Haxo het adres voor elke klus in en rond het huis

Aanbiedingen van Haxo

Ben je in je huis of tuin bezig met een leuke klus? Dan zit je goed bij Haxo, zij hebben namelijk alles om jouw klus te klaren. Het maakt dan ook niet uit of je bezig bent met een grote of juist een kleine klus, bij Haxo ga je het zeker vinden. Het leuke is dat Haxo begint waar de bouwmarkt stopt. Een goede reden dus om de bouwmarkt achter je te laten en voortaan te shoppen bij Haxo. Het grote aanbod met producten bestaat uit allemaal bekende merken die je ook in de bouwmarkt kunt vinden. Het grote verschil met de bouwmarkt en Haxo is dat ze bij Haxo nog heel veel meer te bieden hebben. Dit maakt Haxo een zeer complete webshop waar je zeker eens moet gaan shoppen. Daarnaast zijn de prijzen van Haxo ook nog eens zeer interessant, waardoor het nog leuker wordt om te klussen.

Heel veel tuingereedschap online te koop bij Haxo

Als je op zoek bent naar tuingereedschap, bekijk dan zeker eens het aanbod van Haxo. Zij hebben namelijk een zeer groot aanbod met tuingereedschap. Zo hebben ze bijvoorbeeld snoeischaren en takkenscharen, onkruidtrekkers, drukspuiten, grastrimmers, grasmaaiers en nog heel veel meer. Heb je dus nog tuingereedschap nodig, bekijk dan zeker eens het aanbod van Haxo. Zo is geen enkele klus onmogelijk. Je kunt er tuingereedschap kopen van de merken Gardena, Wolf Garten, Einhell en nog hee veel meer grote merken. Zo heb jij het juiste tuingereedschap voor elke klus. Er is bij Haxo altijd wel een mooie aanbieding voor tuingereedschap. Zo kun jij heel voordelig nieuw tuingereedschap kopen bij Haxo.

Haxo meer dan alleen maar tuingereedschap

Het leuke van Haxo is dat ze een heel breed aanbod hebben. Zo kan je er naast tuingereedschap ook vogelhuisjes, regentonnen, terrashaarden en woondecoratie kopen. Zo kun je niet alleen elke klus klaren met Haxo maar ook je woning en tuin een stuk gezelliger maken. Perfect dus voor iedereen die vindt dat jij woning wat meer sfeer kan gebruiken. Maar ook voor de mensen die maar al te graag in de tuin zitten hebben ruime keuze bij Haxo. Hierdoor is Haxo er echt voor iedereen en dat maakt deze online winkel compleet. Er is dus geen reden meer om te wachten met die ene klus of het kopen van de leukste sfeer artikelen. Bij Haxo kun je alles super scherp kopen en dus kun jij heerlijk genieten.

Bezoek Haxo

Impresso Deurkruk Binnendeur Met Schroeven Oxford Vierkant Aluminium 2 Stuks

€ 21.99

Het Impresso deurbeslag Oxford voor binnen zorgt ervoor dat elke binnendeur met gemak te openen en te sluiten is. De deurkruk is geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm, dankzij de verstekbare krukstift. Het doorhangen van de deurkruk wordt voorkomen door het geveerde rozet op een stalen onderconstructie. Het Impresso deurbeslag is gemaakt van aluminium, waardoor de Impresso Oxford serie een zeer lange levensduur heeft. Daarnaast heeft het Impresso deurbeslag een garantie van vijf jaar. Binnenwerk In ons assortiment hebben we ook geschikte insteeksloten voor binnendeuren wat geschikt is voor dit deurbeslag. Opzoek naar een een insteekslot (wat u dus in de binnenkant van de deur steekt) voor binnendeuren, badkamerdeuren, kastendeuren en meer. Ons assortiment daarin vindt u hier (). Voor dit specifieke deurbeslag heeft u dit loopslot () nodig. Is dit niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens de gehele Impresso Oxford () collectie of het gehele assortiment van het merk Impresso ().
Bekijk op Haxo
Wovar Nylon Pluggen 10.0 x 50 mm 50 Stuks

