Aanbiedingen van Flapoorstickers

De flapoorstickers van Otostick zorgen ervoor dat u zonder operatie geen last meer heeft van flaporen. Het is een cosmetische oorcorrector bestaande uit een transparante (bijna onzichtbare), hypoallergene sillicone prothese die de oren in de juiste positie houdt en daarmee uw flaporen verbergen. De stickers worden door middel van een speciale lijm bevestigd, het is volkomen pijnloos en zonder bijwerkingen! Zo heeft u geen dure en pijnlijke operatie meer nodig!

Flapoorstickers van Otostick

Een doosje flapoorstickers van Otostick bevat 8 stickers, bij normaal gebruik goed voor ongeveer een maand géén flaporen.

Bezoek Flapoorstickers

Actuele aanbiedingen Flapoorstickers

€ 21.95

Cosmetische oorcorrectie stickers/pleisters voor flaporen bestaande uit een transparante, hypoallergene silliconen prothese die uitwendig gebruikt kan worden aan de achterkant van het oor. De stickers zorgen ervoor dat uw oor dichter bij uw hoofd gehouden wordt, terwijl het oor wel een natuurlijk vorm en positie behoudt. Gebruik is pijnloos en er zijn geen bijwerkingen.
Bekijk op Flapoorstickers

€ 23.95

Cosmetische oorcorrectie stickers/pleisters voor flaporen speciaal voor baby's. Deze stickers bestaand uit een transparante, hypoallergene silliconen prothese die uitwendig gebruikt kan worden aan de achterkant van het oor. Deze verpakking bevat daarnaast ook een cap die gebruikt dient te worden om te voorkomen dat de baby de flapoorstickers kan loshalen. De stickers zorgen ervoor dat het oor dichter bij het babyhoofdje gehouden wordt, terwijl het oor wel een natuurlijk vorm en positie behoudt. Gebruik is pijnloos en er zijn geen bijwerkingen.De flapoorstickers zijn geschikt voor baby's vanaf 3 maanden.
Bekijk op Flapoorstickers

Last van flaporen, maar kijk je op tegen een operatie? Met de flapoorstickers gaat er een wereld open! Flaporen weg zonder operatie!
Bekijk de informatie