Goossens Wonen & Slapen de woonwinkel van Nederland

Aanbiedingen van Goossens Wonen & Slapen

Ben je opzoek naar de ultieme woonbeleving? Dan zit je goed bij Goossens Wonen & Slapen, zij zijn namelijk niet zomaar een woonwinkel. Bij Goossens Wonen & Slapen bieden ze alles voor een complete woon inrichting, dit zodat jij bij één winkel kan slagen en alles kun halen dat je nodig hebt om jouw woning compleet te maken. Goed om te weten is dat is één van de grootste woonwinkels van Nederland is. Ze hebben hierdoor een extreem groot aanbod en heel veel gave aanbiedingen.

 

Goossens Wonen & Slapen sinds 1954

In het jaar 1954 is Goossens Wonen & Slapen opgericht door Bert & Mientje Goossens, het familiebedrijf is verder door ontwikkeld door René en Margareth. Waar inmiddels ook Maayke en Bart bezig zijn om het bedrijf Goossens Wonen & Slapen naar een hoger niveau te tillen. Door al die jaren aan ervaring en de gedachtes van de jongere generatie weet Goossen Wonen & Slapen jou steeds weer te inspireren.

De online folder bom vol met aanbiedingen

Het leuke van Goossens Wonen & Slapen is dat ze een online folder hebben, dit is de folder die je ook in de brievenbus krijgt. Het voordeel van de online folder is dat je met 1 druk op de muis direct het item kunt bekijken. Zo wordt het je nog makkelijker gemaakt om te profiteren van aanbiedingen. De Folder van Goossens Wonen & Slapen staat vol met aanbiedingen en inspiratie voor jouw woning.

Waarom online shoppen bij Goossens Wonen & Slapen

Als je online meubels koopt wil je ook profiteren van enkele voordelen. Het mooie van Goossens Wonen & Slapen is dat ze heel veel voordelen hebben wanneer je online je bestelling plaatst. Je kunt namelijk gebruik maken van de volgende voordelen:

  • Beste prijs-service garantie
  • Jouw bestelling snel in hui
  • Gratis bezorging
  • Bij Goossens Wonen & Slapen krijg je echt advies
  • Goossens design
  • Creëer je eigen stijl
  • Gratis inruilservice
  • Zonder zorgen retour
  • Maatschappelijk verantwoord

Met Goossens creëer je een weergaloos interieur waarin kwaliteit en comfort altijd voorop staan. Ze bieden je bij Goossens Wonen & Slapen een totale woonbeleving zowel in de winkel als online. Bestel snel het geen dat jij wilt hebben of bekijk het eerst in de showroom.