Fairphone de duurzaamste smartphones ter wereld nu online te koop

Aanbiedingen van Fairphone

De kans is groot dat jij al bekend bent met het merk Fairphone. Zij hebben verschillende smartphones die allemaal super duurzaam zijn. Sterkers nog het zijn de duurzaamste smartphones ter wereld. Wil jij dus een betaalbare smartphone hebben die ook nog eens duurzaam is? Ga dan zeker voor een Fairphone. Erg leuk om te weten is dat Fairphone een Nederlands onderneming is. Zij staan voor smartphones die eerlijk worden geproduceerd. De smartphone is helemaal gemaakt van fairtrade goud, gerecycled plastic en conflictvrije mineralen. Daarnaast worden de medewerk in de fabriek ook nog eens goed betaald. Ga dus voor eerlijkheid en duurzaam en kies voor een Fairphone.

 
Positie
Shop
Product
Prijs
Jouw voordeel
Bezoek Shop

De Fairphone smartphones zijn ontwikkeld om lang mee te gaan

Je kent het vast wel, je smartphone gaat kapot en dus heb je weer een nieuwe nodig. Maar bij Fairphone is dit helemaal niet nodig. De telefoon is namelijk zo in elkaar gezet dat alle onderdelen zeer gemakkelijk vervangen kunnen worden. Hierdoor is het altijd mogelijk om je smartphone weer te repareren en dus te gebruiken. Ook dit maakt de Fairphone weer super duurzaam, het is dus zeker een smartphone om te overwegen. Want uiteindelijk wil iedereen denken aan het milieu en aan de mensen die de smartphones maken. Bij Fairphone is dit allemaal super goed geregeld.

Een Fairphone kopen? Dan kan natuurlijk gewoon bij Fairphone zelf

Heb jij besloten en wil je graag een Fairphone kopen? Dan kun je dit gewoon doen bij Fairphone zelf. Zij verkopen de toestellen namelijk direct aan jou als consument. Dit zorg ervoor dat de smartphone lekker betaalbaar blijven. Wel zo fijn toch? Zo heb jij een eerlijke, duurzame en voordelige smartphone. Naast de smartphone zelf hebben ze ook onderdelen en accessoires te koop. Hierbij moet je denken aan oordopjes, opladers en telefoon hoesjes. Uiteraard ook allemaal duurzaam geproduceerd. Goed om te weten is dat je bij de Fairphone geen oplader en oordopjes krijgt mee geleverd. Want iedereen heeft wel een oplader in huis waarmee je de Fairphone kunt opladen. Mocht je deze dus niet hebben? Dan zal je deze los moeten bestellen.

Fairphone zit gevestigd in Amsterdam

Goed om te weten is dat je Fairphone kunt vinden in Amsterdam. Dit is natuurlijk een geweldige stad voor een bedrijf als Fairphone. Vanuit hier zijn ze dagelijks bezig om de smartphones te verbeteren, je meer service te bieden en de verkoop door te zetten in andere landen. Heb jij een vraag, dan kun je heel gemakkelijk contact met ze opnemen. Fairphone contact opnemen kan gewoon via de website. Je kunt hier terecht als consument maar ook als bedrijf. Want uiteindelijk wil je natuurlijk wel een mooie deal kunnen sluiten. Wacht daarom zeker niet langer, ga nu snel naar de website van Fairphone en koop één van de Fairphone smartphones.

Fairphone heeft de meest duurzame smartphones ter wereld, alleen dat al is een goede reden om en vandaag nog één te kopen.