Koop nu een nieuw montuur of zonnebril bij Eye Fashion

Aanbiedingen van Eye Fashion

Eye Fashion is de grootste zelfstandige opticien van de Regio Leiden & de Bollenstreek. Met de vijf vestigingen die zich bevinden in Leiden, Oegstgeest, Katwijk, Noordwijk en Hillegom bezitten ze als zelfstandige een grote markt. Bij Eye Fashion hebben ze vele producten, zo vind je er monturen, zonnebrillen, contactlenzen en glazen. Gelukkig hebben ze bij Eye Fashion ook een hele grote webshop waardoor heel Nederland & België kan profiteren van de perfecte service van Eye Fashion.

Wanneer je ogen slechter worden zullen je moeten gaan denken aan een bril of contactlenzen. Deze kun je vinden bij een opticien en dus bij Eye Fashion. Echter zijn ook steeds meer mensen die een bril kopen puur omdat ze het als modeaccessoires zien en eerlijk is eerlijk een mooie bril staat ook goed. Daarnaast gebruikt bijna iedereen een zonnebril, deze gebruiken we niet alleen in de zomer maar ook in de winter wanneer de zon laag staat. Wat je ook zoekt op gebied van brillen en lenzen, je gaat het zeker vinden bij Eye Fashion.

 

Bij Eye Fashion hebben ze heel veel monturen

Iedereen heeft een persoonlijke smaakt en dat geldt ook voor de monturen, niet iedere montuur past bij iedereen. Daarom hebben ze bij Eye Fashion een heel groot assortiment met verschillende monturen zodat iedereen iets kan vinden wat bij jou past. Ze hebben monturen voor het hele gezin, zo vind je ze er voor heren, dames en kinderen. Ook alle bekende merken komen aanbod, denk hierbij aan o.a. Calvin Klein, Micheal Kors en Ray-Ban.

Bij Eye Fashion hebben ze verschillende montuurvormen, zo vind je er rechthoekig, ovaal, rond, piloot en Wayfarer. Bekijk daarom vandaag nog het assortiment van Eye Fashion en koop direct online jouw favoriete montuur.

Heel veel zonnebrillen bij Eye Fashion

Eigenlijk heeft iedereen thuis wel één of meerdere zonnebrillen in huis. Zonnebrillen worden heel erg vaak gedragen, ze zijn namelijk zoals de naam al zegt voor tegen de zon. Iedereen heeft een andere smaak voor zonnebrillen, maar gelukkig hebben ze bij Eye Fashion een heel breed assortiment. Je vindt er zonnebrillen van o.a. Emporio Armani, Polaroid en Ray-Ban. Naast deze bekende merken hebben ze er nog veel meer die alle zeker de moeite waard zijn. Bij Eye Fashion kunnen dames, heren, meisjes en jongens slagen voor een mooie zonnebril.

Ze hebben bij Eye Fashion altijd wel een superscherpe aanbieding voor een zonnebril. Het is dan ook zeker slim om even tussen de aanbiedingen te kijken en zo maximaal te profiteren. Eén van deze mooie aanbiedingen is dat ze bij Eye Fashion het hele jaar door 15% korting geven op alle zonnebrillen. Dat wordt dus heel voordelig shoppen.