Fiscaal-online.nl online belastingaangifte doen was nog nooit zo makkelijk

Aanbiedingen van Fiscaal-online.nl

Dat online belastingaangifte eenvoudiger kan dat wisten ze al bij Fiscaal-online.nl. Daarom hebben ze in 2005 Elektronische-aangifte.nl opgericht. Echter groeide het aanbod in de jaren daarna heel hard en daarom hebben ze in 2017 hun naam veranderd naar Fiscaal-online.nl. Ondanks dat de naam veranderd is bleef de visie gelijk namelijk snel, eenvoudig en goedkoop online belastingaangifte doen. Inmiddels zijn er al heel veel grote bedrijven die werken met Fiscaal-online.nl, denk hierbij aan Coolblue, Beslist.nl, Boels, IBM en Philips. Dit zijn echte serieuze ondernemingen en dat zeg wel wat over Fiscaal-online.nl. Het was nog nooit zo makkelijk om online belastingaangifte te doen als met Fiscaal-online.nl.

 

Betrouwbaar online belastingaangifte doen met Fiscal-online.nl

Inmiddels is Fiscaal-online.nl alweer ruim 14 jaar een betrouwbare partner als het gaat om belastingaangifte doen. Ze zijn een betrouwbare partner voor zowel ondernemers als accountants- en boekhoudkantoren. Doordat ze zo groot zijn worden ze ook erkend door de Belastingdienst, alle aangiften worden dan ook verstuurd via SBR/Digipoort. Dit is een zeer veilige manier zodat jij zeker weet dat je geen zorgen hoeft te hebben. Naast betrouwbaarheid zijn de bij Fiscaal-online.nl ook duidelijk en transparant. Zo weet jij goed van tevoren wat je gaat betalen doordat de tarieven zeer transparant zijn. Zo kom jij niet voor verassingen te staan. Door te werken met credits die onbeperkt geldig blijven betaal je alleen voor hetgeen dat je gebruikt, je betaalt dus nooit teveel. Je account verloopt nooit, je hoeft dus niet bang te zijn dat jij je credits op wat voor manier ook kwijt raakt. Doordat ze bij Fiscaal-online.nl gebruik maken van een Cloud kun jij altijd en overal bij je gegevens en aangiftes.

Bij Fiscaal-online.nl kun je rekenen op een snelle en vakkundige helpdesk

Het kan uiteraard een keer gebeuren dat je er even niet uit komt. Dit is bij Fiscaal-online.nl totaal geen punt, zij hebben namelijk een zeer snelle en vakkundige helpdesk. Ze staan daarom iedere keer weer voor jouw klaar om al je vragen te beantwoorden. De service bij Fiscaal-online.nl vinden ze van groot belang, ze willen tenslotte dat jij klant bij ze blijft. Je kunt Fiscaal-online.nl bereiken via de mail of telefoon, dit is altijd gratis en zonder limiet. Heb jij dus een onderneming, boekhoudkantoor of accountantskantoor en wil jij ook eenvoudiger je belastingaangifte doen? Maak dan nu gebruik van Fiscaal-online.nl en creëer weer tijd voor belangrijke zaken.