Ficsus.nl online boekhouden voor zzp'ers tegen lage prijzen

Boekhouden doe je met Ficsus.nl

Ben jij een zzp'er? Dan moet je ook de boekhouding doen. Gelukkig is daar Ficsus.nl, zij hebben een online boekhoudprogramma waarmee jij gemakkelijk kunt boekhouden. Bij Ficsus.nl weten ze dat geen enkele zzp'er het leuk vindt om de boekhouding te doen, daarom hebben zij een boekhoudprogramma speciaal voor zzp'ers. Hiermee kun jij namelijk zeer gemakkelijk en snel je boekhouding doen en dat scheelt je weer een hoop tijd. Je doet er dan ook zeker goed aan om eens naar dit boekhoudprogramma te kijken, want de kans is groot dat jij dit wilt hebben. Zo hou jij namelijk weer tijd over om geld te verdienen en dat is natuurlijk waar het uiteindelijk om draait. Start nu dus met online boekhouden tegen lage prijzen.

 

Online boekhouden echt leuker en makkelijker

Wanneer je gebruik gaat maken van Ficsus.nl dan zal je merken dat dit echt leuker en makkelijker is. Zo hebben ze een koppeling met de Belastingdienst, maar ook kun je direct starten zonder boekhoudkennis. Heb je toch hulp nodig? Dan hebben ze bij Ficsus.nl een klantenservice die dagelijks open is van 07:00 uur tot 23:00 uur. Hierdoor word jij altijd geholpen wanneer je hulp nodig hebt. Dit is natuurlijk super fijn want zo hoef je de administratie nooit meer te laten liggen als je er even niet uit komt. Ook goed om te weten is dat dit pakket super voordelig is en je ook nog een gratis proef periode krijgt. Zo kun je proberen of het echt iets is voor jou voor je een abonnement afneemt.

De grote voordelen van boekhouden met Ficsus.nl

Natuurlijk komt het niet onverwachts, maar het boekhoudprogramma van Ficsus.nl heeft natuurlijk een factuurmodule. Echter is dit niet alles, het heeft namelijk ook een urenregistratie, rittenregistratie, bankkoppeling, Scan & Store + App, relatiebeheer en productbeheer. Zo zie je maar het is echt een uitgebreid boekhoud pakket dat zeker de moeite waard is om te hebben. Probeer daarom nu gratis dit pakket en wanneer het bevalt kun je vervolgens een maandelijks abonnement nemen. Zo kun jij super voordelig jouw eigen administratie doen en dat is nu net wat elke zzp'er zou willen.