Hapjes aan Huis catering bestellen voor iedere gelegenheid in heel Nederland

Hapjes en gerechten gewoon online bestellen bij Hapjes aan Huis

Wil jij hapjes of complete buffetten bestellen? Dan zit je goed bij Hapjes aan huis. Zij hebben namelijk alles, van ontbijt tot hapjes en van buffetten tot compleet verzorgde feesten. Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare cateraar in Nederland zit je goed bij Hapjes aan Huis. Zij zijn de grootste cateraar in Nederland met heel veel leukere hapjes en gerechten zodat jij echt heerlijk kunt genieten. Het leuke van Hapjes aan huis dat ze echt overal leveren, zo leveren ze op je werk, thuis maar ook op een willekeurige andere locatie naar keus. Met uiteindelijk één doel en dat is dat jij heerlijk kunt genieten van lekker eten. Voor wie Hapjes aan Huis nog niet kent, dit is een samenwerkingsverband van kwaliteit cateraars door heel Nederland. Ieder jaar weer verzorgen ze voor meer dan 85.000 gasten de catering en dat al sinds 2008.

Bij Hapjes aan Huis is kwaliteit gegarandeerd

Wanneer je de samenwerking met verschillende caterings aangaat zit het gevaar erin dat de kwaliteit verschilt. Gelukkig zijn ze hier bij Hapjes aan Huis erg mee bezig en daarom bezoeken ze de caterings ook om de kwaliteit te waarborgen. Om het nog beter te maken kun je vanaf elke locatie alle gerechten bestellen die op hun website staan. Woon je dus in Groningen, dan kun je de zelfde gerechten bestellen dan wanneer je woonachtig bent in Breda. Alle cateraars die zijn aangesloten kunnen namelijk de zelfde gerechten maken en dat is natuurlijk geweldig. Stel jij hebt vandaag een feest in Breda en je vindt de kwaliteit en het aanbod geweldig, dan kun je dit zelfde morgen ook in Groningen laten komen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en dat is natuurlijk wel super fijn. Zoek jij dus kwaliteit en gemak? Ga dan zeker naar de website van Hapjes aan Huis en bestel direct hetgeen dat jij wilt hebben.

Voor iedere gelegenheid de lekkerste hapjes en buffetten

Het maakt bij Hapjes aan Huis niet uit waarom jij hapjes of buffetten nodig hebt, ze hebben namelijk voor iedere gelegenheid het beste van het beste. Zo hebben ze bijvoorbeeld alles voor een verjaardag, voor de kerst, een bruiloft, bedrijfsfeest, housewarming, tuinfeest, burendag en nog heel veel andere gelegenheden. Je doet er dan ook goed aan om naar de gerechten per gelegenheid te kijken. Zij hebben namelijk de gerechten zo onder verdeeld dat het goed past bij het thema. Ook kun je bij Hapjes aan huis bijvoorbeeld alles bestellen voor een BBQ, lunch of High Tea. Zo is er altijd wel een goede reden om te bestellen bij Hapjes aan Huis. Waar wacht je dus nog op, bekijk nu snel wat ze allemaal hebben en bestel direct online. Erg populair bij Hapjes aan Huis is de Hapjesschaal, dit is dus een echte aanrader.

 

Appelsap per 1,5 ltr

€ 5.95

Appelsap 1,5 liter
Bekijk op Hapjes aan Huis
Uitgebreide lunch

€ 13.50

Met een vers fruitsalade, drankje en zoetbroodje
Bekijk op Hapjes aan Huis
Luxe hapjesplateau (5 hapjes)

€ 7.40

oa. carpaccio, Holl. garnalen en sashimi tonijn
Bekijk op Hapjes aan Huis
1 liter melk

€ 1.75

Pak verse melk
Bekijk op Hapjes aan Huis
Biologische lunch C

€ 17.55

Duurzame gerookte zalm en buffel mozzarella
Bekijk op Hapjes aan Huis
Spa groen per fles 1,5 ltr

€ 5.95

Spa groen 1,5 liter
Bekijk op Hapjes aan Huis
Gevulde dadel

€ 1.21

Met een bieslook roomkaas
Bekijk op Hapjes aan Huis
Gebakken krielaardappels met peterselie (V)

€ 2.70

Bekijk op Hapjes aan Huis
Koud en warm buffet S

€ 17.05

oa. vleessalade, krab en kipsaté
Bekijk op Hapjes aan Huis
Lunchpakket A

€ 6.05

Heerlijke broodjes, drankje en fruit
Bekijk op Hapjes aan Huis
Courgettesoep met creme fraiche

€ 2.48

Bekijk op Hapjes aan Huis
Galiameloen omwikkeld met Parmaham

€ 2.02

Vers gesneden Parmaham
Bekijk op Hapjes aan Huis
Compleet hapjesplateau (5 hapjes)

€ 6.95

oa. luxe noten, filet American, makreel en een dadel
Bekijk op Hapjes aan Huis
Rolletje runderrookvlees

€ 1.21

Gevuld met een gekookt ei
Bekijk op Hapjes aan Huis
Gemarineerde kipsate met satesaus

€ 2.48

Bekijk op Hapjes aan Huis