€ 3.00

De Wovar nylon plugs 10.0 x 50 mm wordt geleverd in een verpakking van 50 stuks. De nylon pluggen zijn de meest gebruikte pluggen voor massieve bouwmaterialen. De plug draait niet mee door de weerhaken die aan de plug zitten. Door de diepe vertanding zorgt deze plug voor een optimale verankering in massieve bouwstoffen. Bent u opzoek naar een nylon plug met een andere afmeting? Kijk dan een bij alle Wovar nylon pluggen (https://haxo.nl/wovar-nylon-pluggen/)! Wovar heeft ook bijpassende schroeven voor u. Kijk hier voor de gehele Wovar collectie (https://haxo.nl/wovar)!
Bekijk op Haxo
Impresso Deurkruk Met Schild Binnendeur Schroeven Bristol Ovaal Aluminium 2 Stuks

€ 23.99

Het Impresso deurbeslag Bristol voor binnen zorgt ervoor dat elke binnendeur met gemak te openen en te sluiten is. De deurkruk met schild is geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm, dankzij de verstekbare krukstift. Het doorhangen van de deurkruk wordt voorkomen door het geveerde rozet op een stalen onderconstructie. Het Impresso deurbeslag is gemaakt van aluminium, waardoor de Impresso Bristol serie een zeer lange levensduur heeft. Daarnaast heeft het Impresso deurbeslag een garantie van vijf jaar. Binnenwerk In ons assortiment hebben we ook geschikte insteeksloten voor binnendeuren wat geschikt is voor dit deurbeslag. Opzoek naar een een insteekslot (wat u dus in de binnenkant van de deur steekt) voor binnendeuren, badkamerdeuren, kastendeuren en meer. Ons assortiment daarin vindt u hier (). Voor dit specifieke deurbeslag heeft u dit loopslot () nodig. Is dit niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens de gehele Impresso Bristol () collectie of het gehele assortiment van het merk Impresso ().
Bekijk op Haxo
Impresso Deurkruk Binnendeur Met Schroeven Petworth Vierkant Chroom 2 Stuks

€ 23.99

Het Impresso deurbeslag Petworth voor binnen zorgt ervoor dat elke binnendeur met gemak te openen en te sluiten is. De deurkruk is geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm, dankzij de verstekbare krukstift. Het doorhangen van de deurkruk wordt voorkomen door het geveerde rozet op een stalen onderconstructie. Het Impresso deurbeslag is gemaakt van Chroom, waardoor de Impresso Petworth serie een zeer lange levensduur heeft. Daarnaast heeft het Impresso deurbeslag een garantie van vijf jaar. Binnenwerk In ons assortiment hebben we ook geschikte insteeksloten voor binnendeuren wat geschikt is voor dit deurbeslag. Opzoek naar een een insteekslot (wat u dus in de binnenkant van de deur steekt) voor binnendeuren, badkamerdeuren, kastendeuren en meer. Ons assortiment daarin vindt u hier (). Voor dit specifieke deurbeslag heeft u dit loopslot () nodig. Is dit niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens de gehele Impresso Petworth () collectie of het gehele assortiment van het merk Impresso ().
Bekijk op Haxo
Impresso Deurkruk Binnendeur Met WC Rozet Aston Rond Aluminium Zwart 2 Stuks

€ 36.99

Impresso Deurkruk Binnendeur Met WC Rozet Aston Het Impresso deurbeslag Aston voor binnen zorgt ervoor dat elke binnendeur met gemak te openen en te sluiten is. De deurkruk is geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm, dankzij de verstelbare krukstift. Het doorhangen van de deurkruk wordt voorkomen door het geveerde rozet op een stalen onderconstructie. Het Impresso deurbeslag is gemaakt van aluminium, waardoor de Impresso Aston serie een zeer lange levensduur heeft. Daarnaast heeft het Impresso deurbeslag een garantie van vijf jaar. Is dit niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens de gehele Impresso Aston () collectie of het gehele assortiment van het merk Impresso ().
Bekijk op Haxo
Impresso Deurkruk Met Schild WC Rozet En Schroeven Binnendeur Burton Ovaal Aluminium 2 Stuks

