Google veel meer dan alleen maar een zoekmachine

Aanbiedingen van Google

Het kan niet anders dan dat jij Google kent. Dit is namelijk wereldwijd de grootste zoekmachine en echt geen enkele zoekmachine komt maar in de buurt van Google. Maar wist je ook dat Google veel meer is dan alleen maar een zoekmachine? Ze hebben namelijk ook een prachtig aanbod met producten om jouw huis slimmer te maken en dus naar een hoger niveau te brengen. Heel veel mensen hebben al kennis gemaakt met de producten van Google en doordat ze steeds verder uitbreiden kun je er elke keer nieuwe items bij kopen. Door de nieuwe producten iedere keer te kopen kun jij jouw woning naar een nog hoger niveau tillen. Hou daarom altijd goed in de gaten of er weer nieuwe producten van Google komen en bestel ze direct wanneer jij ze graag wilt hebben.

 
Positie
Shop
Product
Prijs
Jouw voordeel
Bezoek Shop
Totaal aantal aanbiedingen beschikbaar: 40

Hey Google, hoe ziet mijn dag er vandaag uit?

Het voordeel van de items van Google is dat ze jouw leven makkelijker maken. Neem bijvoorbeeld Google Home, dit is één van de producten van Google. Het leuke van dit items is dat je het vragen kunt stellen. Zo kun je bijvoorbeeld vragen “Hey Google, hoe ziet mijn dag er vandaag uit” vervolgens geeft Google hier antwoord op. Zo krijg je bijvoorbeeld het weer te horen, wat er ik je agenda staat en of er nog belangrijk nieuws is. Dit is natuurlijk heel handig, want jij kunt dan gewoon doen wat je aan het doen bent terwijl Google even vertelt hoe jou dag eruit ziet. Maar dat is natuurlijk niet alles, je kunt Google nog veel meer vragen. Zo vraag je bijvoorbeeld of die wat muziek wilt afspelen, iets wil toevoegen aan je boodschappenlijstje of vraag hem een agenda punt toe te voegen. Alles wat Google kan is er om jou te helpen. Het leuke is dat Google constant bij leert en dus langzamer hand steeds slimmer wordt.

Overal in huis perfect WiFi met Google WiFi

Ken je dat, je ligt in bed en wilt nog even een filmpje bekijken op YouTube. Helaas moet hij steeds bufferen omdat je WiFi verbinding niet al te goed is. Dit is natuurlijk super vervelend wat je wilt gewoon snel en stabiel internet hebben. Wanneer bovenstaande bij jou van toepassing is, dan is Google WiFi de oplossing voor jou. Deze producten maken jouw leven namelijk nog beter. Door een Google WiFi in jouw huis te plaatsen versterk je de sterkte maximaal waardoor jij ik elke ruimte razend snel internet hebt. Dat betekent een filmpje gewoon af kijken zonder te laden. Zeg nu zelf daar word je toch vrolijk van. Google WiFi is dan ook echt een musthave in jouw woning. Reden genoeg om nu snel een Google WiFi te kopen.

Naast de Google Home en Google WiFi heb je ook nog Google Nest en Google Chromecast op het moment van schrijven. Ook is Google assistent ingebouwd in steeds meer apparaten. Dit allemaal voor een makkelijker en slimmer leven. Door hier slim gebruik van te maken kun jij veel tijd besparen en dat is natuurlijk net wat jij wilt.

Altijd wel een aanbieding voor de producten van Google

Het voordeel van de items van Google is dat ze bij meerdere bedrijven verkrijgbaar zijn. Dit betekent dus concurrentie en hoe meer concurrentie er is hoe beter de aanbiedingen zijn. Zo zijn er altijd wel webshops die producten van Google in de aanbieding hebben. Hierdoor kun jij een hoop geld besparen en dat is natuurlijk net wat jij wilt. Je kunt de producten van Google bij heel veel verschillende webshops kopen. De meest populaire zijn Tink, Coolblue, Expert, Mediamarkt, Bol.com en Wehkamp. Natuurlijk zijn er nog veel meer bedrijven die de producten van Google hebben. Zo kun je bijvoorbeeld regelmatig een mooie aanbieding vinden bij de Albert Hein. Waar wacht je dus nog op? Bekijk nu snel hieronder de aanbiedingen en bestel direct de items die jij graag wilt hebben met korting.