Ga de strijd aan met flaporen doormiddel van Otostick Flapoorstickers

Aanbiedingen van Flapoorstickers

Wanneer je last hebt van flaporen kan dat soms knap vervelend zijn. Niet eens dat je er last van moet hebben maar in de huidige maatschappij moeten ze je wel vaak hebben. Je kent de opmerking van hey flapoor vast wel, dit zijn opmerkingen die je liever niet wilt horen en erg pijnlijk zijn.

Flaporen weg zonder operatie

Om van je flaporen af te kunnen dien je een dure en pijnlijke operatie te ondergaan, dit wil je natuurlijk niet. Gelukkig is dat ook niet nodig want er zijn namelijk Flapoorstickers! De naam zegt eigenlijk al wat het is, het gaat hier om een sticker die ervoor zorgt dat je flaporen verdwijnen. Het gaat hier om de flapoorstickers van Otostick, dit zijn cosmetische oorcorrector bestaande uit een transparante (bijna onzichtbare), hypoallergene sillicone prothese.

Weg met de onzekerheid en de flaporen

De flapoorstickers zijn de perfecte oplossing voor de gene die last hebben van Flaporen. Door een simpele sticker zijn jouw flaporen zonder moeite verdwenen en daarbij jouw eventuele onzekerheid ook. Met de Flapoorstickers van Otostick sta jij weer sterk in je schoenen. In een doosje Otostick zitten 8 flapoorstickers welke goed zijn voor één maand gebruik.

Otostick flapoorstickers 100% pijnloos

Waarschijnlijk vind jij jouw flaporen al vervelend genoeg, wanneer je dan pijn moet ondergaan voor een operatie wordt het nog vervelender. Daarom is het nu tijd om de Otostick flapoorstickers aan te schaffen en zo 100% pijnloos door te leven met niet zichtbare flaporen!

Bezoek Flapoorstickers

Flapoorstickers

€ 21.95

Cosmetische oorcorrectie stickers/pleisters voor flaporen bestaande uit een transparante, hypoallergene silliconen prothese die uitwendig gebruikt kan worden aan de achterkant van het oor. De stickers zorgen ervoor dat uw oor dichter bij uw hoofd gehouden wordt, terwijl het oor wel een natuurlijk vorm en positie behoudt. Gebruik is pijnloos en er zijn geen bijwerkingen.
Bekijk op Flapoorstickers
Flapoorstickers Baby

€ 23.95

Cosmetische oorcorrectie stickers/pleisters voor flaporen speciaal voor baby's. Deze stickers bestaand uit een transparante, hypoallergene silliconen prothese die uitwendig gebruikt kan worden aan de achterkant van het oor. Deze verpakking bevat daarnaast ook een cap die gebruikt dient te worden om te voorkomen dat de baby de flapoorstickers kan loshalen. De stickers zorgen ervoor dat het oor dichter bij het babyhoofdje gehouden wordt, terwijl het oor wel een natuurlijk vorm en positie behoudt. Gebruik is pijnloos en er zijn geen bijwerkingen.De flapoorstickers zijn geschikt voor baby's vanaf 3 maanden.
Bekijk op Flapoorstickers

Last van flaporen, maar kijk je op tegen een operatie? Met de Flapoorstickers van Otostick gaat er een wereld voor je open! Door gebruik te maken van Flapoorstickers zijn je flaporen weg zonder dat je een operatie ondergaat!
Bekijk de informatie