€ 27.99

Het Impresso deurbeslag Burton voor binnen zorgt ervoor dat elke binnendeur met gemak te openen en te sluiten is. De deurkruk met schild is geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm, dankzij de verstekbare krukstift. Het doorhangen van de deurkruk wordt voorkomen door het geveerde rozet op een stalen onderconstructie. Het Impresso deurbeslag is gemaakt van aluminium, waardoor de Impresso Burton serie een zeer lange levensduur heeft. Daarnaast heeft het Impresso deurbeslag een garantie van vijf jaar. Is dit niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens de gehele Impresso Burton () collectie of het gehele assortiment van het merk Impresso ().
Bekijk op Haxo
Wovar Spaanplaatschroeven Pozidrive Verzinkt 4.5 x 60 mm 200 Stuks

€ 5.99

De Wovar spaanplaatschroeven pozidrive verzinkt 4.5 x 60 mm worden geleverd in een verpakking van 200 stuks. Door de scherpe punt aan deze schroef draait deze gemakkelijk in het hout. Hierdoor is voorboren vaak niet nodig. De spaanplaatschroeven hebben een platverzonken kop. Voor deze schroeven wordt een pozidrive 2 (PZ2) bitje aanbevolen. Ook voor spaanplaatschroeven van andere merken bent u bij ons aan het goede adres. Bekijk hier onze gehele collectie spaanplaatschroeven (https://haxo.nl/spaanplaatschroeven/)! Benieuwd geworden naar alle schroeven van Wovar? Bekijk dan hier de gehele Wovar collectie (http://www.haxo.nl/wovar)!
Bekijk op Haxo
Impresso Deurkruk Binnendeur Met WC Rozet Perth Vierkant Chroom 2 Stuks

€ 35.99

Het Impresso deurbeslag Perth voor binnen heeft een antieke look en zorgt ervoor dat elke binnendeur met gemak te openen en te sluiten is. De deurkruk is geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm, dankzij de verstekbare krukstift. Het doorhangen van de deurkruk wordt voorkomen door het geveerde rozet op een stalen onderconstructie. Het Impresso deurbeslag is gemaakt van Chroom, waardoor de Impresso Perth serie een zeer lange levensduur heeft. Daarnaast heeft het Impresso deurbeslag een garantie van vijf jaar. Is dit niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens de gehele Impresso Perth () collectie of het gehele assortiment van het merk Impresso ().
Bekijk op Haxo
Impresso Deurkruk Binnendeur Met WC Rozet Coventry Rond Chroom Mat 2 Stuks

€ 91.99

Het Impresso deurbeslag Coventry voor binnen zorgt ervoor dat elke binnendeur met gemak te openen en te sluiten is. De deurkruk is geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm, dankzij de verstekbare krukstift. Het doorhangen van de deurkruk wordt voorkomen door het geveerde rozet op een stalen onderconstructie. Het Impresso deurbeslag is gemaakt van mat chroom, waardoor de Impresso Coventry serie een zeer lange levensduur heeft. Daarnaast heeft het Impresso deurbeslag een garantie van vijf jaar. Is dit niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens de gehele Impresso Coventry () collectie of het gehele assortiment van het merk Impresso ().
Bekijk op Haxo
Impresso Deurkruk Binnendeur Met Sleutelrozet Leeds Vierkant Aluminium 2 Stuks

€ 32.99

Het Impresso deurbeslag Leeds voor binnen zorgt ervoor dat elke binnendeur met gemak te openen en te sluiten is. De deurkruk is geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm, dankzij de verstekbare krukstift. Het doorhangen van de deurkruk wordt voorkomen door het geveerde rozet op een stalen onderconstructie. Het Impresso deurbeslag is gemaakt van aluminium, waardoor de Impresso Leeds serie een zeer lange levensduur heeft. Daarnaast heeft het Impresso deurbeslag een garantie van vijf jaar. Is dit niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens de gehele Impresso Leeds () collectie of het gehele assortiment van het merk Impresso ().
Bekijk op Haxo
Wovar Spaanplaatschroeven Pozidrive Verzinkt 3.0 x 16 mm 200 Stuks

