 95 liter NoFrost vriesdeel. Dankzij DuoCooling kun je het koeldeel apart aan/uitschakelen, erg handig bij het schoonmaken en energiebesparend bij langere afwezigheid. Volledig vlakke deuren met geïntegreerde grepen over de volledige deurhoogtes. Energiezuinig met energieklasse A+++. 209 liter koelen en 95 liter vriezen.
Bekijk op Expert Folder

€ 99.95

De Mio MiVue 731 GPS is een dashcam met geïntegreerde GPS. Hierdoor hoeft u, in tegenstelling tot andere dashcams, geen externe modules aan te sluiten. Uw locatie en snelheid worden tijdens elke opname automatisch vastgelegd. De MiVue 731 beschikt over een vooraf geïnstalleerd geavanceerd hulpsysteem voor de bestuurder (ADAS) waarmee u zich volkomen op uw gemak voelt op de weg. Het omvat een waarschuwingssysteem voor het verlaten van de rijbaan (Lane Departure Warning System), een waarschuwingssysteem voor frontale botsingen (Forward Collision Warning System) en vermoeidheidswaarschuwingen (Fatigue Alert).
Bekijk op Expert Folder

€ 49.00

Het Braun Series 1 - 190-1 scheerapparaat is zeer geschikt voor veeleisende beginners, die willen gaan voor een strak scheerresultaat. Het levert een glad en precies resultaat en is eenvoudig in gebruik. Voordelen van de Braun Series 1 - 190-1 * Volledig afspoelbaar - gemakkelijk reinigen * Inclusief beschermkapje * 30 minuten draadloos gebruik Precies scheerresultaat Het scheerapparaat heeft een FreeFloat systeem. Daarmee is het scheerblad zwevend en kan het zonder enige moeite de contouren van het gezicht volgen. Daarnaast heeft het dankzij de Smart Foil een uniek gaatjespatroon, dat de haartjes gemakkelijk afscheert, zelfs wanneer het in verschillende richtingen groeit. Door de brede scheerkop is iedere scheerbeurt zeer efficiënt. Met deze verschillende tools en eigenschappen bereik je een strak en glad scheerresultaat, ook op moeilijk bereikbare plekken.
Bekijk op Expert Folder

€ 1199.00

De Samsung WW80M76NN2M is een QuickDrive wasmachine met Auto Optimal Wash. De wasmachine heeft een maximaal vulgewicht van 8KG, een toerental van 1600RPM en een geluidsniveau van 49 tot 75dB. Daarnaast is de wasmachine door energielabel A+++(-40%) ontzettend energiezuinig. De voordelen van de Samsung WW80M76NN2M: * Door QuickDrive™ wordt volle waskracht gegarandeerd in de helft van de tijd * Auto Optimal Wash zorgt voor automatische dosering en programmering * Ontzettend energiezuinig: energielabel A+++(-40%) * Koud wassen en energie besparen is eenvoudig met EcoBubble QuickDrive™: volle waskracht in de helft van de tijd Door QuickDrive™ wordt volle waskracht gegarandeerd in de helft van de tijd. Een vermindering van 50% en minder energieverbruik tot 20%, zonder verlies in wasprestaties. Kortom, door QuickDrive™ was je snel, krachtig en energiezuinig. Auto Optimal Wash: slim programma voor automatische dosering en programmering Auto Optimal Wash zorgt voor automatische dosering en programmering. Het slimme programma werkt via sensoren en blijft non-stop monitoren hoe vies je was is, met als resultaat: de was is pas klaar als deze ook echt helemaal schoon is. Bespaar energie: koud en efficiënt wassen met EcoBubble Koud wassen en energie besparen is eenvoudig met EcoBubble. De motor mengt water, wasmiddel en lucht, waarna het wasmiddel als schuim in de trommel wordt geblazen. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen, met als resultaat: je kleding wordt sneller en beter schoon. Bedien je wasmachine waar en wanneer jij het wilt De wasmachine kan je met je smartphone via de handige Smart Home-app bedienen waar en wanneer jij maar wilt. Ben je wel thuis? Door de trommelverlichting kan je precies zien wat er in de trommel zit en zie je niets over het hoofd. Eenvoudig kleding toevoegen door AddWash Ervaar in slechts 39 minuten een volledig wasprogramma door Super Speed. De tijd wordt verkort met maar liefst 34%. Ben je in die korte tijd iets vergeten? Dankzij AddWash kan je gemakkelijk kleding toevoegen tijdens het wassen. De Digital Inverter Motor is daarnaast stiller, duurzamer en energiezuiniger.
Bekijk op Expert Folder

