Floriënt geeft eens een bloemetje cadeau of kies een ander leuk item

Aanbiedingen van Floriënt

Cadeautjes geven is natuurlijk altijd superleuk, één cadeau dat heel vaak wordt gegeven is bloemen. Dit komt o.a. doordat bloemen krijgen altijd superleuk is, de ruiken erg lekker en brengen ook nog eens sfeer in huis. Bij Floriënt zit jij zeker goed voor verse bloemen, niet voor niks dat zijn de oudste online bloemenaanbieder van Nederland zijn. Door alle jaren ervaring en exact weten wat de klant wil kunnen ze jou de mooiste bossen aanbieden tegen lage prijzen. Floriënt is ook perfect voor wanneer jij niet naar een feestje kunt maar degene toch wilt verrassen. Door online een bosbloemen te bestellen en deze te laten bezorgen bij de ontvanger maak jij zeker iemand blij. De bloemen die ze versturen bij Floriënt zijn altijd verse, hierdoor geniet de ontvanger er het langste van.

Floriënt heeft veel meer leuke cadeaus

Natuurlijk is het geven van een mooi boeket met bloemen super leuk, maar soms wil je gewoon even iets anders geven. Daarom hebben ze bij Floriënt nog veel meer producten dan alleen maar bloemen. Zo kun jij iemand ook een mooie fruitmand of fles wijn cadeau doen. De fruitmanden zijn echte aanraders, er zijn verschillende fruitmanden zodat er altijd één tussen zit die bij de ontvanger past. De fruitmanden zitten goed gevuld en naast fruit zitten er ook andere leuke dingen bij, zo wordt het geven van een fruitmand nog leuker. Ook erg leuk om te geven is een mooie plant, bij Floriënt hebben ze verschillende planten. Al deze planten worden geleverd in pot, zodat het leuk is om een plant te ontvangen.

Bloemen over de hele wereld laten leveren

Het mooie van Floriënt is dat je bloemen in alle landen kunt laten bezorgen. De bestellingen die bezorgd moeten worden in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk worden door Floriënt zelf geregeld. De bestellingen die naar andere landen verzonden moeten worden zullen uitbesteed worden aan lokale ondernemers in dat land, op deze manier worden de boeketten altijd verse geleverd. Dit is natuurlijk superleuk wanneer je iemand in het buitenland hebt wonen en hem/haar wilt verrassen met een mooi boeket bloemen. Wacht dus niet te lang en bestel vandaag nog de mooiste boeketten online bij Floriënt en verras iemand die het verdient. Uiteraard kun je ook jezelf verrassen met een mooi boeket.

Bezoek Floriënt

Boeket Sardinië

€ 19.95

Een prachtig boeket met in het middelpunt een mooie grote Zonnebloem zoals ze op Sardinië veel voorkomen.
Bekijk op Floriënt
Boeket Blijdschap

€ 24.95

Een boeket met verschillende gevormde bloemen in roze en rood tinten die doen denken aan de ondergaande zon. Verkrijgbaar in de maten Small, Medium en Large. Voor deze boeketten geldt dat voor een volgende dag levering ze voor 17:00 uur dienen te worden besteld.
Bekijk op Floriënt
Rozenboeket met champagne

€ 79.95

Een luxe bos van 30 lange, grote rode rozen van topkwaliteit, rechtstreeks van de kweker. Geef je rode rozen, dan geef je liefde, passie en vriendschap. Het ultieme cadeau! Het boeket wordt geleverd met een fles Moët & Chandon champagne Brut Impérial (750 ml). Brut staat voor een rijpingsperiode van 2-3 jaar. Deze champagne is open, toegankelijk, sprankelend, harmonieus, rijk en vol.
Bekijk op Floriënt
Rouwboeket Roze Rood

€ 75.00

Schitterend, sprekend, handgebonden rouwboeket met grote rozen en lelies.
Bekijk op Floriënt
Boeket Lissabon

€ 29.95

Net zo kleurrijk als Lissabon zelf. Een mooie combinatie van kleuren verwerkt in een basis van roze bloemen.
Bekijk op Floriënt
Pachira in pot

€ 19.95

De pachira kan buiten heel groot worden, tot wel 20 meter. Uiteraard blijf deze plant in de huiskamer wat kleiner. De plant heeft een gevlochten stam en langwerpige groene bladeren.
Bekijk op Floriënt
Geboorteboeket Jongen

€ 32.95

Prachtig groot wit-groen boeket met een schattige en stoere Nijntje knuffel. Het knuffeltje is ca. 18 cm hoog en is ongetwijfeld heel snel de beste vriend van de baby!
Bekijk op Floriënt
Orchideeënset in pot

€ 34.95

De orchidee staat geweldig in ieder interieur! De plant bestaat uit maar liefst 4 takken, waardoor volle, rijke bloei gegarandeerd is. Wordt geleverd inclusief speciale orchidee pot, zodat lucht bij de wortels kan komen.
Bekijk op Floriënt
Lepelplant in pot

€ 17.95

De lepelplant, of spathiphyllum, is een mooie volle plant met witte bloemen. De plant een sterke luchtzuiverende werking waarmee slechte luchtdeeltjes omgezet worden in zuurstof. Dit maakt de plant ideaal geschikt voor iedere ruimte! De plant heeft het naar zijn zin op een schaduwrijke plaats, af en toe heeft de plant wat licht nodig.
Bekijk op Floriënt
Boeket Barcelona

€ 44.95

Een op de hoofdstad van Catalonië geïnspireerd boeket. Veel verschillende indrukken, maar toch één rustgevend geheel.
Bekijk op Floriënt
Boeket Oslo

€ 34.95

Een mooie combinatie van wit, paars en blauw. Witte Hortensia, paarse Allium en blauwe “Waterereprijs” maken dit boeket uniek.
Bekijk op Floriënt
Gemengd boeket Roze Rood

€ 24.95

Rood en roze is altijd een prachtige combinatie. Stijlvol en vrolijk tegelijk. Een grote bos, voor een kleine prijs.
Bekijk op Floriënt
Plukboeket Levendig

€ 24.95

Van het bonte plukboeket Levendig wordt iedereen gegarandeerd vrolijk! De verrassende kleuren- en bloemencombinatie is echt een feestje voor het oog. Het boeket bevat seizoensbloemen, om je de beste kwaliteit te bezorgen, kan het boeket afwijken van de foto. Wat betreft volume en kleur blijft het boeket hetzelfde.
Bekijk op Floriënt
Zonnebloemen Boeket

€ 22.95

Eén van de meest indrukwekkende bloemen van het seizoen is natuurlijk de zonnebloem. Dit boeket laat de zon in je huis schijnen!
Bekijk op Floriënt
Boeket Madrid

€ 24.95

Onze topper Boeket Madrid is terug van weggeweest! Dit prachtige forse boeket met o.a. rozen, eustoma en leeuwenbek is een echte klassieker! Een boeket met overwegend rode tinten, wat een en al warmte uitstraalt.
Bekijk op Floriënt