€ 2.60

De Wovar spaanplaatschroeven pozidrive verzinkt 3.0 x 16 mm worden geleverd in een verpakking van 200 stuks. Door de scherpe punt aan deze schroef draait deze gemakkelijk in het hout. Hierdoor is voorboren vaak niet nodig. De spaanplaatschroeven hebben een cilinderkop. Voor deze schroeven wordt een pozidrive 1 (PZ1) bitje aanbevolen. Ook voor spaanplaatschroeven van andere merken bent u bij ons aan het goede adres. Bekijk hier onze gehele collectie spaanplaatschroeven (https://haxo.nl/spaanplaatschroeven/)! Benieuwd geworden naar alle schroeven van Wovar? Bekijk dan hier de gehele Wovar collectie (http://www.haxo.nl/wovar)!
Bekijk op Haxo
Wovar Spaanplaatschroeven Pozidrive Verzinkt 4.5 x 40 mm 200 Stuks

€ 5.99

De Wovar spaanplaatschroeven pozidrive verzinkt 4.5 x 40 mm worden geleverd in een verpakking van 200 stuks. Door de scherpe punt aan deze schroef draait deze gemakkelijk in het hout. Hierdoor is voorboren vaak niet nodig. De spaanplaatschroeven hebben een cilinderkop. Voor deze schroeven wordt een pozidrive 2 (PZ2) bitje aanbevolen. Ook voor spaanplaatschroeven van andere merken bent u bij ons aan het goede adres. Bekijk hier onze gehele collectie spaanplaatschroeven (https://haxo.nl/spaanplaatschroeven/)! Benieuwd geworden naar alle schroeven van Wovar? Bekijk dan hier de gehele Wovar collectie (http://www.haxo.nl/wovar)!
Bekijk op Haxo
Impresso Deurkruk Met Schild En Sleutelgat Binnendeur Sutton Ovaal Aluminium 2 Stuks

€ 26.99

Het Impresso deurbeslag Sutton voor binnen zorgt ervoor dat elke binnendeur met gemak te openen en te sluiten is. De deurkruk met schild is geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm, dankzij de verstekbare krukstift. Het doorhangen van de deurkruk wordt voorkomen door het geveerde rozet op een stalen onderconstructie. Het Impresso deurbeslag is gemaakt van aluminium, waardoor de Impresso Sutton serie een zeer lange levensduur heeft. Daarnaast heeft het Impresso deurbeslag een garantie van vijf jaar. Is dit niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens de gehele Impresso Sutton () collectie of het gehele assortiment van het merk Impresso ().
Bekijk op Haxo
Impresso Deurkruk Binnendeur Met Sleutelrozet Durban Vierkant Chroom 2 Stuks

€ 34.99

Het Impresso deurbeslag Durban voor binnen zorgt ervoor dat elke binnendeur met gemak te openen en te sluiten is. De deurkruk is geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm, dankzij de verstekbare krukstift. Het doorhangen van de deurkruk wordt voorkomen door het geveerde rozet op een stalen onderconstructie. Het Impresso deurbeslag is gemaakt van Chroom, waardoor de Impresso Durban serie een zeer lange levensduur heeft. Daarnaast heeft het Impresso deurbeslag een garantie van vijf jaar. Is dit niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens de gehele Impresso Durban () collectie of het gehele assortiment van het merk Impresso ().
Bekijk op Haxo
Impresso Deurkruk Met Schild WC Rozet Binnendeur Bolton Ovaal Aluminium 2 Stuks

€ 28.99

Het Impresso deurbeslag Bolton voor binnen zorgt ervoor dat elke binnendeur met gemak te openen en te sluiten is. De deurkruk met schild is geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm, dankzij de verstekbare krukstift. Het doorhangen van de deurkruk wordt voorkomen door het geveerde rozet op een stalen onderconstructie. Het Impresso deurbeslag is gemaakt van aluminium, waardoor de Impresso Bolton serie een zeer lange levensduur heeft. Daarnaast heeft het Impresso deurbeslag een garantie van vijf jaar. Is dit niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens de gehele Impresso Bolton () collectie of het gehele assortiment van het merk Impresso ().
Bekijk op Haxo