€ 600.00

De Samsung RB37J501MWW heeft een extra grote binnenruimte dankzij Smart Space technologie. Vlees en vis blijven langer vers en worden onder optimale omstandigheden bewaard in de Fresh Zone vershoudlade. NoFrost voorkomt rijpvorming zodat je de vriezer nooit hoeft te ontdooien, dat scheelt weer een vervelend klusje. Voordelen van de Samsung RB37J501MWW * All Around Cooling - Gelijkmatige koeling door de hele koelkast * NoFrost - Nooit meer ontdooien * Fresh Zone - Ideale omgeving voor langer bewaren van vis en vlees * Digital Inverter Compressor - stil, energiezuinig en duurzaam Ruime Samsung koel-vriescombinatie met Smart Space en NoFrost De Samsung RB37J501MWW/EF is een Smart Space koel-vriescombinatie met energielabel A+++ en een inhoud van 387 liter. Smart Space is een revolutie in koelkasten die de ruimte in je koelkast optimaliseert voor meer en gemakkelijke opslag van etenswaren. Daarnaast omvat het oplossingen voor behoud van versheid, en ook het makkelijk plaatsen en pakken van etenswaren. Het All Around Cooling systeem koelt gelijkmatig, tot in iedere hoek. Via een aantal openingen wordt er een koele lucht uitgeblazen over iedere plank. Zo blijft de temperatuur constant en je eten en drinken daardoor langer vers. Met No Frost behoort het ontdooien van de vriezer tot het verleden. Dankzij de koude luchtstromen van het van het Multi-Airflow systeem op alle niveaus blijft het vriesgedeelte ijsvrij en het koelgedeelte condensvrij. Ijsvorming zorgt ervoor dat je koelkast harder moet werken. Dit is iet meer nodig en zo bespaar je een hoop energie. Ook wordt de temperatuur sneller hersteld na het openen van de deur. Voordelen: Geen vastzittende lades en geen laag ijs op producten. Nooit meer ontdooien van je koelkast. Energiebesparing. De compressor vormt het hart van de koelkast. In tegenstelling tot conventionele compressoren, die slechts twee patronen kennen - aan en uit -, werkt de Digital Inverter Compressor op 5 verschillende standen. Hierdoor blijft de temperatuur constanter en blijft je voedsel langer vers. Samsung geeft standaard 10 jaar garantie op de Digital Inverter Compressor.
Bekijk op Expert Folder

€ 479.00

De Lenovo IdeaPad S145-15IIL 81W8008RMH is uitgerust met een 15,6 inch Full HD beeldscherm. De Windows 10 laptop is uitgevoerd met een Intel Core i3 processor, 8 GB aan RAM werkgeheugen en heeft een 256GB SSD schijf. Kenmerken van de Lenovo IdeaPad S145-15IIL 81W8008RMH: * Met de krachtige Intel Core i3 processor werk je nog sneller * Moeiteloos multitasken met 8 GB RAM * Helder 15,6 inch scherm * Grote opslagcapaciteit en snel opstarten met 256 GB SSD 15,6 inch beeldscherm Dankzij het 15 inch scherm is laptop compact genoeg om overal mee naar toe te nemen, maar heb je ook nog een beeldscherm met voldoende werkruimte. Dit is de meest voorkomende schermgrootte, een laptop met een 15 inch beeldscherm is een laptop voor elk moment. Intel Core i3 processor Achter elke muisklik of toetsaanslag zit een berekening, hoe beter je processor, hoe sneller deze berekening wordt gemaakt. Op de Intel Core i3 processor kan je rekenen. Om al je dagelijkse taken aan te sturen is de Intel Core i3 processor perfect, met alle gemak zorgt de processor ervoor dat jij vloeiend je werk kan doen. 256GB SSD geheugen Met 256 GB aan opslagcapaciteit heb je genoeg ruimte om alle documenten waar je aan werkt op te slaan en hou je genoeg over voor alle vakantiefoto's. De stabiliteit van de SSD zorgt voor een snelle opstarttijd én snel werken met alle software. Windows 10 Windows van Microsoft is het bekendste en meestgebruikte besturingssysteem. Windows 10 is de meest recente versie en dankzij de ingebouwde beveiliging veiliger dan ooit.
Bekijk op Expert Folder

