Aanbiedingen van Fun & Feestwinkel

Fun & Feest winkel is een online feestwinkel met een zeer uitbereid en uniek feestartikelen, fopartikelen, versiering, verkleedkleding, oranje artikelen, hoeden, maskers, pruiken en verkleedaccessoires aanbieden. Fun & Feest heeft artikelen voor elke feestelijke gelegenheid en alles kan snel uit voorraad geleverd worden.

Staan hier geen actuele aanbiedingen, kijk dan op de site van Fun & Feestwinkel

Bezoek Funenfeestwinkel.nl

Actuele aanbiedingen Funenfeestwinkel.nl

€ 29.99

Prins carnaval muts rood/wit. Luxe Prins Carnaval muts met rood-wit patroon. Deze Carnavals muts heeft ongeveer een omtrek van 63 cm. De luxe Prins Carnaval muts is ook in andere verkleuren verkrijgbaar in deze webshop!
Bekijk op Funenfeestwinkel

€ 7.95

Ministersteek zwart met gouden randen voor volwassenen. Deze minister steek is gemaakt van polyester. De omvang is ca. 59 cm.
Bekijk op Funenfeestwinkel

€ 13.95

Katten masker op diadeem met geluid. De neus zit door middel van een verbindingsstuk vast aan de diadeem waarop de oortjes zitten. Door een druk op de neus maakt het masker een katten geluid.
Bekijk op Funenfeestwinkel

€ 27.95

Ezel masker voor volwassenen. Een grijs ezel masker. Het masker heeft gaatjes in de pupillen waar u doorheen kunt kijken.
Bekijk op Funenfeestwinkel

€ 119.00

Kip kostuum volwassenen. Een luxe stoere gele kostuum van een kip voor volwassenen. De voeten, handen en kop van het luxe kip kostuum zitten los van het lichaam. Dit kip kostuum is 1 van onze vele dieren kostuums die u kunt vinden in deze shop. Maat: one size, ongeveer M/L.
Bekijk op Funenfeestwinkel

€ 56.95

Egyptische godin Bastet kostuum voor dames. Godin Bastet kostuum voor dames. Het Egyptische kostuum bestaat uit een jurk met kraag, lange mouwen en masker.
Bekijk op Funenfeestwinkel

€ 7.75

Kroontje op diadeem. Diadeem/haarband met een klein kroontje. Deze diadeem met kroon is geschikt voor dames.
Bekijk op Funenfeestwinkel

€ 13.95

Zwart katten masker met glimmende stenen. Mooi katten masker, bewerkt met zilverkleurige steentjes. Dit luxe kattenmasker heeft twee puntige oortjes en bedekt de bovenste helft van uw gezicht waardoor uw mond nog vrij is.
Bekijk op Funenfeestwinkel

€ 28.95

Ridder jurkje voor meisjes. Ridderjurkje voor meisjes met lange mouwen. Het jurkje wordt inclusief riem geleverd en exclusief zwaard.
Bekijk op Funenfeestwinkel

€ 3.75

Diadeem met varkensoren en neus in de kleur roze. De diadeem, varkens oren en de varkens neus zijn van roze pluche materiaal gemaakt.
Bekijk op Funenfeestwinkel

€ 119.95

Luxe pluche aap kostuum. Een mooi luxe pluche aap kostuum voor volwassenen. Donkerbruin pak van pluche en een enorm apen hoofd. In een maat verkrijgbaar.
Bekijk op Funenfeestwinkel

€ 5.95

Giraffe masker van soft foam. Het graffe masker is gemaakt van zacht foam materiaal en daardoor zeer geschikt voor kinderen. Je hele gezicht wordt bedekt door het giraffe makser en door de ogen kan je kijken.
Bekijk op Funenfeestwinkel

3.2857142857143 1 1 1 1 1 3.29 Ster (14 Stemmen)
Heb je een verkleedpartijtje en ben je op zoek naar een perfecte outfit. Met 3000 outfits is verkleedkledingwinkel.nl de plek om te zoeken.
Bestel je feestkleding