€ 1599.00

Grote capaciteit Met deze Amerikaanse koelkast van Samsung kunt u al uw etenswaren efficiënt bewaren en organiseren. Dit model heeft een totale capaciteit van 617 liter. Twin Cooling Plus Door de TwinCooling Plus technologie optimaliseert de temperatuur en luchtvochtigheid in de koelkast dankzij twee onafhankelijke koelsystemen. Dit zorgt ervoor dat voedingswaren beter bewaard blijven en de smaak behouden blijft. Geurtjes vanuit de vriezer en koelgedeelte vermengen zich hierdoor niet met elkaar. Precise Chef Cooling Precise Chef Cooling houdt de versheid, smaak en textuur van etenswaren langer in stand. Ook is dit model voorzien van een handig flessenrek. No Frost: nooit meer ontdooien Het vriesgedeelte is voorzien van de NoFrost-technologie die ervoor zorgt dat ijsvorming wordt voorkomen. Hierdoor hoeft u de vriezer nooit meer te ontdooien. Precise Chef Cooling Precise Chef Cooling houdt de versheid, smaak en textuur van etenswaren langer in stand. Ook is dit model voorzien van een handig flessenrek. Stijlvol design Naast alle functies is het design ook nog eens naadloos en voorzien van geïntegreerde handgrepen. De minimalistische dispenser draagt bij het design maar ook aan een koud glas water of ijsblokjes. Energiezuinig Dit model is voorzien van energielabel A++ waardoor uw etenswaren energiezuinig worden gekoeld. Wateraansluiting Deze koelkast heeft een wateraansluiting voor de water- en ijsdispenser.
Bekijk op Expert Folder

€ 649.00

De Bosch PVS775FB5E is een gebruiksvriendelijke en krachtige inductie kookplaat. Met PowerBoost kook je tot 50% sneller dan wanneer je de kookplaat normaal gebruikt en heb je binnen een handomdraai een gerecht op tafel staan. De voordelen van de Bosch PVS775FB5E: * Met DirectSelect selecteer je de kookzone, stel je het vermogen eenvoudig in en heb je snelle toegang tot extra functies * Combineer twee verwarmingszones voor een grotere kookvrijheid dankzij CombiZone * Timerfunctie * Met Powerboost kook je tot 50% sneller Gemakkelijk in gebruik, krachtig in prestaties Met DirectSelect stel je met gemak de gewenste kookzone in. Kies hoeveel vermogen je nodig hebt, en je bent klaar om te koken. De verbeterde PowerBoost functie zorgt dat gerechten op onze inductiekookplaat nog sneller bereid kunnen worden. Door toegevoegd vermogen in combinatie met inductie, kookt 2 liter water bijna drie keer sneller dan wanneer je het op een keramische kookplaat verwarmt. Met CombiZone combineer je twee verwarmingszones tot één zone, waarin je een nog grotere kookvrijheid ervaart.
Bekijk op Expert Folder

€ 650.00

Wasgoed wordt energiezuinig en snel gedroogd met de Bosch WTW8444ENL warmtepompdroger. AutoDry sensoren meten de temperatuur en vochtigheid en zorgen ervoor dat kleding niet beschadigt of krimpt. Stel de droogtegraad in, van kastdroog tot extra droog en de wasdroger doet de rest. Voordelen van de Bosch WTW8444ENL * Energiezuinige warmtepomptechnologie, droogt op lagere temperaturen * Sneldrogend - droogt de was sneller dan een conventionele wasdroger * SelfCleaning Condensor - de condensor hoeft nooit handmatig pluisvrij te worden gemaakt en blijft altijd even zuinig * SensitiveDrying System - Optimale bescherming van kleding dankzij unieke trommelstructuur * AutoDry - Wasgoed wordt precies zo droog als jij dat wil, van kastdroog tot extra droog. Energiezuinige Bosch warmtepompdroger met AutoDry De Bosch WTW8444ENL is een droger met energieklasse A+++, een capaciteit van 7 kg en gemakkelijk te bedienen door het grote en overzichtelijke LED-display. De condensdroger met warmtepomptechnologie heeft een nieuwe vormgeving, de AntiVibration-wand. Dit leidt tot meer stabiliteit en minder trillingen. Daarnaast zorgt de AntiVibration-wand ervoor dat de droger met een geluidsniveau van 64dB een zeer stille machine is. Dit maakt het drogen van uw was een stuk comfortabeler. De droger heeft meerdere programma's waardoor je voor elke was het juiste programma kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld programma's kiezen speciaal voor je handdoeken, overhemden of sportkleding. Het SensitiveDrying System zorgt er voor dat er van alle kanten warme lucht in de trommel komt waarna het zachtjes rondgedraaid wordt. Dit leidt tot de beste zorg voor je kleding met als resultaat zachte wasgoed zonder kreukels. Daarnaast houdt de continue vochtmeting de droogheid van de kleding in de gaten. Ook heeft de droger een SelfCleaning Condenser. Daardoor wordt de condensor tijdens het droogproces tot wel 4 keer toe gereinigd. Zo hoef je dit vervelende schoonmaakklusje niet meer zelf te doen.
Bekijk op Expert Folder

€ 159.00

De Apple Airpods waren misschien wel het populairste Apple-product van 2018. Deze indrukwekkende true wireless oordopjes zijn compact, comfortabel en bieden heel veel mogelijkheden. Nu heeft Apple de Airpods nog beter gemaakt; dit zijn de Apple Airpods 2. Voordelen van de Apple Airpods 2 * Accuduur van 5 uur, zelfs 24 uur met bijladen * Siri is op te roepen met je stem * Makkelijk tussen apparaten te wisselen * Schakelen automatisch in en uit Apple Airpods 2: nóg beter De Apple Airpods stonden al bekend al misschien wel de beste true wireless-oordopjes en Apple heeft deze vernieuwde versie nog beter gemaakt. Zo zijn de Airpods 2 uitgerust met de H1-koptelefoonchip. Deze chip maakt gebruik van de nieuwste bluetooth-standaard, bluetooth 5.0, waardoor de oordopjes sneller verbinding maken met het Apple-device van jouw keuze. Schakelen tussen verschillende apparaten gaat nu ook makkelijker dan ooit. Ook is het met de nieuwe Airpods makkelijker geworden om Siri te gebruiken. Bij de vorige versie moest je twee keer op de dopjes tikken om Siri te gebruiken, maar nu is Siri ook op te roepen door 'Hey Siri' te roepen. Zo kan je dus écht handsfree je telefoon bedienen. Tot 24 uur luisteren Met de Apple Airpods 2 kan je tot 24 uur naar jouw favoriete muziek luisteren. Volledig opgeladen de Airpods tot 5 uur mee, wat met de meegeleverde oplaadcase uit te breiden is tot 24 uur. Zijn je dopjes bijna leeg maar wil je niet te lang wachten? Geen probleem. Een kwartiertje in de oplaadcase is al genoeg om weer 3 uur muziek te luisteren.
Bekijk op Expert Folder

Stofzuigers, iedereen heeft er wel één of meerdere in huis. Na een aantal jaren moet deze natuurlijk vervangen worden. Bij Expert vind je altijd mooie aanbiedingen.
Bekijk de selectie
Een tablet, wie heeft er tegenwoordig geen één. Ze zijn niet meer weg te denken en wordt met de dag beter en sneller. Bij Expert vind je een groot assortiment tablets.
Bekijk de selectie
Ben jij opzoek naar inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, kookplaat of afzuigkap? Dan ben je bij Expert ten aller tijden aan het juiste adres.
Bekijk de selectie
Koelers en vriezers ze zijn er in vele soorten en maten. Voor welke je nou moet gaan is erg lastig te kiezen. Gelukkig heeft Expert de beste selectie voor jou geselecteerd.
Bekijk de selectie
Is jou vaatwasser ook toe aan vervanging? Expert heeft de beste selectie vaatwassers voor jou geselecteerd. Wekelijks zijn er weer andere modellen in de aanbieding.
Bekijk de selectie
Expert heeft de beste selectie wasmachines voor jou geselecteerd. Elke week zitten hier weer de mooiste aanbiedingen tussen. Bekijk nu het assortiment en score een mooie aanbieding.
Bekijk de selectie
Elke week heeft Expert weer vele nieuwe aanbiedingen. Op zoek naar een nieuwe wasmachine, stofzuiger of UHD led TV... kijk altijd even bij Expert!
Bekijk op Expert.nl
Elke week heeft Expert weer vele nieuwe aanbiedingen voor jou klaar staan. Om geen enkele aanbieding te missen kun je gemakkelijk de online folder van Expert bekijken.
Bekijk online